Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Flyme 6.2.0.0 güncellemesi çıktı:http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1

Güncel sürümü kurup denediyseniz hata var mı ya da önemli bir gelişme. Pek bir şey değismiyorsa uğraşmayalım kurmaya :)

• Arkadaşlar google play den güncelleme yapmamaya başladı telefon bunu yaşayan yada çözebilen var mı

• Guncelleme yaptım. Bi değişiklik yok şimdilik. Android guvenlik yaması nisan 2017 ne işe yaradı bu güncelleme???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Ben yaklaşık 2 ay önce ekranımı değiştirdim. Değiştirmeden önce hiçbir sıkıntısı yoktu fakat değiştirdikten sonra telefonla konusurken karşıya sesimin gitmediğini farkettim. Bende mikrofon bozulmuştur diye pek kurcalamadım soket falanda değiştirmek istemedim. Şuan telefonu mikrofon özelliğinden yoksun kullanıyorum :) fakat forumda sizin yazdığınız şase olayı bana gayet mantıklı geldi ve bende aynı sorundan muzdarip olduğumu düşünüyorum. Size olan sorum ise; Sizce ekran ile soket arasına bant koyma olayını kendim becerebilirmiyim çünkü yaşadığım yerde bu telefondan anlayan Yok. Teşekkürler :)
  • Hocam bugün geldi bana da güncelleme bildirimi, siz ne yaptınız acaba

• krksberke34 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendim yapmadım yiğenim telefon işlerinden anlıyor o yapıverdi bana ancak çok zor bir olay değil öncelikle deneyin bence telefonu tam kapatmadan sim kartınızı takın ve soketi tam yerine oturtmadan arama yapın eğer sesiniz karşıya gidiyorsa aynı şekilde olmuştur sizin biz o şekilde tespit etmiştik alt kısma ekranla temas edecek olan tarafa bant koydu denedi işlemimiz bitti çok zor değil yani kısaca
  • Arkadaşlar bu telefonun iç kulaklık hoparlörünü (ahize) nereden bulabilirim acaba? Ya da aynı hoparlör boyutuna sahip telefon modelleri hangileri?

• son flyme güncellemesini dayanamayıp kurdum ama şimdi hafıza kartını görmüyor telefon ya, var mı başına geldi
  • Konu baya ilgisiz artık çok kullanan kalmadı sanırım. Kendi soruma cevap vereyim önce güncelleme yapmama sorunu için apptoide diye alternatif bi uygulama kurdum.

Onun dışında ekran değiştiren arkadaşlara bikaç sorum var;

*150-200 TL'ye 6ay garantili(olduğunu iddia eden) değişim

mi yaptırmalı yoksa parça alınıp mı yapmak/yaptırmak iyi olur

-ilki ise güvenilir ve varsa izmirde değişim yapan bir yer var mı?

-ikincisi ise yurtiçinde ekran alıp memnun kaldığınız bir satıcı var mı?

İyi forumlar

• webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten alabilirsiniz baya uygun fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    Öyle bir problem olmadı bende. Gayet iyi çalışıyor.

• refaicco kullanıcısına yanıt
    hocam sorunuza yardımcı olmaya çalışıyım.benim aralığın 20si gibi camı kırıldı.bir arkadaşım ben tamir yaparım dedi (kendisi baya anlıyor). camı değiştirdi ama düzen tutmadı.garantisi var demişti ama sormadım öyle kulanmaya çalışıyorum.ben memnun değilim bence telefonu değiştirin.düzen tutmuyor.ekranı aliexpreten getirdi.
  • Bu telefonu bilgisayara bağlamadan TWRP ve Root vsherşeyi kaldırıp nasıl güncel global roma dönerim? Bu mümkün değilse bilgisayara bağlayarakta olur.

• Meizu m2 noteye android 6.0 gelecekmi bilgisi olan varmı

• arkadaşlar burası konusu demezseniz bir sorum olacak
    ben flyme romu redmi note3 de kullandım ama çözemediğimiz bir sorun vardı.
    Flyme 6.8.1.31R beta Rom 7.1.2
    www.flyme.cn
    Flyme 系统更新-红米note3 高通
    https://www.flyme.cn/firmwarelist-51.html#7

sorun:cevapsız arama, gelen sms, watsapp vb gibi uygulama üstü bildirim sayısı gelmiyor
    bu flyme de genel sorun mu? yoksa portlama ile ilgili 7.1.2 rom ile ilgilimi? çözemedim.
    Nova launcher kullansam romun teması uçacak.
    Çözümünü bilen varmı?
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://drive.google.com/file/d/1_xh6kWexvQpS26q-hkM0rs6bDnHx124u/view?usp=sharing
    teşekkürler

• flyme bahsettiğiniz özellik yok malesef, bildirim ışığı ve üst bildirim ekranında görünüyor bakılmayan bildirimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

flyme bahsettiğiniz özellik yok malesef, bildirim ışığı ve üst bildirim ekranında görünüyor bakılmayan bildirimler

tmm teşekkürler
    Ben şu adreslergeri bildirim yaptım bakalım ilgilenecekler mi? isterseniz sizde gönderin, belki işe yarar
    cs@meizu.com flyme.service@meizu.com mzcs@meizu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 22 Şubat 2018; 12:12:49 >
  • Arkadaşlar bu cihazı almaya karar verdim, fakat inceledim cihazda playstore yok telefoncu dan temiz sorunsuz cihaz , app store diye uygulaması var telefon çok güzel fakat playstore işi kafamı karıştırdı aksilik olamasa yarın cihaz elimde olacak.

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Biz güncel versiyonu playstore ile sorunsuz kullanıyoruz. Kurabilirsiniz siz de.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.