Şimdi Ara

Mehmet karaagac fizik fasikulleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fizik le iliki problemleim var. Karaagacin 14 adet fasikulleri oneriliyor bilgilendirebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim

Farkli fizik ogreten fizik fasikullerinede acigim yardimlarinizi bekliyorum..

İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çözüyorum tavsiye ederim kaliteli hazırlanmış bol çözümlü örnek var ayrıca tüm testlerın cozumlerıde ınternete yuklenmıs o yuzden güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

Ben çözüyorum tavsiye ederim kaliteli hazırlanmış bol çözümlü örnek var ayrıca tüm testlerın cozumlerıde ınternete yuklenmıs o yuzden güzel

Lys konularinda sikintilar oldugunu duydum. Bide lys icin sorulari guncel mi, yani yoruma dayali ve sozel soru cozumleri varmi

• tavsiye ederim fakat bitiremezsin bundan sonra hepsini .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

tavsiye ederim fakat bitiremezsin bundan sonra hepsini .

Yazin alicam hocam muhtemelen mezuna kalacagim da yeni sinav sistemine uygun mu onu merek ediyorum yorum sorulari sozel sorular varmidir diye

• evet var o tarz sorularda alıp ıncele bence zaten soru cozumlerı yenı eklenmeye basladıgı ıcın sorularda cogunlukla guncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

evet var o tarz sorularda alıp ıncele bence zaten soru cozumlerı yenı eklenmeye basladıgı ıcın sorularda cogunlukla guncel

Tesekkur ettim hocam. Bide osys sorulari varmis sanirim o konuda bilgin varmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milkychance kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim
  • Konu guncel yorumlarinizi bekliyorum

• bende sipariş ettim kargoya verilmiş gelsin bakıyım nasılmış 6 dan 14 e kadar hepsini aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

bende sipariş ettim kargoya verilmiş gelsin bakıyım nasılmış 6 dan 14 e kadar hepsini aldım

Gelince bana bilgi verirsen mutlu olurum dostum

• Milkychance kullanıcısına yanıt
    tmm bakıyım cuma günü başlıcam çözmeye ama şöyle bi bakar söylerim sana gözlemlerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

tmm bakıyım cuma günü başlıcam çözmeye ama şöyle bi bakar söylerim sana gözlemlerimi

Tesekkur ederim iyi haberlerini bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.