Şimdi Ara

MEİZU M2(MİNİ) ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
20.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, tavsiyem önce telefonu fabrika ayarlarına çevirin, daha sonra 4.5.4.2A yı tekrar düzgünce kurun. Telefonun herşeyi sorunsuz olur ise, 4.5.4İ yi yüklersiniz.

Çünkü kamerada resetlemesi yazılımsal gibi durmaktadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

bugün geldi telefonum.ama kamerayı o kadar beğendiğimi söyleyemem.yine de bu fiyata iyi cihaz

Merhabalar, kardeşimde 5.1 lolipop yüklü çift hatlı paralel ithalat aldığımız samsung galaxy e5 var. Ön kamerası meuzu miniden daha iyi ve daha geniş açılı. Yani kol mesafesinden selfi çekerken daha çok alanın fotosunu çekebiliyorsunuz meuzu miniye göre. Ayrıca samsungun, arka kamerası 8mp olmasına rağmen, iki telefonda da aynı manzaranın fotosunu çekip bilgisayarda baktığınızda samsungun fotosu biraz daha net ve canlı. Ayrıca samsungun ekranı amoled olduğu için görüntüler daha net. Samsung 1.5 gb ram günlük kullanımda hiç takıldığını görmedim. Meuzu minide hiç takılmadı. Batarya samsungda 2350ma ve aynı kullanımda meıuzudan bir tık daha iyi bence. Samsungu 800 tl ye aldık, meizuyu 450 tl ye bence meiuzu mini parasının üstünde bir cihaz. Ben memnunum.

Tek şikayetim handsfreede sesin hoparlörden çok az çıkması. Engineer modda bir çok ayar denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım.

• arkadaşalar telefonu bir türlü rootlayamıyorum flyme kısmından nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

arkadaşalar telefonu bir türlü rootlayamıyorum flyme kısmından nasıl olacak

Ayarlar menüsünden flyme hesabınız yok ise önce hesap açın, yine aynı yerden sistem ayrıcalıklarını açın tamamdır. İnternette ararsanız videolar mevcut

• sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    hocam hesap açtım ama o kısım açık olarak geldi zaten.fakat rootlu gözükmüyor
  • Arkadaşlar ben bu telefonda inanın soğudum. Bir şekilde 4.5.4.2.A yı yükledim. Fotoğraf makinası çalışmadı. Tekrar A rom yükleyim dedim. Yüklemelerde yine aynı hata firmware corrupt hatası alıyorum. Bende mevcut A rom la İ roma geçiyim dedim. İşte sorun burda 1,5 gb system dosyasını pc den telefonun ana dizinine atınca telefon bağlantıyı kesiyor. sd karta atıp buradan move yapıyım dedim buradada aynı şekilde resetleyip ana dizine attırmıyor. Şu an 4.5.4.2.A yüklü isteyen varsa aldığm fiyata satmayı düşünüyorum. Yoruldum artık. pm atabilirsiniz.....
  • En güncel A versiyonu yükleyiniz recoveryden
  • hocam aliexpressten alabileceğimiz alternatif varmı ? 2R-TRADE M2 mini satışını kapatmış.
  • Beyler halama istettigim m2 mini 2 hafta sonra gelecek. Ama konuya baktım ilk mesajda türkçelestirme rom yükleme vs bir bilgi görmedim. Bunları derleyip toplayıp ilk mesaja ekleyebilir misiniz ?

• https://www.youtube.com/watch?v=pCVkY7-TQeI

şu videoyu izleyerek 4.5.4i yaptım.Adım adım gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 9 Ocak 2016; 18:17:13 >
  • Arkadaşlar telefonu herhalde bende brick yaptım. Gerçi brick nasıl oluyor onuda bilmiyorum ama. Telefon Siyah arka fonda meizu yazısıyla kalıyor. Herhangi bir işlem yapmıyor. Ses açma+ power basınca recovery modu geliyor. En son A sürümü yüklenmedi. Daha eski A sürümlerini denedim olmadı. C , U, Q sürümleeirnden de recovery modunda denedim hiçbiri olmadı hepsinde firmware curropt hatası veriyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar yokmu yardım eden telefon bir haftadır yatıyor. Recovery mod geliyor fakat hiç bir A rom uymuyor. hepsinde firmware curropt hatası veriyor.
  • dolphin1877 D kullanıcısına yanıt
    şurdakini denedinmi :http://akilli.be/forum/threads/m2-mini-tuerkce-rom-ve-tuerkceye-cevirme.1195/
  • İ rom yüklemek isterken siyah ekranda meizu yazısında kaldı. Ses açma +power tuşuna basınca recovery menü geliyor. Flyme OS 4.5.4.2A romu recovery diskine gönderiyorum. system upgrade ve clear data aktif edip start basınca checking firmware yazıyor yarıya kadar ilerliyor ve tekrar recovery moda geri dönüyor. Recovery disk boş halde oluyor. İşlemi bitirmiyor.
  • Daha önce başka işlem yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 18 Ocak 2016; 12:05:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır başka bir işlem yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphin1877

hayır başka bir işlem yapmadım

İlk geldiğinde A sürüm rom mu vardı? İndirdiğiniz romlarda hataolma ihtimali var mı? DAP'la falan indirmeyi deneyin en güncel A versiyonu ve recoveryden yüklenmesi gerekir.
  • Önceden A sürümü yüklüydü. İ sürümü yüklenirken hatalı oldu ve recovery modunda yeni A sürüm yükleyemiyorum. Recovery mod açılıyor 1 gb disk oluşuyor ama yükleme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphin1877

Önceden A sürümü yüklüydü. İ sürümü yüklenirken hatalı oldu ve recovery modunda yeni A sürüm yükleyemiyorum. Recovery mod açılıyor 1 gb disk oluşuyor ama yükleme olmuyor.

Hangi yöntemle I sürüme geçmeye çalışıyordunuz? bi yöntemle geçince tekrar A sürüme geçilemiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.