Şimdi Ara

MEIZU M8 MINIONE(meizu m8 minione) inceleme (reviews) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meysu da telefon yaptı ya daha ne diyelim

Benim en çok hoşuma giden batarya teması. Çok orjinal ve hoş olmuş.
  • Çok güzel bir telefonmuş,ilgimi çeken ilk çin malı telefon oldu

Ama fiyatı çok yüksek, iyi satış yapabilmeleri için fiyatı ciddi şekilde gözden geçirilmeliler
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulsmasher

peki başkasının pasaportu ile kaydı gerçekleştirsek sorun olur mu ?

sorun olmaz başkasının pasaportunu kullanabilirsin. herhangi bir turkcell yada vodafone iletişim merkezinde yaptırabilirsin avea birkaç yerde yapıyor.
  • MEIZU M8 in radyo varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mates -- 8 Nisan 2009; 20:26:02 >
  • Radyo Yok.

quote:

Orjinalden alıntı: mates

MEIZU M8 in radyo varmı acaba
  • Meizu M9 yolda M8 sadece Çin Pazarı içindi M9 Tüm Dünya için olacakmış artıları çok eksileri yok.
  • güzel tel. ama çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 23 Nisan 2009; 12:39:47 >
  • arkadaşım ben şimdi internet üzerinden alsam ve başka bir ülkeye ait pasaportum varsa o pasaport üzerinden de kayıt yaptırabiliyormuyum? yoksa illa yurt dışınamı gitmem gerekli? mesela suriye pasaportumvar illa sınırdan mı geçmem gerekiyor? yada telefon ilemi yurda giriş yapmam gerekiyor?
  • kayıt yaptıracagınız Pasaport yurda giriş tarihi itibarı ile 30 günü geçmiş olmayacak tarihi 30 gunu gecmemiş tüm pasaportlarla kayıt yaptırabilirsiniz. ama 2 yıl aynı pasaport uzerine kayıt yapılamıyor. Yutr dışından kargo yada posta yolu ile telefonun yurda girmesi yasak gelsede alamazsınız kanunen yasak ama bir yolunu bulurum diyorsanız olabilir. saygılar. ne kadara buldunuz yurt dışında bu telefonu.
  • ipmart sitesinde suan satışta telefon
    http://www.ipmart.com/main/product/MEIZU,M8,Phone,with,Wi,Fi,16GB,,104495.php?prod=104495
    yani illa sınırdan geçmem gerekecek?
    şöyle birşeyde yaptırabilirim kargo ile yurt dışındaki tanıdıgıma yollarım sınırdan gecerim ertesigün yurda dönerim?
    yada propagandadaki gibi tanıdıgım karşı tarafta durur gider alırım geri dönerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 12 Mayıs 2009; 15:23:32 >
  • 8 GB olanı --> 352$ = 548 TL ' den satılıyor.

http://www.ipmart.com/main/product/MEIZU,M8,Phone,8G,,Black,73690.php?prod=73690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 27 Mayıs 2009; 13:00:20 >

• çok güzel telefonmuş, acaba bunu türkiyede nereden satın alabiliriz yada forumdan kayıtlı getirtip satan arkadaş varmı acep?
  • hasstır daha yenı tel almıstım ,bunu nıye gormedım ....tr de satılıor mu ????

aha da bu urunun kendı sayfası ,,delı bırsey , fırma m9 u da cıkarıyor bu arada 5 mpx kamera ve gps ekleyecek ....

2 sürüm olacak çin ve dünya edisyonları olacak...

harika cihaz harika cihaz !!!!!!!

iphone samsung ve en acısı yenı aldıgım nokıa dan ,sony den ,alayından bılgısayarımdan sogudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 3 Haziran 2009; 19:43:06 >

• İnceleme için teşekkürler.
  • Merhaba apple iphone ait programlar vs oyunlar bu Meuza M8 yüklenilebiliyormu deneyen arkadasımız varmı acaba?saygılar niyetlendim valaa kısmetse gettirecegim
  • bu cihaz macos x yuklu degıl yanı ıphone programları sadece ıphone da calısır, ancak bu telefonda wındows uyumlu,
    getırt bu cıhazdan hatta bende bır tane ıstıyorum...nıhayetınde ıphone katılı dıyorlar bu cıhaza ancak ,iphone bu telefonu taklıt etmıs gıbı ,,su an bu cıhaz memleketınde gps desteklı 3 .2 megapxl camera wıfı ıle 250 dolara satılıyor...eger tanıdıgın varsa alıver ıkı tane (ınternatıonal versıon olmak zorunda) parasını anında havale edeyım...
  • bişey dikkatimi çekti
    bu cihaza Windows mobile demiyorlar
    Windows CE diyorlar
    3. parti yazılımlarda sorun çıkarır mı
    işletim sisteminin kernel i win ce ama işletim sistemi meizo os
    htc lerin de os kerneli win ce ama işletim sistemi win mobile
  • Selam prgram arşivinewww.m8fans.com dan ulasabilirsin yadawww.meizume.com birçoğu çince youtube de aratırsan oynatabildigi oyunları görebilirsin aratmak için meizu m8 gapi (galiba bu oyunlari para ile satiyorlar oynatmayi basaramadim ben daha) tombrider yada quake
  • Telefonda 3g ve gps yok mu? Daha önceki konuda var deniyordu!
  • 3G ve GPS yok malesef GPS sorun degil ama 3G olmamasi kotu. 3G neler getirecek bakalim fiyati ne kadar olacak Wap i yada gprs i yada Edge yi ne kadar kullandikki; sıra 3G de. İnşallah bu farklı olur ve ucuz. Adsl den ucuz olabilirmi? :)

NOT: 5 aydır meizuyu kullaniyorum asla hicbir sorunla karsilasmadim takilma hatali islem yurutme acilamama vb sorunlar asla yok..

birçok yönden iphone dan iyi en iyi tarafı kişiselleştirilebilir oluşu. bence super
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.