Şimdi Ara

Mei Lai Shi-Paranızla alabileceğiniz en iyi mtk6592 ve en iyi mtk6582 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
16
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Bu bildiğimiz mlais

Türkiye' de getiripte satan mı var bunu? öyle birşey varsa bilgim olsunboşuna uğraşmayayım mlais firmasıyla. forumu incelemiştim daha önce kimse bahsetmemiş bu telefondan
  • İlginç
    Para neler yaptırıyor
  • merak ettim neden duyulmuş ünlü markalar yerine bunlar ?
  • @nigmativ isimli arkadaş benim vereceğim cevabın neredeyse aynısını vermiş birkaç mesaj yukarıda. ilerleyen dönemde diğer telefonlarda olabilir tabi ama mlais firmasıyla şu noktayı çözdük, 100 liraya anakart, 50-60 liraya ekran tamiri yapacaklar. Siz bozulan telefonu ptt kargo ile yollayacaksınız bana, ben tamir sonrası size aynı yöntemimizle geri yollayacağım.dönüşte yalnızca yurtiçindeki aras, sürat kargo gibi ücreti ödeyeceksiniz ekstradan. kısaca anakart tamiri size 10TL ptt + 100TL tamir + 10TL aras kargo=120 TL ye gelecek. Kırık ekran toplamda 70-80TL tutacak. 30-40 gün sürecek.
    diğer firmalarla da bu ayrıntıları görüşürsem o telefonlarıda yollayabilirim tabiki.
    belkide hiçbirşey yollayamam :)
    olursa ikinci elde ayrıca bir başlık açıcaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 25 Haziran 2014; 0:50:25 >
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    İKİCİ MODEL: Mei Lai Shi MX28 +
    bu model beş para etmez arkadaşlar oem bir üründür ..elelphone p7 mini marka aynı ürün mevcuttur..ve bizzat satın aldım batarya 2500 yazyor ama 1500 ya vardır ya yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_guzel -- 24 Haziran 2014; 19:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirza_84

İKİCİ MODEL: Mei Lai Shi MX28 +
    bu model beş para etmez arkadaşlar oem bir üründür ..elelphone p7 mini marka aynı ürün mevcuttur..ve bizzat satın aldım batarya 2500 yazyor ama 1500 ya vardır ya yoktur...

ürünün fiyatını gördünüz herhalde 600 yuan'a (95$) a bukadar süperini yapmışlar. ikinci elde, ikinci elini 500-550 ye satıyorlar bu tip telefonları. parası kısıtlı olanlar için gayet güzel bir seçenek bence. açılmamış paketi 350-400TL civarına teslim edebileceğim eğer düşüncelerimiz gerçekleşirse
    yanlış anlama ben fıyat analızı yada satış analızı yapmıyorum ama eger bu işi ciddi ciddi yapıcaksanız bu ürünü tercıh etmeyın dıyorum ürünü elıme aldım az cok kurcaladım 80 dolarda olsa degmez o kadar soyluyorum..eleştiri kesınlıkle ürüne dir ilan vs amaclı actıysanız çok özur dılerım bu arada kimsenın işini baltalamak istemem....
  • quote:

yanlış anlama ben fıyat analızı yada satış analızı yapmıyorum ama eger bu işi ciddi ciddi yapıcaksanız bu ürünü tercıh etmeyın dıyorum ürünü elıme aldım az cok kurcaladım 80 dolarda olsa degmez o kadar soyluyorum..eleştiri kesınlıkle ürüne dir ilan vs amaclı actıysanız çok özur dılerım bu arada kimsenın işini baltalamak istemem....

