Dell 32" 4K IPS VS Samsung Odyssey 2K OLED
İki ürünün farklı teklonojide olduğunun farkındayım. Şu anda 24 " monitör kullanıyorum. Oyun olarak RDR2, PUBG vs. Hem hikayeli hem de FPS oyunları oynuyorum ve monitörü büyütmek istiyorum.
32 " 4K IPS mi yoksa 27 " 2K OLED mi daha iyi seçim olur. Ürünlerin fiyatları yakın sayılır. Ekran kartım şimdilik 1070, çıktığında 5070 ile güncelleyeceğim.
B650 + ryzen 9900x sisteme ram tavsiyesi
Arkadaşlar başlıkta yazan donanıma ram arıyorum. 6000 MHz + Cl30 yada Cl32 (arada peformansa dokunan bir fark yok galiba) 32gb ram arıyorum. Benim için önemli olan ramlerin Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C kule tipi sogutucu yer sorunu yaşatmayacak şekilde düşük profilli olması. Fanı biraz yukarı takmamı tavsiye edenlerde olacaktır ama buna gerek bırakmayacak bir ram olursa daha iyi olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Orta/üst seviye AMD sistem tavsiyesi
Arkadaşlar, i5 6600k işlemcili, 1070 ekran kartlı, z170 anakartlı sistemim dar boğaz ve miadını doldurduğu için güncelleme kararı aldım.
Öncelikle anakart ve bileşenleri değiştireceğim, ekran kartı ve motinör alma işini sonraya bıraktım. Anakart seçerken daha sonradan küçük boy kasaya geçebileyim diye düşünerek mATX'de karar kıldık. Sizce anakart, ram ve soğutucu ile ilgili doğru karar verebilmiş miyim? Ramleri bilerek kassız ve düşük boyutlu olanından seçtim ama yine de CPU soğutucunun boyutu ile ilgili bir sorun yaşarmıyım? Sizin eklemek istediğiniz görüşünüz varsa mutlaka öğrenmek isterim. Teşekkürler
Araştırmalarım sonunda almaya karar verdiğim parçalar:
İşlemci :
Anakart:
MSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5
İşlemci soğutucusu:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C
Ram:
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram
Mevcut PSU:
FSP FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC Aktif Power Supply
Mevcut kasa (temsili):
msi Z170A gaming M3 anakart geç açılma sorunu
|
asus direct cu ii 7870 2gb ne kadar eder??
|
Americas Army : Proving Grounds
|
sigotadan alınan değer kaybı tazminatı
|
|
fiyat/performans açısından hangisi daha iyi?
|
|
msi z170a gaming m3, i5 6600k 3.5, Asus directCU II 7870 2 GB, 8 GB DDR4(2400mhz), 120 GB SSD Kingstone 2 TB HDD Steam İd : ordic1 (CS:GO, AA:Proving Grounds, Dying Light, Dirt Rally) Origin İd : ordic_TR (Battlefield 4, 3) SATILIK : Note 4 (N910c)
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 314
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 3.716 (Bu ay: 486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar