Şimdi Ara

Meizu M3 Note Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
19.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gb/16 gb olanından aldım,ürün kasa olarak muazzam şık gözüküyor.Benim gördüğüm

+ ları;

Şarjı inanılmaz iyi,resmen bitmiyor,en basit anlamda 1,5 gün rahat rahat yeter,
    ısınma hiç olmadı,
    ekran parlaklıgı iyi,
    menüler arası geçişte takılma yok,süper meizu/flyme menüleri,
    16 gb dahili hafıza taktım telefon hafızasını kullanmıyorum,

- leri
    zaman zaman telefon ile görüşürken hat düşüyor,tekrar aramak zorunda kalıyorum (her zaman değil)
    telefon elimdeyken müzik dinliyorum,meizu sesli yardım sihirbazını nasıl açıyosam bilmiyorum açıyorum,o anda müzik kesiliyor,bu özelliği kapatmayı bulamadım??
    bir-iki kere şebeke problemi aldım,telefonu restart layınca düzeldi.
  • Bende yaklaşık bir haftadır 3/32 lik modelini kullanıyorum. Rahatsız edici tek nokta şuan ısınma. Kasa metal olduğu için ciddi anlamda tutuşu rahatsızlık veriyor. Onun haricinde telefon mükemmel. Kamerası benim için gayet tatmin edici.bataryasıda bir günü rahatlıkla çıkartıyor yoğun kullanımda. Bende de 5.1.3.2g sürümü yüklü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForAnarchy

Bende yaklaşık bir haftadır 3/32 lik modelini kullanıyorum. Rahatsız edici tek nokta şuan ısınma. Kasa metal olduğu için ciddi anlamda tutuşu rahatsızlık veriyor. Onun haricinde telefon mükemmel. Kamerası benim için gayet tatmin edici.bataryasıda bir günü rahatlıkla çıkartıyor yoğun kullanımda. Bende de 5.1.3.2g sürümü yüklü.

Dostum ısınma problemi oyun sonrası oluşan bir problem mi acaba biraz açabilir misin?

Yani şahsım adına konuşayım telefonda oyun oynamam. Sadece sosyal medya ve biraz internet. Zaten işim gereği sürekli pc başındayım. Bu telefonu Windows Phone dan kurtulmak için almayı düşünüyorum.
    Batarya benim için önemli olan ve tabi ki telefon arayüzü. Flyme arayüzü çok hoş. Fiyat performas cihazı benim için.

Kısacası bu saydıklarım konusunda telefonu tavsiye edermisin? Dediğim gibi oyun oynamam, sosyal medya sadece. Oyun oynayacağım zaman pc başında oluyorum genelde.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• http://www.flymeos.com/firmware.html

sitede neredeyse tüm modellere güncelleme gelmiş,fakat M3 NOTE gözükmüyor :)

sizce neden olabilir?
  • 32/3 gblik global versiyonu Cinden aldim 180 dolara ve kullaniyorum 3 haftadir. Sarji cok iyi telefon kasmiyor cekim gucu iyi. Telefonda oyun falan oynamam isinmiyor bu yuzden. Eksilere gelecek olursak arada bir whatsapp facebook dan falan mesaj geldiginde uygulamayi acmadan bildirim gelmiyor, heralde tek bende var bu sorun, ikinci olqrak da bildirim geldiginde uygulama ikonlarinda bildirim adedi yazmiyor. Alisanlar icin cok buyuk bir eksiklik.

• Mesajlasma uygulamalarındaki sıkıntı hemen hemen cogu telefonda heleki telefon bisure sonra kendini uykuya aldıgında. huawei lerde flnda oluyor aynı sıkıntı baska telefonlarlada aynı sekılde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrc57

quote:

Orijinalden alıntı: ForAnarchy

Bende yaklaşık bir haftadır 3/32 lik modelini kullanıyorum. Rahatsız edici tek nokta şuan ısınma. Kasa metal olduğu için ciddi anlamda tutuşu rahatsızlık veriyor. Onun haricinde telefon mükemmel. Kamerası benim için gayet tatmin edici.bataryasıda bir günü rahatlıkla çıkartıyor yoğun kullanımda. Bende de 5.1.3.2g sürümü yüklü.

