Şu an Trabzonspor’a hizmet ettiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, ‘’Şu an sadece çalışıyorum. Aklımda kalıp gitme konusunda bir düşünce yok. Takımla kampa geldim ve kampta çalışacağım. Bugünü değerlendiriyorum" diye konuştu.
Trabzonspor'da beşinci senesine girdiğini de dile getiren Mehmet Yılmaz şunları söyledi: ‘’Bazen büyük beklenilenler altında biraz ezildim. Ama burada kaldığım sürece iyi oynamaya, formamı ıslatmaya çalıştım. Forvette oynayan futbolcudan herkes gol bekliyor ama bana göre herşey gol değil. Eğer yanındaki insan veya takımdaki arkadaşın gol atıyorsa demek ki senin de bunda bir katkın var. Ben de bu konuda rahatım, çünkü beni bilen biliyor".
şu adamın trabzondan tamamen koptuğu gün trabzonun kurtuluşudur. kurtulamadık şu adamdan yahu. gitsin
nereye gidecekse sokaklar onun gibi futbolcu dolu. ah ah keşke sözünün eri olsa da gitse trabzondan
dogru diyon bende sevmiyom o herifi
Mehmet yılmaz Konyasporla 1 yıllık Kiralık Anlaşma yaptı seneye Kiralık olarak Konyada Kaynak Konya Başkanı
iyi de olaya sebebiyet veren sözler nerede onu anlamadım
ben anlasam sa na derim ok
yok aga öyle kiralıkla falan olmaz bu iş spetlemek lazım. neyse camiamıza büyük geçmiş olsun.