Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıldır meizu m2 mini kullanıyorum. 4.5.4i sürümü kurulu.
    Telefon aldığım ilk günden beri yüzde 20nin altında 5dk çalışabiliyor.

Son zamanlarda ne kadar ekran süresi aldığıma hiç bakmadım. 4saat civarıdır.

Bu arada Meizu M6 Note düşünen var ise ilanıma bakabilirsiniz;

https://forum.donanimhaber.com/meizu-m6-note-3-32-4000mah-mcharge-0-100-110dk--129510171#129510171
  • @Mechatronik arkadaşım, eski bir M2 note kullanıcısıyım. Babam kullanıyor şu an. Ben Mi5 kullanmaktayım. Meizu da xiaomi de iyi telefonlar çıkarıyor. İlanınızı inceledim. 15 gün önce bir arkadaşıma Redmi Note4 aldık Gittigidiyordan. 960 Tl ye. İmei numaraları her ikisi de BTK da kayıtlı ve delta garantili Türkiye cihazı. Bu açıdan bakıldığında, boyut, işlemci, pil vs aynı cihaz. Bence istediğiniz fiyat yüksek. Satıcı sizsiniz, tercih size ait tabii ki. Ama muadili ve garantili olanı 940 lara inmiş cihaz varken, kayıtsız ve de garantisiz, muhatapsız bir cihaz için 1100 TL inanın yüksek.
    Saygılar.
  • freeman1968 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Cihazın rakibi Xiaomi mi 5x veya A1 olarak gösteriliyor. Hatta video incelemelerde meizu m6 note pil ve kamera performansı olarak önde.

Garantisiz ve kayıtsız olayında doğrusunuz.

Telefon yeni olduğu için kayıt işlemi beklemede su anda.

Garanti konusu alıcının tercihidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar.ben meizu m2 notumun ekranini degistirdim.degisimden sonra sebeke sorunu olmaya basladi.telefon genellikle cekmiyor.arasira ceksede cekim gucu baska bir telefona gore dusuk oluyor.araninca telefona ulasilamiyor.telefonun arka kapagi degisim esnasinda zedelendi ama yinede taktim ve kullaniyorum.acaba arka kapaktan olabilirmi.bir yerde duymustum arka kapakta sensorler var diye.yoksa neden kaynaklanabilir.simdiden tesekkurler
  • acemyy A kullanıcısına yanıt
    arka kapak içinde anten yerleri vardır ve o yerlerin karşısında kasada, o noktalara dokunan çıkıntılar vardır metal, buraların birbirine tam temas ettiğinden emin ol
  • Arkadaslar hayirli aksamlar bir sorum olacak. 2 yildir kullaniyorum cihazi, en iyi performansi rom yukleyerek aldim. Cyanogenmod yukledim asiri memnunum, pil performansi harika, gorsel olarak muthis.

Simdi gelelim soruma, yaklasik 1 yil once ekranimi kirdim dokunmatigim calisiyor. Nerden temin edebilirim ekrani yardimci olur musunuz? Tamamen goz ardi ediyordum degistireyim diye ama romdan sonra adete tutuldum telefona. Bir de turkiyeden ekran bulursam cok iyi olacaj. N11 de var saticilar ama pek anlamiyorum size sormak istedim, iyi forumlar.

• En beğendiğiniz uzun süre kullandığınız herşeyi çalışan sorunsuz stock veya custom rom hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Pil değişimi sorunu çözdü hocam .2 hafta test ettim bir sıkıntı yok. Gayet iyi , orjinalinden farkı yok. Yazılımsal olarak birkaç deneme yapın olmazsa pil değiştirmenizi öneririm.

Pili aldığım satıcı
    https://www.aliexpress.com/item/BT-42C-High-Quality-3100mAh-Replacement-New-Phone-Battery-BT42C-For-Meizu-M2-Note-Moblie-Phone/32761160277.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.xs7yX9

Edit: Bu da ekran aldığım satıcı, bir sıkıntı olursa burdan güvenerek alabilirsiniz
    https://tr.aliexpress.com/item/AAA-Quality-Original-LCD-Original-Frame-For-MEIZU-M2-Note-Lcd-Display-Screen-Replacement-For-MEIZU/32733507306.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.xs7yX9