Dostum ısınma problemi oyun sonrası oluşan bir problem mi acaba biraz açabilir misin?

Yani şahsım adına konuşayım telefonda oyun oynamam. Sadece sosyal medya ve biraz internet. Zaten işim gereği sürekli pc başındayım. Bu telefonu Windows Phone dan kurtulmak için almayı düşünüyorum.
    Batarya benim için önemli olan ve tabi ki telefon arayüzü. Flyme arayüzü çok hoş. Fiyat performas cihazı benim için.

Kısacası bu saydıklarım konusunda telefonu tavsiye edermisin? Dediğim gibi oyun oynamam, sosyal medya sadece. Oyun oynayacağım zaman pc başında oluyorum genelde.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Hayır dostum oyum sonrası oluşan bir durum da değil. Ama sanırım asıl olarak ısınmadaki diğer bir faktörü ben hesaba katmadım.. Konya -karaman bölgesinde gün içinde güneşin ısısını hesaba katmadım, Sanırım onunda büyük etkisi vardı. Şuan istanbuldayım ve o türden rahatsız edici bir ısınma yaşamadım. Oyun pek pynamadığım için ısınmaya birşey diyemem ama istersen bir oyun söyle ona göre ısınma hakkında bilgi vereyim

Tavsiye konusunda, 3 haftalık kullanım sonunda ,Kesinlikle tavsiye ederim bahsettiğin kullanırlar için. Oyun konusunda da sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum işin aslı. Oyun olarak Poekmon oynuyorum nice şarj sıkıntısı yaşamıyorum. Sosyal medya, internet Vs ve arayüz akıcılığı harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAnarchy -- 21 Ağustos 2016; 22:53:17 >

• villaturk V kullanıcısına yanıt
    %5 seviyelerinden %100 e şarjı kaç saatte doluyor?

• Arkadaşlar bende m3 kullanıcısıyım sorunlarını sıralamam gerekirse
    Subway surf oynuyorum ekran hassasiyetinde sıkıntı var sola kaydırsam kendiliğinden yukarı kayıyor yada saga kayıyor bazende kaydirmama rağmen algılamiyor.m1 kullandım o modelde böyle sıkıntı yoktu. Telefon gorusmlerinde üç beş dakika geçmeden kesinti ses gelmeme durumu oluyor. Meizu m1 not kullanicisi iken böyle sorunlarla karşılaşmadım. Bence yazılımla ilgili bug lag hatalı var düzeleceğini tahmin ediyorum Xiaomi Redmi note 2 kullandim ekran hassasiyeti süperdi ama şarj vasat olduğu için sarmadı. Keske m1 not alsaydım. M3 not modelinde sinyal iki tık eksik onuda eklemek gerek Xiaomi modellerindede böyleydi. Meizu mx6 çıkmış kullanmadım yabancı yorumlarda hassasiyet süper sıkıntı yok onunda fiyatı çok pahalı bütcem yetmiyor. Meizu m3 note kötü bi telefon mu derseniz Hayır süper bi telefon kıyaslamak gerekirse Samsung a - j serilerini çok büyük bi farkla geride bırakır. Lg nin g serileri ile rahatlıkla yarışır tutuşu çok süper ısınma sorunu yaşamadım. Her telefonda olduğu gibi ağır oyunlarda ısınıyor bataryası desen Türkiye'deki garantili telefonların hepsini topla onlardan iki kat performans sağlar. Peki diğer oyunlarda sorun çıkarıyormu derseniz Hayır sıkıntı yok. Subway surf gibi oyunlarda ekran hassasiyeti çok önemli. Ama satmayı düşünüyorum. Yenisi gelecek.

• Bir buçuk saatte doluyor. Tam olarak 100 dakikada.

• arafataras A kullanıcısına yanıt
    4100 mah batarya için çok iyi bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: arafataras

Arkadaşlar bende m3 kullanıcısıyım sorunlarını sıralamam gerekirse
    Subway surf oynuyorum ekran hassasiyetinde sıkıntı var sola kaydırsam kendiliğinden yukarı kayıyor yada saga kayıyor bazende kaydirmama rağmen algılamiyor.m1 kullandım o modelde böyle sıkıntı yoktu. Telefon gorusmlerinde üç beş dakika geçmeden kesinti ses gelmeme durumu oluyor. Meizu m1 not kullanicisi iken böyle sorunlarla karşılaşmadım. Bence yazılımla ilgili bug lag hatalı var düzeleceğini tahmin ediyorum Xiaomi Redmi note 2 kullandim ekran hassasiyeti süperdi ama şarj vasat olduğu için sarmadı. Keske m1 not alsaydım. M3 not modelinde sinyal iki tık eksik onuda eklemek gerek Xiaomi modellerindede böyleydi. Meizu mx6 çıkmış kullanmadım yabancı yorumlarda hassasiyet süper sıkıntı yok onunda fiyatı çok pahalı bütcem yetmiyor. Meizu m3 note kötü bi telefon mu derseniz Hayır süper bi telefon kıyaslamak gerekirse Samsung a - j serilerini çok büyük bi farkla geride bırakır. Lg nin g serileri ile rahatlıkla yarışır tutuşu çok süper ısınma sorunu yaşamadım. Her telefonda olduğu gibi ağır oyunlarda ısınıyor bataryası desen Türkiye'deki garantili telefonların hepsini topla onlardan iki kat performans sağlar. Peki diğer oyunlarda sorun çıkarıyormu derseniz Hayır sıkıntı yok. Subway surf gibi oyunlarda ekran hassasiyeti çok önemli. Ama satmayı düşünüyorum. Yenisi gelecek.

hocam aynı düşüncelerdeyim,tek anlayamadıgım olay şebeke konusu.Bu sebebten vodafone bayisinie bile gittim,onlardan aldıgım bilgiye göre genel bir şebeke sorunu varmış,bunu da bilmenizi isterim.Yani bazen çekim gücü zayıflıyor veya gidebiliyor.Meizu yazılımı ile alakası muhakkak vardır,fakat vodafone da da bişiler düzgün çalışmıyor bu aralar..

• Sayın arkadaşım ben iki hat kullanıyorum avea+turkcell ikisi ile görüşme yaptım ikisindede aynı sorunu aldım. Eğer Vodafone da aynı sorun varsa bu 4.5g hizmetine geçiş yaptıkları için olan bi sorun, olabilir. Olasılık var. Ama bide şu eski telefonlarda türlü olanlarda konuşmak lazim aynı sorun olursa. Trdeki. Şebeke sorundur. Şayet öyle bi bozukluk hata yoksa meizunun modem baseband yazilimsal sorundur. Diyorumki ben iki ay evvel Xiaomi note 2 kullandım onda kesilme ses gelmeme sorunu yoktu. Elime Ulefone Paris geçti ondada öyle yoktu. Bu meizudan kaynaklanan bi sorun. Vodafone sebekesinin tek sorunu bataryayı erken bitirmesi çünkü çekim gücünü 800 ve 900lu bandlarda veriyor. Bu bandlar fazla güç tüketiyor hem baz istasyonu hemde telefon bataryasini. Elime umi super geçti ondada öyle sorun yoktu. Farkına vardınizmi Bilmem ama m3 noteye gelen güncellemeler sadece kullanıcı yazılımı için geliyor. Modem baseband için hiç gelmedi. Telefon hakkında bakarsanız Modem versiyonu eski tarihli. Sadece Yazılımın tarihi yenileniyor. Kendileri bu sorunu biliyor şimdi binlerce kişi geri bildirim bırakmıştır. Ama öyle bi sorunlu onlarda asamiyor. Bu sorun böyle devam edecek. Nerden biliyor dersen Modem versiyon numarası tarihi eski kullanıcı yazılımı ayrı Modem yazılımı ayrı.

