Şimdi Ara

Mehmet Ekici Kadro Disi Kaldi..Fenerbahceye Transfer Olsaydi Besiktas 2 M Euro Odeme Alacakti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer döneminde gözler Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan Mehmet Ekici’ye çevrildi.

Trabzonsporlu futbolcunun Beşiktaş ya da Fenerbahçe’den hangisine transfer olacağı merak konusu oldu.

Olcay Şahan’ın 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’a transfer olmasının arkasındaki gerçek ise buna bağlı olarak ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’dan Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye gönderilmemesi için söz almıştı. Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi de bunun üzerine Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a transfer olmasının ardından yapılan anlaşmaya bir madde koydurduğu öğrenildi.

Bu maddeye göre Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye transfer olması durumunda Beşiktaş, Trabzonspor’dan Olcay Şahan için 2 Milyon Euro daha bonservis bedeli alacak.

Kaynak : Haber1903 Ozel Haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanVincenzo -- 16 Ocak 2017; 17:38:43 >

• Bu şaka değil yalnız gerçek
  • Müthiş olay zaten Usta'nın Beşiktaş'ın teklifi bizim menfaatimize demesinden belliydi..
  • Sence Fikret Baskan sadece 200 bin euro alip birakirmiydi ? Haber1903 asilsiz haber yapmaz kendi ozel haberleri
  • Başka kaynak olsa inanmazdım ama haber1903 pek boş haber yapmaz.
  • Gomez olayına dönmesin de
  • Ben inanmıyordum böyle bir şey olduğuna ama Haber1903 boş haber yapmaz. Özel haberleri neticede. Murat Özen teyitli bilgiyi paylaşır sadece. Hayırlı olsun. Her türlü win-win oldu şu an.
  • HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Hic belli olmaz hocam.

Belki adamin gecmise donuk alacagi var buna karsilik bonserviste bir indirim sagladilar. Sozlesmesine belki az kaldi ve besiktas bedavaya gondermek istememis olabilir. Sozlesme durumunu bilmeyerek diyorum bunu. Bunlar olabilecek seyler
  • Ben burdayim, duruma gore kim siler goruruz.

Kaynak bir taraftar sitesi. Fazla guvenmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Ben burdayim, duruma gore kim siler goruruz.

Kaynak bir taraftar sitesi. Fazla guvenmeyin

Tamam. Devre arasında fenere gitmeyeceği kesinleşti sezon sonu serbest kalırsa gidebilir istediği yere..
  • acizliğe bak
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olursa iyi gülerim.

Sonuçta Fener'e yollama maddesi koymuşlar, Kasımpaşaya aracı parası verip, Kasımpaşaya kap verip, ordan fenere.

Gomezde yolu buldu adamlar, bunun da açığı vardır, O kadar seri satış olmazsa başka takıp alıp kira ve 100bin satış opsiyonu koyar, aracı parası olur 100 bin opsiyon da.
  • Daha o bile belli degilki. Bizimkiler wiele aatifa emenikeye bel bagladilar. Ondan alamiyolar. Yoksa adam zaten fenere gelmek istiyo. Kendi gitmezse bu arada bjkya kesin sene sonu bizde.

Ki kendi de gitmeyexegini soyledi sanirim. Degisik bi tranafer donemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Öyle bir şey olursa iyi gülerim.

Sonuçta Fener'e yollama maddesi koymuşlar, Kasımpaşaya aracı parası verip, Kasımpaşaya kap verip, ordan fenere.

Gomezde yolu buldu adamlar, bunun da açığı vardır, O kadar seri satış olmazsa başka takıp alıp kira ve 100bin satış opsiyonu koyar, aracı parası olur 100 bin opsiyon da.

Haber doğruysa o işler öyle olmuyor.

Biz Sneijder'in sözleşmesine yurtiçinde transferi gerçekleşirse 20M serbest kalma maddesi koymuştuk. Olaki aracı bi yurtdışı kulüp ile anlaşıldı, belli transfer dönemi içerisinde tekrar Türkiye'ye transfer olursa, şu şu maddeler geçerlidir diye ek maddeler de koyulmuştu.

Neyse, esas konuya dönelim. Futbolun içinde bunlar var, neden bu kadar tartışıldı anlamıyorum.

• Haber1903 yanlış haber yapmaz bir kere onlar diyorsa doğrudur. İkincisi zaten Fikret Orman diye bir adam var yani siz ne sandınız. Bak Ersan'ı 7'ye sattı bedavaya alacak, Atınç'ı 6'ya sattı bedavaya aldı, Demba ba da bedavaya dönmek istiyor. Daha ne deyim ben size. Umarım Mehmet Ekici Fener'e gider de 2 milyon euro kazanırız. Çünkü bize gelirse yedek oturacak.
  • Olcayın anlaşmada yazılı olmadığına göre sözlü olarak iş yapmışlar.
  • sezon sonu bedavaya gelecek
  • Böyle bir anlaşma olabilir mi ? Akıl var mantık var, inanmışlar hemen

Ali isimli futbolcunun anlaşmasına Veli isimli topçuyla ilgili madde koyuyorsun. Ve buna inananlar oluyor...
  • İşin açıkçası Beşiktaşlılar da istemiyor, ısınamadık bu herife. Trabzon da olup da fenere gideceğim demek bir yerde arızası olduğunu gösteriyor. Ulen ben 6 ay daha Trabzon'dayım, sezon sonu karar vereceğim desen, en azından 6 ay daha futbol oynayacaktın, şimdi 6 ay futboldan uzak kalmış birini fenerbahçe de istemez. Mundar oldu artık, ekici de dikiş tutmaz.
  • Biz 2m€ muzu alırız. Fenerbahçe sene sonu hiçbir işe yaramayacak olan EKici'yi alır. Bu olayda böyle biter. Anlaşma olduğunu herkes söylüyor zaten Fenerliler anca avutsunlar kendilerini. Ulan Fikret Orman be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 16 Ocak 2017; 11:21:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.