Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 9T ile bu telefon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
  • Bas çek fotoğraf

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylolhot06

Mi 9T ile bu telefon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
    LG V30+
  • Dostlar hadi Android güncellemesini geçtim beklemiyorum da, bunlar flyme güncellemesi neden sunmuyorlar bilen var mı?
    Lanet olsun A.Q nerden aldım bunu yaa. Varya hiçbir teknoloji sitesine güvenmeyeceksiniz arkadaşlar, yok Black friday indirimi yok hepsi burada, n11 indirimi derken övdüler övdüler bizde geldik oltaya elimizde patladı. Meizu düşünenler almasınlar gidin kredi çekin Iphone alın gerisi yalan A.q.
    Bir dahaki telefonum Iphone olacak bu nedir yaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Dostlar hadi Android güncellemesini geçtim beklemiyorum da, bunlar flyme güncellemesi neden sunmuyorlar bilen var mı?
    Lanet olsun A.Q nerden aldım bunu yaa. Varya hiçbir teknoloji sitesine güvenmeyeceksiniz arkadaşlar, yok Black friday indirimi yok hepsi burada, n11 indirimi derken övdüler övdüler bizde geldik oltaya elimizde patladı. Meizu düşünenler almasınlar gidin kredi çekin Iphone alın gerisi yalan A.q.
    Bir dahaki telefonum Iphone olacak bu nedir yaa
    Selamlar, kullandığınız telefon donanım ve tasarım olarak fiyatının çok çok altında satılıyor. Bence yazılımı da o kadar gömülecek kadar kötü değil. Telefonun kusurlarını değil pozitif yönlerine odaklanın. Yanı bardağın dolu tarafını görün. SnapDragon 845 işlemci, 6 gb ram, Amoled ekran, Stereo hoparlör, Ekrandan parmak izi okuyucu gibi daha saymadığım bir çok özelliği diğer markalarda 4500 tl den aşağı alamıyorsunuz.

Güncelleme olayına gelecek olursak. Çin'deki virüs firmaların planını alt üst etti. Çin ocak ayının ortalarında tatile girdi normalde 15 gün süren tatil bir çok firmanın çalışanlarına ekstra izin yaptırdı ve hala yaptırıyor. Virüs belası olmasaydı global sürüm Flyme 8 belki yakında verilecekti ancak şu anda Çin sürümü için bile güncelleme yaklaşık 2 aydır yapılamıyor. Eğer İngilizce kullanabilir diyorsanız Çin sürümünü tavsiye ederim ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum gayet hızlı ve stabil.
    Kolay gelsin.

• tachyon kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum, flyme8 çin versiyonunu nasıl yükleyebilirim? Ben internette bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grk3m G kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    En aşağıda ki adresten indirebilirsin.
    İlk defa kuracaksan paniğe kapılma. Kurulum sonrası dili ingilizce seç sonra kendi marketinden google installer'ı kur. kapatıp aç ve istediğin programı play store dan indir. İlk kuracağın uygulama gboard veya başka bir klavye olsun. Çünkü kendi klavyesi kafanı karıştırabilir.
    Kolay gelsin
    https://firmware.meizu.com/Firmware/Flyme/16th/8.0.0.0/cn/20200116113845/e6f4e769/update.zip
  • Arkadaslar fiyat performans olarak bu telefon cok iyi degil mi sizce de? Insan supheye dusmuyor değil fiyattan ötürü Baya araştırdım, batarya ve güncelleme dışında bi sıkıntı yok gibi. Tavsiye eder misiniz? Bi de volte destegi ile ilgili bişi bulamadim volte var mi yok mu yardimci olur musunuz?

• mischta kullanıcısına yanıt
    Volte yok, nfc yok. Uygun fiyatlı olduğu için almak istiyorsan sen bilirsin fakat üzerine birkaç bir şey koyup almak istemezdim. Bataryası yetmiyor, daha yüksek kapasiteli farklı bir cihaz alınabilir. 2000 - 2500 aralığında buna vereceğime 500 daha üzerine koyar 3000 e çok sağlam bir şey alabilirdim.
    Haaa sen niye aldın o zaman dersen, indirim ayağına oltaya geldik, şimdi pişman oldum. Artık eskiyene kadar kullanmak durumundayım.

• Merhaba Arkadaşlar

8.0a sürümündeyim. fakat; 7.3g sürümüne dönmek istiyorum. acaba bu mümkün müdür ? internette araştırdığımda yeterli kaynak bulamadım. internette yazan yöntemleri uyguladığımda versiyon uyumsuz yükseltin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mischta

Arkadaslar fiyat performans olarak bu telefon cok iyi degil mi sizce de? Insan supheye dusmuyor değil fiyattan ötürü Baya araştırdım, batarya ve güncelleme dışında bi sıkıntı yok gibi. Tavsiye eder misiniz? Bi de volte destegi ile ilgili bişi bulamadim volte var mi yok mu yardimci olur musunuz?
    Selamlar olumsuz yorumlara aldanmayın. Telefon donanım ve tasarım olarak ederinin çok altında satılıyor. Ben 5 aydır kullanıyorum. Bir çok insan güncellemeden dertli. Bence o kadar da büyük bir sorun değil. NFC'ye şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadığım için yokluğu sıkıntı değil. Pil ise nispeten düşük görünse de gayet iyi gidiyor. Ben normal kullanımda 6 saat ekran süresi alıyorum. Volte ise yanılıyor olabilirim ama günümüz telefonlarının hepsinde bu destek var diye biliyorum. Eğer güncelleme sizin için sorun değilse telefon her türlü işinizi sorunsuz bir şekilde görecektir.

• Tüm gün 3g'de kullanım. Bluetooth Amazfit ile 7/24 eşleşik. Arka planda adguard ve Kaspersky devamlı açık. Mailler push ekran süresi.

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

• grk3m G kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamamanız lazım. Meizu Türkiye yardımlaşma Telegram grubuna yazar mısınız

• Arkadaşlar batarya süresi nasıldır?
    Güncellemeler ne durumda? Ben beğendim ve almak istiyorum ama aciliyetim yok. Gerekirse 17'yi de bekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 13 Mart 2020; 14:29:52 >
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yanlışın var hocam fiyatına göre gerçekten çok iyi cihaz.

• telefonu ben de uzun zamandır takip ediyorum.
    o kadar bekledik bari 17 gelsin onu alalım ama gelir mi?
    16t ve 16s Türkiye'ye gelmedi malum, bu da gelmezse 16th alınır mı hala sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Sorun yaşamamanız lazım. Meizu Türkiye yardımlaşma Telegram grubuna yazar mısınız
    Merhaba,

yazdım arkadaşlara, dönebilirsin diyorlar ama kimse nasıl döneceğimi söylemiyor :)
  • Flyme china sürümde bizim banka uygulamaları çalışmıyor. Bu sorunu çözebilen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Flyme china sürümde bizim banka uygulamaları çalışmıyor. Bu sorunu çözebilen varmı.
    hocam yaklaşık 8-9 aydır china sürümdeyim.
    halkbank,teb,akbank,alternatifbank uygulamalarını kullanıyorum,sorun olmadı hiç
  • bora2004 B kullanıcısına yanıt
    Ben 4 yıldır Meizu kullanıyorum Bunun son 5 ayı 16th ile. Hiçbir Flyme sürümünde böyle bir şeyle karşılaşmadım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.