Pil değişimi sorunu çözmedi yine aynı durum devam etmekte .
    Tahminim şu ki pil kalibrasyonuyla alakalı bir problem.
    Yani pil orjinalinde 4saat 30 dk ekran süresi veriyor ancak pil yüzdesi stabil azalıyordu.
    Şu an yine 4 saat 30 dk süre alıyorum ancak pil yüzdesi %10dan sonra 2snde 1 iniyor.
    Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüp sürüm yükselttim.Yükselttim dediğimde 4.5.4.2i sürümü .
    Bir süre kullanıp son durumu yazacağım

EDİT:Mustafa ekran için linkten bakabilirsin ben aldım memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 8 Kasım 2017; 0:55:41 >

• Sağolun hocam ilginiz için. Ancak aliexpress konusunda cahilim, ne kadar sürede gelir gümrükte kalır mı vs konuları düşündürtüyor
    N11 de şu ürünü buldum, 11.11 indirimiyle almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?https://urun.n11.com/ekran/meizu-m2-note-m571-lcd-ekran-ve-dokunmatik-P142645621
  • ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
  • Satıcı tümsarf, aynı ekran için 2 tane ilanı vermiş. Fiyatları ikiside aynı. Birinde 11 yorum var , diğerinde (attığında) 2 yorum var.

11 yorumun içinde çok olumsuz yorumlar var. Aciliyetin varsa Tr'den al tabiki ama akrgoyu bi incele öyle al. kutuda eziklik vs varsa alma derim.

Yurtdışından vergiye girmez ama bekletir 1 ay kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Satıcı tümsarf, aynı ekran için 2 tane ilanı vermiş. Fiyatları ikiside aynı. Birinde 11 yorum var , diğerinde (attığında) 2 yorum var.

11 yorumun içinde çok olumsuz yorumlar var. Aciliyetin varsa Tr'den al tabiki ama akrgoyu bi incele öyle al. kutuda eziklik vs varsa alma derim.

Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için, hayırlı akşamlar.
  • Arkadaşlar şu an m2 note kullanıyorum idare ediyor ama son günlerde wifi de hız sorunu yaşıyorum. 35mb hızım var ama m2 note 0,65 mbit hızdan yukarı çıkamıyor, upload hızı ise normal. Hız testi, dosya indirme, video izleme hepsinde hız yerlerde. Modemde bir sıkıntı yok PC hız testinde ne ise o şekilde kullanıyor. Statik ip vermeyi de denedim hala düzelmedi.

Telefonu kırabilirim çok sinir bozucu. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Flyme 5 son sürüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 10 Kasım 2017; 16:24:33 >
  • quote:

Satıcı tümsarf, aynı ekran için 2 tane ilanı vermiş. Fiyatları ikiside aynı. Birinde 11 yorum var , diğerinde (attığında) 2 yorum var.

Merhabalar hocam cihazımda pil şişmesinden dolayı mecburen arayıştayım önerir misiniz memnun musunuz. Birde ekran için renkler canlı mı mesela bildirim ışığı bende karanlık ortamda bile zar zor belli oluyor sizde nasıl çift tıklama falan çalışıyor mu.

edit: verdiğiniz linkten pil için Turkiyeye gönderim yapılmıyor başka kullanan memnun olduğunuz kullanıcı var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 11 Kasım 2017; 12:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Merhabalar hocam cihazımda pil şişmesinden dolayı mecburen arayıştayım önerir misiniz memnun musunuz. Birde ekran için renkler canlı mı mesela bildirim ışığı bende karanlık ortamda bile zar zor belli oluyor sizde nasıl çift tıklama falan çalışıyor mu.

edit: verdiğiniz linkten pil için Turkiyeye gönderim yapılmıyor başka kullanan memnun olduğunuz kullanıcı var mı acaba

Pili öneririm bildiğin orjinali ilke aynı performansı veriyor.Artık Tr'ye göndermemesi kötü olmuş ama bunlar nihayetinde orjinal pilller değil. Çakma da olsa iyi performans vermesi diğer satıcıların pillerinin de aynı seviyede olduğunu düşündürüyor. Bu sebeple yorumları iyi olan bir satıcından pilini güvenle alailirsin.

