Şimdi Ara

Meizu EP51 iPhone 6S ile Bluetooth üzerinden İLK eşleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama kulaklıkları kulağıma takıyorum, iPhone 6S bluetooth'unu açıyorum; bir türlü görmüyor.

Ne yapmam gerekiyor ilk eşleştirme için bilemedim. İlk defa Bluetooth kulaklık kullanacağım için cahilliğimi mazur görün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam artı ve eksiye aynı anda bas sonra bağlantı kuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 11 Eylül 2017; 22:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzyhntr

Hocam artı ve eksiye aynı anda bas sonra bağlantı kuruluyor.

Öyle değilmiş, tam ortasına basınca oluyor.

Ayrıca çok çok iyi çıktı.. inceleme yapacaktım, sonra başkalarına iylik yapıp salak mı olayın dedim..

Kendim beğendim, ek özelliklerini buldum; başkası dumanla haberleşsin isterse..

Haksız mıyım? Kötü insan olup arada 1-2 iylik yapınca çok tutuluyorsun.

• derepaca kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bi tane telefonu eşleştirdim ama başka cihazlar görmüyor ne yapmam gerek acaba biliyor musunuz ? Ayrıca ne gibi ek özelliklerini buldunuz bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puppey

Hocam ben bi tane telefonu eşleştirdim ama başka cihazlar görmüyor ne yapmam gerek acaba biliyor musunuz ? Ayrıca ne gibi ek özelliklerini buldunuz bahseder misiniz?

Aynı anda bir cihaza bağlanır, başka cihaza bağlayacaksanız önceki bağladığınız cihazdan bağlantısını kesin.

Yok zaten hiçbir cihaza bağlı değilse ve bir telefona bağlanıyor ana başka bir telefona yada bilgisayara bağlanmıyorsa sorun o başka bir telefon ya da bilgisayar'dadır.

Meizu ep51 ile ilgili ise iyi insan olmak işe yaramadığı için bişey yazmayacağım. Üstte diğer isteğinle ilgili yazıp biraz iylik yaptım.

Şimdi övgü yorumlarını bekleyeceğim.

• Gerçekten süper bir cihaz Aliexpressten indirimle 76tlye aldım Trnin yarı fiyatı. Eşleştirmeyi orta düğmeden değil artı eksiden yaptı benimki.

Oldu ki bağlandığım telefon bozuldu açılmıyor bağlantısını kesemediğim için kulaklık çöp mü oluyor
  • quote:

Oldu ki bağlandığım telefon bozuldu açılmıyor bağlantısını kesemediğim için kulaklık çöp mü oluyor

Işık mavi ve kırmızı şeklinde yanıp sönmesi lazım. Artı ve eksiye aynı anda basılı tutun, ben bu şekilde hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 15 Eylül 2017; 9:17:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Işık mavi ve kırmızı şeklinde yanıp sönmesi lazım. Artı ve eksiye aynı anda basılı tutun, ben bu şekilde hallettim.

Ortasına uzun basınca oluyor kısaca..

Kulaklık gerçekten çok iyi; hiçbir ürün dört dörtlük olmadığı için bana göre, benim ihtiyaçlarıma göre bazı eksi yönleri var ama genel değerlendirmede telefondan kulak uzanan kabloyu kontrol etmek zorunda olmamak çok iyi..

Tabiki AirPods alabilecek olsam AirPods'u tercih ederdim. Epeyi araştırdım, 100 lira bandında Benin ihtiyaçlarıma göre en iyisi diyebilirim.

6s alıp meizu almak nedir yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

6s alıp meizu almak nedir yav

Earpods ile aynı fiyatta, sen hangi kafadasın?

• Ben çok tiz ses alıyorum basları duyamıyorum bir türlü kulağıma oturtamadım . Klasik süngerli olsa ne olurdu sanki. Bir yol yordam gösterecek olan var mı ? ' farklı kaucugunu denedim ama olmadı kulağım mı uyumsuz ,5 liralık kulaklıklar gibi ses kötü geliyor ama bu kadar kötü yorum görmedim hiç bir yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.