Şimdi Ara

Meizu 16Xs 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) 1.699,89 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Flymr 7 bu model için son sürüm, flymr 8 2020 de çıkacağı söylentisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleme veya uçak modunda çok fazla pil tüketimi, teli ilk aldığımda bende yaşadım,

sonrasında ayarlara müdahale ile sorunu çözdüm, 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum
  • Alacaktım bu yorumu gördükten sonra almam amoled ekranda gece yüzde 10 pil kaybı benim çakma bitik bataryalı mi5 de bile olmuyor 3g wifi Bluetooth açık sırf 4000 mah amoled birde tasarruf modu var pil bayağı gider diye düşünmüştüm ama olmadı kardeşime meizu x8 almıştık onda da böyle problem yoktu daha küçük bataryaya rağmen ya sizin telefonlar da sorun var yada böyleyse alınmaz

• Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa bir güvenlik açığı tespit ettim sizde deneyebilir misiniz. Telefonda şifre olarak parmak izi aktifken 5 kez parmak izini yanlış girip güç tuşuna basınca cihaz direk açılıyor. Sizde de var mi böyle birşey deneyebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa bir güvenlik açığı tespit ettim sizde deneyebilir misiniz. Telefonda şifre olarak parmak izi aktifken 5 kez parmak izini yanlış girip güç tuşuna basınca cihaz direk açılıyor. Sizde de var mi böyle birşey deneyebilir misiniz ?
    Bende olmuyor hocam. Denedim :)

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuyor bu durum, acaba kilit ekranı ayarlarında bi sıkıntı olabilir mi sizde?

• Bu arada bir günlük meizu 16xs imi satıyorum. Cihaz bir gün denenmiş kutusuna konulmuştur. Akşamına telefon hediye geldiği için zararına veriyorum. :)

Mavi renk 6/64 1550 TL. 17/12/2019 tarihli faturalidir.

• Fiyatına göre iyi telefon bence.
    Meizu x8 veya 16xs düşünüyorum. Annem için alıcam.
    Kendim xiaomi Mi6 kullanıyorum. Xiaomi'den memnunum. O yüzden redmi note 8, note 8 pro veya A3 de alabilirim.
    Meizu telefonlarının başka gairp bir tarafı da bazı dönemler de stok sıkıntısı oluyor.
    Çok gelmiyor mu, yoksa böyle bir taktik mi yapıyorlar anlamadım.
    Hepsiburada da yok. Ama kısa süre sonra gelir diye düşünüyorum
  • Meizu 16XS modeli tüm bandları destekliyor mu?
    Özellikle band20 yi.
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Evet destekliyor.
  • Peki Meizu 16 ile Meizu 16 XS arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Sebepleri ile?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    16 kamera daha iyi, 16xs batarya daha iyi.
    16da sd710 var, 16xs'de sd675 var. Yakın işlemciler genel olarak ama 675 işlemci kısmı biraz daha , 710 grafik,oyun kısmı biraz daha iyi.

Tercih öncelik kamera mı sarj mı ona göre değişir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fufu_38 -- 29 Ocak 2020; 20:3:13 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    2.el 16xs bakıyorum, satma ısteyen olursa ozel mesaj ıle haber verırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.