Şimdi Ara

Meizu M2 bilmeniz gerekenler ve root işlemi (GÜNCELLENDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
9.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu rom olayindan vede telefon isinden anlamiyorum lakin telefon u versiyon hep cince programlar var bu rom yada a versiyona nasil basit benim yapabilecegim bir sekilde yapabilirim
    baska rom oldugu zaman biraz hizlanirmi ? Antutu 29.500 cikiyor beni pek tatmin etmedi hizi ,birde bu flyme hesabini nasil etkinlestiriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 21 Eylül 2015; 17:09:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    öncelikle antutu olayına takılmanı pek tavsiye etmem çünkü antutu göz boyamadan başka bişey değil. bir çok kez antutu puanı daha yüksek fakat daha düşük puanlı telefonları geçemeyen teleonlar gördüm. rom olayında da başka alternatif yok maalesef, a da yapsan i de yapsan yöntem hep aynı şekilde telefonu rootla linkdeki romu indir ve kur daha ne kadar basit hale getirilebilir ki?
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    bende u versiyon olarak aldım, satın aldığım kişide çevrememiş uğraşmmış da o ara bende getirmeye çalışıyordum hemen satın aldım kendisinden, daha sonrada iromun çıkmasını bekledim tuğra han da konuyu bulunca hemen i yaptım :) kulaklık çıkıyor diyen yalan söyler çünkü meizuda kulaklık yok hocam ben hiç kimsede görmedim duymadım. i versiyon satanlarda kendisi çevirip satıyordur. daha Türkiye distributorunde bile yokken o nerden bulup satacak?
  • ottomane07 O kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gelecek olanlarda da kulaklık çıkması gerek. Digital market kulaklık koymayın fiyatı düşün derse çıkmaz. Youtube'da videosu var. I versiyonun kutusunda M571H yazıyor benimkinde M571U.

https://www.youtube.com/watch?v=lwR0j5LjEUU
  • yorumların bazıları m2 (mini) bazıları m2 note hakkında.. bu konu hangisinin? ona göre bakalım okuyalım biz de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

yorumların bazıları m2 (mini) bazıları m2 note hakkında.. bu konu hangisinin? ona göre bakalım okuyalım biz de :)

Mini demiyorsak Note'dur. Mini modelinin I romu yok. Türkçe desteği olmadığı için buralarda pek konusu olacağını sanmıyorum.
  • emre0102 E kullanıcısına yanıt
    konu başlıkta da belirtildiği gibi note modeline ait yorumlarda miniyle note arasındaki farkı soranlar var sadece...
  • meizu m2 mini modeli türkçe oluyor mu?
  • telefonu bir türlü kapatamıyorum eski roma dönmek için recovery yapacaktım fakat sürekli açılıp kapanıyor telefon varmı bir fikriniz arkadaşlar
  • popularman P kullanıcısına yanıt
    açılıp kapanma esnasında sadece ses tuşlarına basılı tutun recovery e geçer. bende de aynısı olmuştu (mx3 de) bu şekilde yapmıştım
  • Bildirim konusunda sıkıntı yaşayanlar var mı arkadaşlar.Tüm ayarlar açık olmasına rağmen bildirimler kararlı değil.bazen geliyor bazen gelmiyor.wifi ya da 3g farketmeksizin.
  • popularman P kullanıcısına yanıt
    o hemen hemen herkesde aynı diye düşünüyorum çok uğraştım ama değişmedi
  • Sonunda çözebildim bildirim sorununu.Çin tarafındaki güncellemeleri kurunca çözüldü.

@ottomane07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popularman -- 23 Ekim 2015; 8:38:15 >
  • arkadaşlar meizu m2 mini aldım(yurtdışı) flyme versionu flyme os 4.5.3.1U. cihazı alalı 1 hafta oldu şarj 1 gün gidiyor ha bire du booster uygulamasından telefonunuz çok ısınıyor uyarısı alıyorum.ve sürekli ekran donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. bir sürü uygulama arka planda gereksiz yere çalışıyor kaldıramıyorum sistemden. flyme e üye girişi yaptım email aktivasyonu tamam fakat telefon aktivasyonu sürekli hata veriyor. (root işlemi için uğraşıyorum). ne önerirsiniz ?(bu arada telefonda türkçe menü var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 2 Kasım 2015; 23:56:59 >
  • samur45 S kullanıcısına yanıt
    V4.5.4i romuna geçin saydığınız bu sıkıntıların hiç biri bende yok benim telefonda u rom ile gelmişti Full Türkçe değildi international romda Türkçe oldu root için king root v4.5.2 apk. Kullanın konu meizu türkçeleştirme rehberinde mevcut.
    Saygılar...

• bilgi için çok teşekkür ederim telefondan soğudum biraz açıkçası ama satmazsam bahsettiğiniz şekilde yapacağım. telefonda karşılaştığım diğer sorun sabah kalktığımda şarjın büyük oranda harcandığı, dahili hafıza dolu uyarısı( telefon 4 günlük bi şey yüklemedim ve 16 gb hafıza var) ve telefon aşırı sıcak uyarısı(50-50 derece). bu problemlerin flyme dan kaynaklandığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 3 Kasım 2015; 10:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur45

arkadaşlar meizu m2 mini aldım(yurtdışı) flyme versionu flyme os 4.5.3.1U. cihazı alalı 1 hafta oldu şarj 1 gün gidiyor ha bire du booster uygulamasından telefonunuz çok ısınıyor uyarısı alıyorum.ve sürekli ekran donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. bir sürü uygulama arka planda gereksiz yere çalışıyor kaldıramıyorum sistemden. flyme e üye girişi yaptım email aktivasyonu tamam fakat telefon aktivasyonu sürekli hata veriyor. (root işlemi için uğraşıyorum). ne önerirsiniz ?(bu arada telefonda türkçe menü var)

email aktivasyonunu salla. o şart değil.
    üye olup giriş yaptıktan sonra root u açabiliyorsun. sonra telefon reset atıyor.

sonra kinguser kuracaksın, busybox kuracaksın, geri kalanınıda adb den halletmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur45

bilgi için çok teşekkür ederim telefondan soğudum biraz açıkçası ama satmazsam bahsettiğiniz şekilde yapacağım. telefonda karşılaştığım diğer sorun sabah kalktığımda şarjın büyük oranda harcandığı, dahili hafıza dolu uyarısı( telefon 4 günlük bi şey yüklemedim ve 16 gb hafıza var) ve telefon aşırı sıcak uyarısı(50-50 derece). bu problemlerin flyme dan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sizin telefon gerçekten 55 dereceyi görüyo mu? Belki sensörü bozuktur o kadar ısınmıyordur.
    Yok eğer ısınıyorsa o zaman sizin telefon arızalı olabilir.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    email aktivasyonunu yaptım ama telefon aktivasyonu sürekli hata veriyor 10 haneli 05..... numarayı yazıyorum üstte çince bi uyarı çıkıyor. sms onayını bir türlü halledemedim.
  • samur45 S kullanıcısına yanıt
    Telefonla degil email ile hesap acin. Ne diye telefonla hesap aciyorsunuz ki birakin vermeyin telefonunuzu her yere. Cin ajani diye fislenmeyin sonra :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.