Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
46.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

• serdaroviç S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de iki cihaz arasında kaldım v30+ ile 16th arasında sizce hangisi önde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbeyemre İ kullanıcısına yanıt
    Donanım olarak meizu ama sağlamlık ses ve kamera açısından v30 önde.

V30 un selfisi kötü bir tek kamerada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İlginiz için teşekkürler. Peki oyunu bi kenara bırakırsak günlük kulllanımda performansdaki fark ciddi midir? Birde pil performanı v30 daha iyi demişsiniz önceki mesajlarınızda hala aynı fikirde misiniz? Son bir sorum olacaktı affınıza sığınarak. Kullanırken hangisi daha keyiflidir stabilite vs açısından daha rahattır

Meizu daha hızlı tabi ki öyle 10 kat hız farkı yok yok ama bir iki tık daha hızlı işte.

1.5 yıldır v30 kullanıyorum memnunum açıkçası.lg nin kronik sıkıntısı olmayan ilk telefonlarından bu ve sonraki telefonları problemsiz.

Hocam desteğiniz için teşekkürler. Son bir soru sorup cihazı bugün yarın sipariş edicem. İkisini de deneyimlemiş biri olarak siz olsanız bugün hangisini tercih edersiniz? Cihazı en az 3 sene kullanacak biri olarak soruyorum.
    Meizu için bir kaç bilgi veriyim. Global firmware geç güncellenir. Çin sürümü ise 3-4 sene boyunca güncelleniyor. Çin sürüm kurabilirsiniz. Android sürüm güncellemesi almaz. Bl açmak zahmetli ama açarsanız gsi romlar kurulabiliyor. Ekrandan parmak izi ortalama bir seviyede çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, eski bir meizu mx5 ve mx6 kullanıcısıyım ve bu markanın telefonlarının kendine has özelliklerini seviyorum. Şu anda geçici olarak samsung s5 kullanıyorum ve meizu 16th almayı düşünüyorum. Yalnız bazı endişelerim var. Meizunun kullandığım telefonlarında olan geç bildirim gelmesi yada gelmemesi, varsayılan programı bazen belirleyememe (mesela eski telefonlarda google crhome'ı varsayılan tarayıcı yapmama rağmen twitter uygulamasından bir linke tıkladığımda varsayılan olarak belirlediğim uygulama yerine telefonun kendi tarayıcısından sayfa açılıyordu ve inanılmaz yavaştı), v.b. handikapları bu telefonda da mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

İlginiz için teşekkürler. Peki oyunu bi kenara bırakırsak günlük kulllanımda performansdaki fark ciddi midir? Birde pil performanı v30 daha iyi demişsiniz önceki mesajlarınızda hala aynı fikirde misiniz? Son bir sorum olacaktı affınıza sığınarak. Kullanırken hangisi daha keyiflidir stabilite vs açısından daha rahattır
    LG ile meizu arasında çok fark var. LG alın geçin. Meizu un yazılımları buglu ve adamlar senedir güncelleme vermiyorlar. Forumlara bakarsanız Özellikle yabancı forumlara herkes küfür ediyor meizu ya. Ucuz etin yahnisi hesabı. LG yazılım olsun sertifikaları olsun her açıdan üstün bir cihaz. Mezunun bir işlemcisi var o kadar gerisi nedir belli değil gorilla glas suya toza dayanıklılık vs hak getire güncellemede almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordic

arkadaşlar merhaba, eski bir meizu mx5 ve mx6 kullanıcısıyım ve bu markanın telefonlarının kendine has özelliklerini seviyorum. Şu anda geçici olarak samsung s5 kullanıyorum ve meizu 16th almayı düşünüyorum. Yalnız bazı endişelerim var. Meizunun kullandığım telefonlarında olan geç bildirim gelmesi yada gelmemesi, varsayılan programı bazen belirleyememe (mesela eski telefonlarda google crhome'ı varsayılan tarayıcı yapmama rağmen twitter uygulamasından bir linke tıkladığımda varsayılan olarak belirlediğim uygulama yerine telefonun kendi tarayıcısından sayfa açılıyordu ve inanılmaz yavaştı), v.b. handikapları bu telefonda da mevcut mu?
    Evet mevcut.
  • Almayın, aldırmayın meizu'yu. Geri zekalılığın zirvesi bu marka. Çin'e verdiği romu bile globale vermekten aciz kendisine iletilen yazılım hataları ile ilgilenmeyen sünepeler, global için merdivan altı bir marka imajı çizmekte kendileri.
  • Dostlar benim telefon gene kilitlendi, açılmıyor. Telefon acayip ısındı, aç kapa yapıyorum, ekran simsiyah, ses ve kapama tuşuna uzun süreli basarak telefonu kapatıyorum, tekrar başlatıyorum görüntü gelmiyor.

N11 Kasım kampanyasından almıştım, aldıktan beri 2.kez aynı şekilde oluyor. Telefon durup dururken kendiliğinden acayip bir şekilde ısınarak, ekran açılmıyor.

Bu sorunu başka yaşayan var mı? Önerebileceğiniz farklı bir şey ya da ? Aldığıma pişman oldum, nerden bulaştım bilmiyorum. Ucuz etin yahnisi misali, Çinli tlefon almamak lazım sanırım. Konuyu takip eden varsa artık tavsiye etmiyorum, gidin bilindik marka alın, onlardan şaşmayın.
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    7-8 aydır takip ederim meizu forumlarını benzer bir soruna denk gelmedim dolayısıyla tek çare garanti gibi

• Lord Melkor, telefon açmayı başardım. Yüz tanıma ve parmak izini iptal ettim. 2 aylık sürede iki kere aynı sorunu yaşadım, kendliğinden kilitleniyor anlam veremiyorum. Çağrı merkzini arayıp sorucam, ona göre bilgi veririm tekrar.
    Eğer telefonu sıfırladıysanız böyle bir şeyin yazılımsal olabileceğine ihtimal vermiyorum. Durumunuz garantilik gibi. Nerenin çağrı merkezini arayacaksınız

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Dün en son buraya yazdıktan sonra Meizu'nun çağrı merkezi varmış Web sitesinden buldum numarasını aradım, tam bir leş. Anlattım telefonun durumunu yani bu sorun neden olabilir, daha önce aynı tarzda bir örnek olup olmadığını sordum kurumsallıktan uzak bir üslupla garantiye başvurmam gerektiğini söyleyince çok da uzatmadım telefonu. Telefon şuan açık fakat dün akşam kapattığımda tekrar açayım dedim gene aynı sorun oldu, birkaç uğraşmayla telefonu açabildim. Müsait bir zamanda Bakırköy Kvk'ya gidicem garantisi orası, bakalım inşallah bizi tokatlamazlar.
    Çünkü daha önce Sony kullanıyordum tamamıyle bir bahane bulup müşteriden para tırtıklamaya çalışan bir yer.
    Durum böyle Meizu benim için pişmanlık oldu.

Tamir istemeyin ayıplı ürün olarak rapor tutulmasını isteyin lakin KVK vermeyecek ama siz telefonu teslim ederken servis formlarına yazdırın isteğinizi. Birer örneği de mutlaka alın daha sonra thh başvuracaksınız paranızı almak için.

• Tüm gün 3g'de kullanım.

Arka planda senkron, Bluetooth, GPS, Kaspersky, WhatsApp,adguard, Amazfit, outlook devamlı açık.

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.