Ekran değişince bildirim ışığı değişmiyor.Ekranla bir alakası yok o ışık içerden anakarttan geliyor diye biliyorum.
    Eskisi neyse o, bende gayet iyi ışık.Çift tıklama çalışıyor. Ekranda sadece 1 ton sıcak renkler vardı. Ayarlardan renkleri bir ton soğuga çektim eskisi gibi oldu. Telin orj. renklerini bilmesem gayet o renklerle de kullanırdım yani çok fark yok ikisi arasında. Tercih meselesi.

Ekran da çok iyi,eskisini aratmaz.En çok şeyi seviyorum telde.
    Işığı çok fazla kısabiliyosun, geceleri gözü yormuyor, süper oluyor.
    Benim de çok şüphelerim vardı ama hiç pişman etmedi ikiside.

• quote:

quote:

quote:

Pili öneririm bildiğin orjinali ilke aynı performansı veriyor.Artık Tr'ye göndermemesi kötü olmuş ama bunlar nihayetinde orjinal pilller değil. Çakma da olsa iyi performans vermesi diğer satıcıların pillerinin de aynı seviyede olduğunu düşündürüyor. Bu sebeple yorumları iyi olan bir satıcından pilini güvenle alailirsin.

Ekran değişince bildirim ışığı değişmiyor.Ekranla bir alakası yok o ışık içerden anakarttan geliyor diye biliyorum.
    Eskisi neyse o, bende gayet iyi ışık.Çift tıklama çalışıyor. Ekranda sadece 1 ton sıcak renkler vardı. Ayarlardan renkleri bir ton soğuga çektim eskisi gibi oldu. Telin orj. renklerini bilmesem gayet o renklerle de kullanırdım yani çok fark yok ikisi arasında. Tercih meselesi.

Ekran da çok iyi,eskisini aratmaz.En çok şeyi seviyorum telde.
    Işığı çok fazla kısabiliyosun, geceleri gözü yormuyor, süper oluyor.
    Benim de çok şüphelerim vardı ama hiç pişman etmedi ikiside.

benim bildirim ışığı nedense sönük kalmıştı eskisine oranla cihazda bildirim ışığını unuttum desem yeri. ekran siparişini verdim 4 dolar indirim verdi ilk siparişe. pil konusunda önerilere açığım hocam.

• Arkadaslar merhaba. Gectigimiz haftalarda cyanognmod rom yukledigimi ve cok memnun oldugumh belirtmistim. Yalniz bir problem var. İnstagramda hikayelerde videolar acilmiyor, youtube da ise videolar donuyor sonra youtube yanit vermiyor diyip kapanyor. wifi ile alakasi olmadigina eminim. Var mi cozum onerisi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Arkadaslar merhaba. Gectigimiz haftalarda cyanognmod rom yukledigimi ve cok memnun oldugumh belirtmistim. Yalniz bir problem var. İnstagramda hikayelerde videolar acilmiyor, youtube da ise videolar donuyor sonra youtube yanit vermiyor diyip kapanyor. wifi ile alakasi olmadigina eminim. Var mi cozum onerisi arkadaslar?

Siz övdükten sonra kurma yöntemini araştırırken eksi yönlerini görünce vazgeçtim. Sizin yazdıklarınız eksi yönlerini çözümü yok ne yazık ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Arkadaslar merhaba. Gectigimiz haftalarda cyanognmod rom yukledigimi ve cok memnun oldugumh belirtmistim. Yalniz bir problem var. İnstagramda hikayelerde videolar acilmiyor, youtube da ise videolar donuyor sonra youtube yanit vermiyor diyip kapanyor. wifi ile alakasi olmadigina eminim. Var mi cozum onerisi arkadaslar?

Siz övdükten sonra kurma yöntemini araştırırken eksi yönlerini görünce vazgeçtim. Sizin yazdıklarınız eksi yönlerini çözümü yok ne yazık ki

Anladım hocam teşekkürler. Şu ana kadar tek bu sorunla karşılaştım ancak saçma bir şekilde çözdüm sanırım bu videolarda kasma işlemini. İnternette arattım problemi mx playerın codec ini yüklenmesini önermişler. Denedim, hikayeler ve youtube daki videolar artık kasmıyor.
    Gözünüze çarpan başka eksi yön neler hocam aklınızda kalan var mı?

• ekranın alt tarafında şerit şeklinde bir bölgede dokunmatik çalışmamaya başladı yazılımsal ollma ihtimali var mı bunun?
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.