Aliexpressten sipariş verebilirsiniz genelde 10-15 gün içerisinde geliyor türkiyede bulman zor. |
Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (23. sayfa)
-
-
Telefonu alalı 2 yılı geçmiş. Hala sıfır sıkıntı ile kullanmaya devam ediyorum. Şarj süresi de neredeyse ilk aldığım gibi. Bu arada hiç güncelleme almadı tabii. İhtiyaç da duymadım. Eşimde Samsung S10 Plus var. 2 buçuk yıldır her ay güncelleme alıyor, hala stabil olmadı.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 22 Ekim 2021; 9:53:24 > -
Merhabalar herkese, ürünün pili yavaş yavaş günü kurtarmamaya başladı. malum yetkili servis de artık ürünü destek vermiyor. Telefonu alanlar nasıl bir çözüme kavuşturdu bu durumu ?
- Pil mi aldı ve özel serviste taktırdı ?
- Ücret iadesi almayı deneyip yeni telefona mı geçti ?
Malum ücret iadesi alınsa günümüz orta-üst bir telefonun 1/2 - 1/3 fiyatına denk geliyor. Bu sebepten hakem heyeti ile de uğraşmak konusunda kararsız kaldım. Yeni telefonlar ile de kayda değer bir fark var mıdır, performans olarak fotoğraf/video kalitesi olarak tecrübe edenler bilgi aktarabilir mi ?
-
çiçek gibi tertemiz 16th ekran kendi kendine gitti açılmıyor, kime nasıl yaptırabiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 4 Ocak 2023; 22:47:28 > -
Çin sürümünde yani a sürümündeyken Google servislerini ve play storeyi nasıl yükleyebilirim? -
temiz tamir gormemis 16th ariyorum. satmak isteyen pm den ulasabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X