Bildirim
Meireles görünmeyen kahramancılar, nerde?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kahramanlığını bilmemde görünmeyen kısmı tartışılmaz -
Gelir simdi biri konu acar paragraflarca yazi yazar meirelesi kuyti over altina da +1 yazarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lSight
Gelir simdi biri konu acar paragraflarca yazi yazar meirelesi kuyti over altina da +1 yazarlar
aynen bi tane edebiyatçı çıkar şimdi ortaya -
Defolsun gitsin giderken Kuyt'ı da götürsün. Olmuyor aga olmuyor. Oynayamıyorlar. Kuyt her topu kaptırdı. Meyro sahada yoktu. Emre sahada yoktu. Gökhan hasta adam zaten o da top kaptırdı. Sow gelen hava toplarını değerlendiremedi. Emenikeye top bir kere geldi iyi vurdu kalecinin üstüne gitti. Pas dağıtacak adam yok. Alper dikine gidip birşeyler yapmaya çalışıyor olmuyor. Mehmet Topal elinden geleni yapıyor olmuyor. Alves-Yobo gayet yerinde müdahaleler yapıyor olmuyor. Oynayacağınız futbola tüküreyim. -
Şu takımda aklını kullanan oyuncu çok az hemde çok.Hepsi ezebere adamalr basıyo yaw bi kafanı kaldır sağa sola bak kim var hemen bi panik pas kaybı.Odun bu meyro kuyt çıldırttılar beni @ -
Bu maçta pek ismini duyamadım. Genelde Mehmet Topal'ın adını duydum birde Emre. Meyrelessssssss araziydi -
meireles,kuyt bunlar artık bitmiş göndermeleri lazım yazık günah stochu boş yere yediler bu adamlar için artık birilerinin çıkıp buna bir dur demesi lazım takımda gönderilecek bir dünya topcu var -
ne zaman görünmeyen kahraman olmuş yav, ayağına yılda 2 kez top oturur vurur, başka ne hikayesi var.oynadıkları takımlardan oyun, disiplin veya kondisyon olarak bitmiş oyuncuların kakalandığı bir takımız işte. birileri pazarlıyor bizde alıyoruz böyle oyuncuları.
yüzbin defa yazdım , f.bahçe ye gelen hoca " komple temizleyin 150m Euro mu alayım ben hallederim kardeş " diyecek. ne zaman bu adam gelir bu takım doğru oyuncularla doğru futbolu oynar . -
Hep dedik arkadas bu adam iyi kotu para ederken satin diye.ama hemen ooooo meyro satilir miymis.futboldan anlamiyorlarmis fln filan.lan bitti yan pas bitti.barca bile anladi artik ersun.seni biz aykutun taltigi dewam ettir diye mi getirdiler
Bu maç berbattı, yaptığı tek olumlu hareket kenara alınmasıydı. -
meireles armayı öpünce vuuuuu şimdi auvvvvvvvvv -
Bu maç yoktu sahada.Emre'ye kaldı bütün yük.Emre de ıslığı yedi. -
Basindan beridir diyoruz bu meirelesten bi cacik olmaz diye tutturmuslar bi meireles baroni vs. Ya arkadas bu adamlar bu takimda oynamamali meireles kendini ilah mi görüyor artik nedir ama yetti. Takım sepet futbolcu dolu
10 milyon para verdik aldık yıldız futbolcu diye, 8 e alınan sneijderın yarısı kadar oynamıyo...quote:
Orijinalden alıntı: Elder Wand
Bu maç yoktu sahada.Emre'ye kaldı bütün yük.Emre de ıslığı yedi. -
Mac oncesi oyle atp tutuyodu bende bu sefer oynayacak sanrm dedim ama adam sırf tribüne oynuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X