Şimdi Ara

Meireles'in hala bizde oynadığına inanamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam bekir iyiyidi ama egemen daha güven veriyor bu bir
    krasiç form tutacak inşallah bu iki
    sezer daha iyi olacak ve baroninin yerine monte edilecek buda 3
    bu üçü gerçekleştiğinde siz görün raul'u birde işte o zaman daha iyi oynayacak ve takım daha güzel olacak
  • Ben kuytun neden geldiğini anlamadım asıl. Adam rahatlıkla new castle fulham vs. premier ligde oynardı.
  • kotu olarak yazdın sanmıstım baslıgı gorunce Bence cok kotu oynuyor defansıf yonden katkı saglıyo bana gore. ıyı olsa chelsea bırakmazdı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

istifa istifa diye anırdığınız adamlar aldı...

inanmayacak birşey yok...

ŞL önce bas bas bağırdık .Madem alabiliyorlardı o zaman niye almadılar?İş işten geçincemi taraftarın haklı olduğunu gördüler?

hemen hocaya yönetime sallayın zaten bi araştırın bir dinleyin hocayı. hocaya bu soru sorulmuş ve cevabı oyuncuyla daha önce iletişime geçtiklerini fakat menajer üzerinden transfer gerçekleşeceğini ama sıkıntılar yaşandığını söylemişti. daha sonra menajer aradan çıkarılmış ve o şekilde alındı. yani menajer kurbanı olduk.
  • Umarım uzun yıllar takımımızda boy gösterir. Yanına Emre yada Fernandes gibi adam koydun mu deyme keyfime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

kotu olarak yazdın sanmıstım baslıgı gorunce Bence cok kotu oynuyor defansıf yonden katkı saglıyo bana gore. ıyı olsa chelsea bırakmazdı zaten

yaş kaç? defansif yönden katkı sağlıyor sadece demişsin. maçları izlemediğini farzediyorum. fenerbahçe'nin bütün hücumlarını başlatan adam meireles. kaldı ki sen bu adamın bir forvet oyuncusu gibi sürekli golü düşünmesini istiyorsan ben senin futbol bilgini tartışırım. oyunun 2 yönünü de oynayabilen dünyadaki en iyi 10 oyuncudan biridir bu adam. oyunu çok iyi okur. dün bekir çok fazla ileri çıkıp gol atmayı/attırmayı düşündü. o sırada meireles bekir'in açığını kapatmak için defansta duruyordu. bu bile adamın kalitesini belli eder. iyi olsa chelsea bırakmazdı demişsin. evet milan'da ibrahimovic'i ve thiago silva'yı kötü olduğu için sattı. chelsea meireles ile beraber essien'i de sattı. adam şimdi real madrid'de oynuyor . çok saçma düşünüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

kotu olarak yazdın sanmıstım baslıgı gorunce Bence cok kotu oynuyor defansıf yonden katkı saglıyo bana gore. ıyı olsa chelsea bırakmazdı zaten

yaş kaç? defansif yönden katkı sağlıyor sadece demişsin. maçları izlemediğini farzediyorum. fenerbahçe'nin bütün hücumlarını başlatan adam meireles. kaldı ki sen bu adamın bir forvet oyuncusu gibi sürekli golü düşünmesini istiyorsan ben senin futbol bilgini tartışırım. oyunun 2 yönünü de oynayabilen dünyadaki en iyi 10 oyuncudan biridir bu adam. oyunu çok iyi okur. dün bekir çok fazla ileri çıkıp gol atmayı/attırmayı düşündü. o sırada meireles bekir'in açığını kapatmak için defansta duruyordu. bu bile adamın kalitesini belli eder. iyi olsa chelsea bırakmazdı demişsin. evet milan'da ibrahimovic'i ve thiago silva'yı kötü olduğu için sattı. chelsea meireles ile beraber essien'i de sattı. adam şimdi real madrid'de oynuyor . çok saçma düşünüyorsun

Usta su adama su yorumu yazarken hic mi usenmedin ? Adam ortaligi karstirmak icin gelmis belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu akşam saat 8'de Lig TV'deymiş, izlemek isteyenler kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Meireles ve Topal orta sahaya gelince takım oyunu nasıl oldu gördük..Düne kadar 4 ana eksikle çıkıp yenildiğimiz lig lideri Antalya maçından sonra söylenmedik şey kalmamıştı..
    Şu takım daha tam kadro üst üste 5 maç yapamadı. Hele bir yapsın o zaman göreceğiz

+1907
  • talk money
  • quote:

O adamlar transfere gerek yok diyorlardı. Şamp ön elemeden elenmeden önce. İstifa seslerini duyuncada transfer yaptılar.

Aykuttan kıvırtma dersleri
  • vallaha bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

talk money

bir hata var lütfen düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

Meireles ve Topal orta sahaya gelince takım oyunu nasıl oldu gördük..Düne kadar 4 ana eksikle çıkıp yenildiğimiz lig lideri Antalya maçından sonra söylenmedik şey kalmamıştı..
    Şu takım daha tam kadro üst üste 5 maç yapamadı. Hele bir yapsın o zaman göreceğiz

+1907

nick yorum uyumu
  • quote:

Gölhan o adamlara daha geçen ay beraber sövüyorduk hatta twitterden falan da geçiriyorduk fakat nası olur da bi anda 2 maç kazanınca dönersin anlamadım. Bazen cidden hesabını 2 ayrı kişinin kullandığını düşünüyorum bu kadar farklı yorumlar yapılmaz ki arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

+1907

nick yorum uyumu

Arkadaş doğruları söylemiş. Ortam germeye ne gerek var ?
  • Geçen sezon Chelsea'nin orta saha oyuncusu sakatlanmıştı sanırım o arada kalitesini kanıtlamıştır adam zaten İngiltere liginden geliyor.Tipi felan pek hoş değilde ne bileyim sakalları felan yeni tarzı yakışmış biraz apaçi gibi görünsede sahada mücadelesiyle savaşçı bi adam inş uzun yıllar faydasını görürsünüz
  • siz hala meireles dfansifmi ofansifmi diye tartışın
    bakın adam ne dedi ligtv de

" hoca maç içinde ne derse öyle oynarım, hücuma dönük oynamamı isterse ileriye giderim, savunmaya yakın oynamamı isterse onu yaparım.
    Çok koşuyorum çünkü takım için oynuyorum
    İngilterede taktik oyun ve oyuncu geçerli burada ise biraz kalpten oyun var,
    bu tutkuyu kaybetmemek önemli, portekizde de böyle
    ama fb olarak bu taktik oyunu oynamamıza az kaldı
    tr ve fb de mutluyum çöok iyi bir takım"

yaaaaa işte böyle
    burada tartışıp duracağınıza meirelesi seyretseniz hem futbol bilginiz artacak
    hem boş konuşmayacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Gölhan o adamlara daha geçen ay beraber sövüyorduk hatta twitterden falan da geçiriyorduk fakat nası olur da bi anda 2 maç kazanınca dönersin anlamadım. Bazen cidden hesabını 2 ayrı kişinin kullandığını düşünüyorum bu kadar farklı yorumlar yapılmaz ki arkadaş

Karakter meselesi işte
  • Gs'nin kadrosunda olmasını tercih edeceğim tek fenerli.. Adam fark yaratıyor, selçuk'un yanına çok iyi giderdi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.