Şimdi Ara

Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Achteruit

Keşke atılım olarak sadece top tüfek savaş helikopteri yerine barışçıl anlamda insan kullanımınada satılacak şeyler yapılsa malesef bugun ürettiğin silah 15 yıl sonra tırt olabiliyor en basiti tanklar uçakların sürekli yenilenmesi gerekmesi ama gidip bir lab aleti yapsan veya bir hastalık tedavisi için kullanılan birşey uzun süreli satış yapar kar edersin.Amerikayı karşılaştırmayın adamlar her şeyin üretimini yapıyorlar malesef

türküde fakir kürdüde yunanıda,aç karnına birbirimizi boğazlıyoruz aptal gibi,yunan bakanın dediği gibi birbirimize karşı sürekli silahlanıyoruz ama turkiye ile yunanistanin ekonomilerinin toplami abd nin 20 de 1 bile deil,ezilen milletlerin hepsi böyle,adamların yiyecek yemekleri yok hepsinin uzun menzilli hava savunma sistemleri icbm leri bilmem kaç tane gereksiz jetleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    quote:

Atak t129 Agusta A129 Mangusta bire bir kopyasidir. Tum aerodinamik ve motoruna varana kadar ama tabi yazilimlari ve ufak tefek degisiklikleri vardir tabi ki...

T129 Helikopteri A129 Helikopterinin geliştirilmesi ile ortaya çıktı benzerlik olması gayet doğal.

Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’
    A129

Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’
    T129

Aerodinamik olarak aynı demişsin bu resimleri o yüzden attım. T129'ın gövdesinde farklılıklar vardır bunu motorlara bakarak anlayabilirsin. Ayrıca Helikopterin gövdesini biz üretiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bir defa Mehmetcik diye bizde er ve erbaşlara denir ,ki uzmanlar hariç erlere tabanca verilmez (özel koruma vs. hariç)

ayrıca uzay çağında tabanca üretiyoruz diye övünen başka kaç ülke vardır ?

yanlış bilmiyorsam hemen her ülke kendileri tabanca üretebilecek yeteneğe sahiptir (asırlardır tabanca üretimi yapılır)

ve ayrıca çok uzunca bir süredir özellikle karadeniz bölgesinde tabanca yapımı vardır (hatta illegal olarak çok uzun süredir yapılmaktadır)

8 bin sayısı bizim için çok küçük bir rakamdır

unutmadan söyleyeyim ,zaten yıllardır isteyen silahlı kuvvetler personeline mke aracılığı ile bu tür tabanca satışları yapılmaktadır (bir dönem uzmanlar alıp satıyor ve para kazanma yoluna gidiyordu)

tabanca yakın savunma silahıdır ve ordularda asıl muharebe aracı tüfektir (kara birlikleri için)

bir konu açmadan önce keşke biraz araştırma yapsanız daha iyi olmaz mı (tabi siyasi bir amacınız yok ise)

zaten uzun yillardir uretiliyormus bu da yeni posta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunuda baltalıyorsanız diyecek bir şey yok. Son zamanlarda yerli üretim arttı eğer bizde biraz yerli malına yönelirsek gıda-giyim v.s.'de ülke olarak ekonomimiz gelişir diye düşünüyorum.
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    ne tür bi cahilsin la. sanki avrupadaki herifler %100 kendi malını kullanıyor. f16- airbus a350 nin bile kanatlarını biz üretiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Bunuda baltalıyorsanız diyecek bir şey yok. Son zamanlarda yerli üretim arttı eğer bizde biraz yerli malına yönelirsek gıda-giyim v.s.'de ülke olarak ekonomimiz gelişir diye düşünüyorum.

kendimi bildim bileli bu laflar söylenir de uygulayan olmaz. keşke uygulansa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Bunuda baltalıyorsanız diyecek bir şey yok. Son zamanlarda yerli üretim arttı eğer bizde biraz yerli malına yönelirsek gıda-giyim v.s.'de ülke olarak ekonomimiz gelişir diye düşünüyorum.

kendimi bildim bileli bu laflar söylenir de uygulayan olmaz. keşke uygulansa...

Hocam ben biraz gayret etmeye çalışıyorum üreticiler mallarını düzgün yapsalar ve tüketicilerde o üreticilere yönelse yeminle sıkıntı falan kalmaz. Vergiler bile azalabilir hatta.
  • Emniyet de bu modelden kullanmaya başlamıştı. Ne yazık ki model değişikliği yaptılar. Tekrar sarsılmaza dönse çok iyi olacak

• Kullanmadiktan sonra neye yarar?