• quote:

Sayın arkadaşım ben iki hat kullanıyorum avea+turkcell ikisi ile görüşme yaptım ikisindede aynı sorunu aldım. Eğer Vodafone da aynı sorun varsa bu 4.5g hizmetine geçiş yaptıkları için olan bi sorun, olabilir. Olasılık var. Ama bide şu eski telefonlarda türlü olanlarda konuşmak lazim aynı sorun olursa. Trdeki. Şebeke sorundur. Şayet öyle bi bozukluk hata yoksa meizunun modem baseband yazilimsal sorundur. Diyorumki ben iki ay evvel Xiaomi note 2 kullandım onda kesilme ses gelmeme sorunu yoktu. Elime Ulefone Paris geçti ondada öyle yoktu. Bu meizudan kaynaklanan bi sorun. Vodafone sebekesinin tek sorunu bataryayı erken bitirmesi çünkü çekim gücünü 800 ve 900lu bandlarda veriyor. Bu bandlar fazla güç tüketiyor hem baz istasyonu hemde telefon bataryasini. Elime umi super geçti ondada öyle sorun yoktu. Farkına vardınizmi Bilmem ama m3 noteye gelen güncellemeler sadece kullanıcı yazılımı için geliyor. Modem baseband için hiç gelmedi. Telefon hakkında bakarsanız Modem versiyonu eski tarihli. Sadece Yazılımın tarihi yenileniyor. Kendileri bu sorunu biliyor şimdi binlerce kişi geri bildirim bırakmıştır. Ama öyle bi sorunlu onlarda asamiyor. Bu sorun böyle devam edecek. Nerden biliyor dersen Modem versiyon numarası tarihi eski kullanıcı yazılımı ayrı Modem yazılımı ayrı.

Bilgilendirme için teşekkürler,çok güzel açıklamışssınız,ayrıca ek olarak flyme sitesinde yeni güncel yüklemeler çıktı,bende sevindim yeni yükleme geldi diye,fakat m3 note için bir güncelleme göremedim,diğer tüm modellere gelmiş neredeyse yeni yazılım,dediğiniz gibi sanırım sorunu aşamıyolar,umarım en kısa sürede aşıcaklardır....

http://www.flymeos.com/firmware.html

Bizim de onlara bu konudan dolayı problem yaşadıgımızı yazabileceğimiz,çözüme işe yarayacak bir platform
    biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villaturk -- 22 Ağustos 2016; 18:26:54 >

• Buraya yazabilirsin kayıt olduktan Sonra

https://forum.meizufans.eu

• Modem yazılımı güncelleniyor ama öyle zırt pırt değil, yeni çıkan 5.1.3.6A da çoğu kopmaların giderildiği ve internet bağlantısının düzeldiği yazılıyor,hatta test sürümünün de gayet iyi olduğundan bahsediliyor, ben yüklemedim çünkü birisi ay sonuna global versiyon yayınlanabileceğini yamış bekliyorum ,5.1.3.1G versiyonundayım ben çoğunu denedim.
  • Bilgi için teşekkürler bende 5.1.3.2G versiyonundayim a versiyonuna geçmek istemiyorum bir ay daha bekleyeceğiz. Hadi hayırlısı

• quote:

Bir buçuk saatte doluyor. Tam olarak 100 dakikada.

Hocam sarj ederken kullandıgınız sarj aletinin modelini veya linkini yazabilirmisiniz?
    bende samsung sarj aleti var,daha uzun sürüyor,ona göre sizinkinden satın alabilirim
  • Benimki Huawei 5volt 2amper şarj cihazı.
    Dikkat etmen gereken bir hususta ara kablo da 2amperlik olması lazım yoksa verim almazsın.

• Net kopması ile dikkatimi çeken bir durum olmadı,varsa bile, işin aslı dikkat etmedim..
    Şarj durumunu merak eden arkadaşlar için de resim atıyorum..3.5 saat Pokemon ve 30 dk lık video, kalanı sosyal medya internet. 3g ya da Wifi sürekli açık, ekran parlaklığı %50 tablo bu

Bu mesaja eklenen görseller:

Meizu M3 Note Kullananlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.