Note Pro telefonu sebebiyle mlais le ön görüşme yaptık, bir alt model daha bakıyorduk kendileri bunu önerdi. inceledik iyiydi tüm fonksiyonları sorunsuzdu ancak pil hakkında fikir sahibi olacak süremiz yoktu. Zaten eğer satabilecek konuma gelirsek bu telefonlardan birer adet alıp öncelikle kendim kullanırım, root rom imei işlemlerini test ederim, dediğiniz gibi pil sorunu varsa firmayla görüşüp düzeltme isteriz, olmazsa da o telefonu çalışmayız. Burada kalabalık bir Türk Öğrenci grubuyuz ve sürekli yapmak istiyoruz bu işi, kanunen sorun teşkil etmeyecek şekilde. burada telefonu beğenmezsek 15 gün içinde geri iade edebiliyoruz, bizim alacağımız telefonlar için bu süreyi 45 gün talep edicez, daha bir görüşme daha yapıcaz milais ile. Hedeflediğimiz sistemi gerçekleştiremezsek belkide hiçbir telefon getirmeyeceğiz Türkiye'ye

güzel düşünce güzel hareket inşallah başarılı olursunuz
  • quote:

güzel düşünce güzel hareket inşallah başarılı olursunuz

amin
  • Mtk6592 li telefonun satış fiyatı tahmini ne kadar olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note getirseniz daha fazla gider kanısındayım neden birkere mini güncellemesi sürekli gelir artı custom rom işiyle uğraşanlar daha fazla rom yaparlar ve rom sıkıntısı olmaz bence xiaomi getirin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza456

Mtk6592 li telefonun satış fiyatı tahmini ne kadar olacak?

burada fiyat konuşmuyoruz, bilgilendirme amaçlı bu başlık. bu tip sorularınızı pm ile iletin lütfen
  • mlais türevlerimiz dünya piyasasına çıkmaya başlıyor.
    http://www.gizchina.com/2014/06/21/exclusive-full-specs-elephone-p2000/
    linkine tıklayın ve önümüzdeki haftalarda tanıtımı yapılacak olan telefona bir bakın tanıdık gelecekmi bakalım :)
    birde aynı telefonun 6582 liversiyonu da çıkarılıyor başka bir firma tarafından
    http://www.gizchina.com/2014/06/24/fingerprint-reader-kitkat-127-price-tag-say-hello-vifocal-c1000/

Yapmaya çalıştığınız şey çok güzel ama arkadaşlara kulak verin bence. Tamirat işleriyle falan uğraşmayın. Jiayu ve Xiaomi'nin en stabil, belli modellerini getirin. Hem başınız ağrımaz hem millet nasiplenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkan

Yapmaya çalıştığınız şey çok güzel ama arkadaşlara kulak verin bence. Tamirat işleriyle falan uğraşmayın. Jiayu ve Xiaomi'nin en stabil, belli modellerini getirin. Hem başınız ağrımaz hem millet nasiplenir.

biri olursa hepsi olur zaten, biri olsun önce başarıyla
  • sen yap bu işi alırız ------- aldırırızda ama mlais in en güvendiği telefondan şaşma özen göstermişlerdir en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note Pro modeli gayet güzel görünüyor teknik ve Tasarım konusunda eğer satış başlarsa ne zaman başlar hocam nasip olursa? Öğrenci olduğum için bu yaz çalışıyorum biriktirdiği paraya iyi bir şey almak istiyorum açıkçası birde güncellemeler düzenli olarak gelecekmi acaba cihaza ve mailin sağlam bir yazılım ekibi felan varmı yani 2 güncelleme verip arkasını kesmesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme dedigin böyle olur desteginden yedek parcasına kadar herseyi acık acık konusmus arkadas forumda bazı simsarlar var avrupada yasıyorum ayagına getirip satıyoruz diyerek inceleme adı altında konu acıyor sonrada ukalalıkları pacasından akıyor soru sorarsın adam gibi bilgi vermez nerden alınır uygun dersın soylemez neden ondan alcaksan alırsın yoksa ne halin varsa gör burdaki arkadas bak her yerdeki satıs linkini koymus illa bendende alın havasında degıl dusundugun olay cok guzel cesit olarak fazla girmeden 3-5 marka uzerınde yogunlasıp uygun bir fiyatada gitirirseniz burda cirit atan soyguncu simsarların canına okursunuz ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.