Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o bahsettiğin app store da google installer var onu yüklüyorsun..yüklemeden önce telefonun dilini ayarlardan ingilizce yap yoksa yüklerken takılıyor..google programını kuruyorsun o zaten google play ve gerekli programları yüklüyor..yükleme bitince telefonu kapa aç yapıyor sonra tekrar türkçe yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim.Meizu m2 note um var.Download dosyasındaki txt dosyası birtürlü silinmiyor adı değişmiyor.Dosyalar hotmailimden indirilen whatsapp yazışmalarıdır.Boyut olarak hepsi 0 kb gözüksede silinmiyor.Lütfen yardım edermisiniz.Teşekkürler.

• iyi günler. ekranı kırık m2 note var. orijinal(sharp) panelli ekranı nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

iyi günler. ekranı kırık m2 note var. orijinal(sharp) panelli ekranı nereden bulabilirim?
    orjinal bulmanız çok zor sadece orjinale yakın ekranlar var aliexpresten sipariş verebilirsiniz en fazla 1 ay içinde sizde olur. yada yurt içinde yaptırabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. M2 Note un Vodafone 4,5g ile olan sorunu halen devam ediyor mu?

• muhtemelen devam ediyor fakat vodafone da avantajlı bi tarife var mı? tcell ve ttkom kapışıyor bu aralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar 2.5 sene sonunda telefonun bataryası artık iyice ölmüş durumda, ayrıca ekranda da çatlak var. Batarya ve ekran için yurtiçi/yurtdışı alıp önerdiğiniz memnun kaldığınız ürünlerin linkini yazabilirseniz çok makbule geçer.

• acil yardıma ihtiyacım var. telefon kendiliğinden ekran kilidi koymus. bende sp flash tool ile rom attım fakat attığım rom çin versiyon çıktı. global romu da araştırdım bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim yarında şehir dışına çıkmam lazım.
  • Rn 5plus ile aranızdan ayrıldım arkadaşlar. M2note halihazırda arızalı bir ekran ve şarj soketiyle emekliye ayrıldı yedek parça Vs için almak isteyen ulaşabilir

• merhaba arkadaşlar. m2 note kullanıcısıyım.

çok çok acil yardıma ihtiyacım var. kanser olucam

telefon 6.2.0.0 g flyme sürümüne güncelledi kendini.
    google play açılmıyordu. "bilgiler kontrol ediliyor" diyip kalıyordu. dolayısıyla hiç bir uygulamayı yükleyemiyordum.
    internetten araştırıp telefonu hard reset yapıp (clear data) başlattıktan sonra dili ingilizce yaparak bazı uygulamaları yükledim. sonradan google play tekrardan açılmamaya başladı.

bunun bir çözümü var mı? yoksa eski sürüme nasıl dönücem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuresku

merhaba arkadaşlar. m2 note kullanıcısıyım.

çok çok acil yardıma ihtiyacım var. kanser olucam

telefon 6.2.0.0 g flyme sürümüne güncelledi kendini.
    google play açılmıyordu. "bilgiler kontrol ediliyor" diyip kalıyordu. dolayısıyla hiç bir uygulamayı yükleyemiyordum.
    internetten araştırıp telefonu hard reset yapıp (clear data) başlattıktan sonra dili ingilizce yaparak bazı uygulamaları yükledim. sonradan google play tekrardan açılmamaya başladı.

bunun bir çözümü var mı? yoksa eski sürüme nasıl dönücem?
    Bu sorunu Google Play hizmetlerinin son sürümü yapıyor. Şu an neredeyse çoğu Meizu kullanıcı bu sorunu yaşıyor.
    forum.flymeos.com
    Meizu MX5 GOOGLE HİZMETLERİ SORUNU-Flyme Official Forum
    http://forum.flymeos.com/thread-44504-1-1.html

• google play sorunu yaşıyorum bende youtube falan hiçbirşey açılmıyor google play yüklenmiyor servisler yüklenmiyor telefon kafayı yediü, hiçbirşey yapamıyorum çıldırıcam
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Google Play hizmetlerini telefondan kaldırın. Kasma, ısınma gibi sorunlar kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Google Play hizmetlerini telefondan kaldırın. Kasma, ısınma gibi sorunlar kalkıyor.
    google playe nasıl giriem o zaman youtube gmail falanda açılmıyor onlar olmayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

google playe nasıl giriem o zaman youtube gmail falanda açılmıyor onlar olmayınca

Alıntıları Göster
    Sorun geçti bende artık. Google Play hizmetlerinin güncellemelerini kaldırın.
    play.google.com
    Google Play hizmetleri - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Sorun geçti bende artık. Google Play hizmetlerinin güncellemelerini kaldırın.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=tr

Alıntıları Göster
    telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar kurdum google hizmetlerini, düzeldi ayrıca telefonda çok hantallaşmıştı şimdi seri çalışıyor

• Android 7 gelir mi acaba buna?

• Arkadaşlar benim telefonun bootloader kilidi açık ve twrp yüklü fakat ben şimdi twrpyi kaldirmak istiyorum. Daha önce yapanlar varmı bilgilendirme gelirse sevinirim.

• Arkadaşlar flyme 6 ya geçeyim mi ?
  • Flyme de uygulamaları sd karta atmanın bir yolu var mı?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.