Şimdi Ara

Mehmet Ekici Kadro Disi Kaldi..Fenerbahceye Transfer Olsaydi Besiktas 2 M Euro Odeme Alacakti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TS o parayı bize bonservis vermek yerine Ekici'nin maaşına zam yapıp sözleşmeyi uzatsa,orada kalmaz mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Ekici kadro disi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyuncuyu alamıyorsan rakibine gitmesini engellemek en mantıklı iş. Valla helal olsun. Başkandan korkulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manyak mısınız öyle sözleşme mi olur. "X oyuncusunu size ucuza verirz ama y oyuncusu rakibimize giderse 2 milyon euro ceza versiniz". Bunu resmi sözleşmede kullan bak fifa napıyor kaç yıl transfer yasağı koyuyor iki takımada. Ha burası Türkiye el altından halledilmiştir.

• Olcay 2m € değer mi biçilir ya Bu Trabzonu nasıl kafalar yönetiyor.
  • Şu habere inanmak için beşiktaşlı olmak yeter.

• Bu Mehmet Ekici neymişte görememişiz. Adam yüzünden millet birbirine düştü. Galatasaray çok sinsi onlarda bir süpriz yapabilir belki. Bize ne kattığı tartışılır bir adamın gidip gitmemsini tartışmak bile yersiz. Canı istyorsa gitsin. 3 sezon maaş alıp 1 sezon oynamakla olmaz o işler.
    Birde şunu merak ediyorum. Madem kumaşı bu kadar iyi madem bu bir proje oyuncusu neden milli takımda göremiyoruz ?? Trabzonsporda olduğu için midir ? Hani şöyle geçmişe bakıyorum sinyor terim çok yedek oyuncu kullanmıştı 11 de. Neyse uzun lafın kısası bu işin altında başka gerçekler olduğudur. Ben mehmetin karakterinede çok inanmıyorum. Bizim kapımızdan çıktıktan sonra hangi kapıya gireceği önemli değil. Bizden fenere yada beşiktaşa giderse nolacak Mehmet bu takımları tek başına şampiyonlar ligi şampiyonumu yapacak ? Süper ligde üst üste 4 sezon şampiyon mu yapacak nedir yani ? Mehmetin geleceğini söyliyim bir almanya yapar iki sene sonra da süperlige yeni çıkmış bi takıma transfer olur gider işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.