Şimdi Ara

Meireles'in hala bizde oynadığına inanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar kaliteli bir adamı Chelsea neden bırakır. Türkiye'ye nasıl geldi hala anlamış değilim. Meireles olmayın gece ve gündüz gibi fark var oyunumuzda. Bence Pamuklara sarıp saklamak lazım sakatlanmasın diye.

• Selcuktan tek farki tipsiz olmasi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız ama adamı emrenin boşluğunu doldurmak için aldık.
    bana göre o boşluk halen dolmuş değil.
    Ordu maçında takım olarak fena değildik. gerçekten birarada oynadıkları ender maçlardan biri oldu.
    takım oyunu oynadığımızda tüm elemanlarımızın farkı ortaya çıkacaktır.
  • Yanına bir Fernandes tarzı adam lazım, o zaman görün siz Meireles'i.
  • daha yeni gelmedimi?
    yoksa demek istedigin
    "meirelesin bizde oynadigina hala inanamiyorum" mu?

• aynen hocam aynen bende.
    Adam çok klas bugun en az 60 pas vermiştir sadece 1 tane hatalı pas verdi sol kanatta stoçun önüne yuvarladı onada stoç yetişemedi
    hani sürekli yana geriyede oynamıyor aklı sürekli ilerde sürekli hücumu düşünüyor.Meyreleşin bütün takıma ders vermesi lazım pasın nasıl verilecegi hakkında.
    Mesela topal adam zaten sürekli yana gerye oynuyor 10 topundan 4 ü rakipte
    Ben top meyreleşteyken çok rahatım nasıl olsa hata yapmayacak nasıl olsa o topu kaptırmayacak güveni veriyor emrenin yerini doldurmamısmısta hırs yokmuşmuşta bıdı bıdı bıdı hepsi boş fener meyreleşsiz %40 ise meyreleşle 70-75 bu apaçık ortada bunu sadece bu maç için söylemiyorum oynadıgı son 3 maçı baz alarak söyledim.Ne zamandır meyreleş ile ilgili bi konu acıp bu yazdıklarımı yazmak istiyordum ama üşeniyordum derdime yetiştin renktaş.
    (İmla kurallarına pek uyulmamıstır uyku gözümden akıyor)

• istifa istifa diye anırdığınız adamlar aldı...

inanmayacak birşey yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam kalite.Cl alan chelseanin ilk 11 den adam aldık.Birakın da yaratsın o farkı.

• Meireles iyi hoşta sakatlandigi zaman yerini dolduramiyoruz yedek kulübemiz çok zayıf , Yobo , Meireles , Sow bunlar olmayınca Fener bitik alternatifleri yok.

• Adam oynadıgı zaman resmen 2 kat fark yaratıyor, Selcuk girdigi zaman fark 4 kata kadar cıkabilir:))

Gercekten cristian yerinede bir fernandes olsa efsane oluruz...
  • İyi oyunculugunun yanı sıra her maçta aslanlar gibi mücadele ediyor en sevdiğim özelliğide bu oldu.
  • Meireles ve Topal orta sahaya gelince takım oyunu nasıl oldu gördük..Düne kadar 4 ana eksikle çıkıp yenildiğimiz lig lideri Antalya maçından sonra söylenmedik şey kalmamıştı..
    Şu takım daha tam kadro üst üste 5 maç yapamadı. Hele bir yapsın o zaman göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

istifa istifa diye anırdığınız adamlar aldı...

İstifa diye bağırdığımız adamlar Meireles şart değil, onun ayarında birini zamanında getirselerdi, CL'den de olmazdık, Ligde de bu kadar puan kaybı yaşamazdık. Biraz gerçekçi olun.
  • sakatlıktan sonra tam verimle oynamıyor. dün ilk yarı 5,3 km koşmuş. ilk geldiği zamanlar 12den aşağı inmiyordu. 1-2 hafta sonra herşey mükemmel olacak. dünkü performansla baroninin yerinide sezer aldı mı süper olacak.
  • + olarakta krasicte elbet form tutacak, şimdi onlar düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

istifa istifa diye anırdığınız adamlar aldı...

ŞL önce bas bas bağırdık .Madem alabiliyorlardı o zaman niye almadılar?İş işten geçincemi taraftarın haklı olduğunu gördüler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

+ olarakta krasicte elbet form tutacak, şimdi onlar düşünsün

Evet, ben Krasic'den dünyaları bekliyorum ama şu ana kadar bana kocaman bir hiç verdi. Umarım toparlanır.
  • Daha sakatlıktan yeni çıktı. Sakatlığı tam olarak geçsin dahada super olcak koçum benimmmmmm:))(

• En garibime giden şey kendisine zor bir top geldiğinde veya topa son anda vurmak durumunda olduğunda bile rastgele vurmuyor ve illa bizim adamlara kazandırıyor topu. Kaptırdık dediğim anlarda birşekilde topu alıyor. İnanılmaz gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Yanına bir Fernandes tarzı adam lazım, o zaman görün siz Meireles'i.

evet bari bize satsalar 2-3 allah ne verdiyse kazanırlar işte zaten sözleşmede imzalamıyormuş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.