• Vikernes kullanıcısına yanıt
    bi civata bile üretemezmişiz.nerde yaşıyorsun sen ? çıkar kafanı kumdanda bi bak . Bizim Burdurda bile dünya çapında üretim yapan tüfek fabrikası var . evelAllah dünya çapında bir çok şey üretebiliriz ve üretiyoruz.
  • Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

B 1-4 ün(deagle)çakması

CS oynaya oynaya ülkeyi mi geliştireceksin çok biliyorsan üretimlere katıl mühendis falan ol. Onlarca yıldır bu ülkede bir halt üretilmemiş daha yeni yeni başlamışız ona da laf yapıyorsunuz. B 1-4 yazmış bir de
  • Ulan yukarda yazdım latife ettim diye sizde şakadan anlamıyorsunuz allah allah... Neyse sakinim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepinot

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: Pepinot

Adamlar motoru dahil, parçalarının neredeyse %90'nı dışarıdan ithal ediyor.Bizim mühendislere de bunları birleştirmek kalıyor

Sonra halk da seviniyor üretiyoruz oleeey diye, canlarım benim ya

Şu Türkiye'den dışarı beyin göçünü önüne geçilse çok iyi olur, fakat adamlar da haklı tabi.Bir Dinayet işlerinin yaptığı harcamalara bakın Bir de Bilim için yapılanlara

Bi tankta yüzlerce parça vardır bu parçalardan hangileri yurtdışından geliyormuş bi sayda öğrenelim.

Diğer bişeyde "Adamlar motoru dahil, parçalarının neredeyse %90'nı dışarıdan ithal ediyor.Bizim mühendislere de bunları birleştirmek kalıyor"

Diyerek de saçmalamakta nirvanaya ulaşmışsın madem yurt dışından parça getirip montaj yapınca yerli oluyo o zaman niye%90 diyolar %100 yerli demiyolar azıcık aklını kullansan hepsini anlıyacaksın ama sizin gözünüze resmen perde inmiş.

senin beynin başka işlere kaymış, sanırım dinayetle bilime yapılan harcamaları karşılaştırdığımdandır.

bak benim saf kan gerizekalı arkadaşım, biraz bu işleri araştırsan çok iyi edersin.

Motoru bile dışardan almak, çok büyük bir ithaldir, benim orda bahsettiğim %90 parça ithalatı, he ama sen de dışardan teçhizat satın alıp burada birleştirirsen senin olur.

sırf konuşmak için konuşmuşsun

benim yandığım dert Türkiye'nin bu konularda geri kalması, bazı şahıslar sanki icat yapmış gibi gereksiz yere böbürleniyor, önemli olan her şeyi kendimizin üretebileceği bir seviyeye gelmek

Aslında senin gibi insanca konuşmaktan aciz kişilerle muhattap bile olmamak gerekir ama belki senin zihniyetindeki üç beş kişi okurda bişeyler öğrenir.

Bana araştırırsan öğrenirsin diyorsun hadi sen yaz biliyorsun ya madem bu işleri senden öğrenelim yada git googledan bişeyler kopyala yapıştır ne dersin ?

Önce parçalarının %90ı ithal dedin parçaları sayda öğrenelim deyince yok motoru bile ithal etmek çok büyük bi ithaldir dedin kıvırdın.

Sonrada Türkiye bu konularda geri kalmış dedin geri kalmasının tek sebebi sizin gibi bilgisayar başından kalkmayıp her yapılana yok bunun motoru yurt dışından geliyor yok bunun adı niye kılınç yok deagle çakması diyenlerin yüzünden.
    Sizin zihniyetinizdeki kişiler ülkede yıllardan beridir hiç bişey yapmayıp yapanada darbe yaptığı için bugün ülke olarak cezasını çekiyoruz.

Sonrada çıkmış önemli olan %100 yerli malı bişey yapmak demişsin Sana soruyorum %100 yerli malı olarak üretim yapan bi araç firması uçak firması yada bi ülke söyleyebilir misin ? Sırf çamur atayımda belki karşımdaki bişey bilmezde yer mantığıyla hareket ettiğiniz sürece hiç bi yere gelemezsiniz.

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    muhatap olmaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatana millete hayırlı olur inşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Orijinalden alıntı: AnminisTraktor

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Millet tank, heli üretir, biz daha tabanca

Mağarana güncel haberleri takip edebileceğin bir şey almalısın dostum

%100 Türk malı tank, helikopter falanda benmi bilmiyorum aslanım? Tabanca neidr yahu..

Bu devirde %100 yerli diye bir şey mi kaldı? Sırf muhalefet olmak için saçmalamayın. Koskoca mercedes bile gidip fransız renodan motor alıyor.

• sene 2014 tsk tabancayla övünüyor beyler
    benimde su tabancam var
    şu yerli tanklar hedefi vuramıyor deniliyordu ne oldu o iş
  • Bayaadır var ki bu zaten? 3-4 yıllık silah.
  • Kaç senedir emniyet bu silahı kullanıyordu ama sarsılmaz kendini yenileyemedi ar-geye önem vermedi ve emniyette daha yeni nesil silahlar olan polymer gövdeli horozu olmayan silahlara geçti hem oda yerli sanayii canik 55 tp-9

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.