Şimdi Ara

MEIZU M8 MINIONE(meizu m8 minione) inceleme (reviews) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzakuzay

3G ve GPS yok malesef GPS sorun degil ama 3G olmamasi kotu. 3G neler getirecek bakalim fiyati ne kadar olacak Wap i yada gprs i yada Edge yi ne kadar kullandikki; sıra 3G de. İnşallah bu farklı olur ve ucuz. Adsl den ucuz olabilirmi? :)

NOT: 5 aydır meizuyu kullaniyorum asla hicbir sorunla karsilasmadim takilma hatali islem yurutme acilamama vb sorunlar asla yok..

birçok yönden iphone dan iyi en iyi tarafı kişiselleştirilebilir oluşu. bence super

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    öncelikle ürünü tanıttığın ve ürün hakkında ki soru işaretlerimi kaldırdığın için teşekkür ederim.

http://cgi.ebay.com/Meizu-M8-8GB-Wifi-Windows-Mobile-Smart-Phone-Unlocked_W0QQitemZ120439873248QQcmdZViewItemQQptZAU_Mobile_Phones?hash=item1c0ac69ee0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A1%7C66%3A2%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

Bu adresten almaya kalksam, bana teslim edilmesi için kanuni bir engel olur mu, çünkü +15 dolara Türkiye'ye de gönderdiklerini belirtiyolar. Eğer teslimat konusunda bi sorun yaşasalardı göndermezlerdi diye düşünüyorum.

Bu arada ürünün biçok videosunu izledim, dediğin gibi tek kelimeyle customization :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdili -- 30 Haziran 2009; 4:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdili

Merhaba,
    öncelikle ürünü tanıttığın ve ürün hakkında ki soru işaretlerimi kaldırdığın için teşekkür ederim.

http://cgi.ebay.com/Meizu-M8-8GB-Wifi-Windows-Mobile-Smart-Phone-Unlocked_W0QQitemZ120439873248QQcmdZViewItemQQptZAU_Mobile_Phones?hash=item1c0ac69ee0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A1%7C66%3A2%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

Bu adresten almaya kalksam, bana teslim edilmesi için kanuni bir engel olur mu, çünkü +15 dolara Türkiye'ye de gönderdiklerini belirtiyolar. Eğer teslimat konusunda bi sorun yaşasalardı göndermezlerdi diye düşünüyorum.

Bu arada ürünün biçok videosunu izledim, dediğin gibi tek kelimeyle customization :D

Alıntıları Göster
    Güzel cihaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

Güzel cihaz..

Alıntıları Göster
    böyle telefonları görünce biz hakikaten telefonmu kullanıyoruz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brboros

böyle telefonları görünce biz hakikaten telefonmu kullanıyoruz diyorum.

Alıntıları Göster
    Yurt dışından Posta yolu ile imei si olan cihazların (cep tlf vb) gelmesi kanunen yasaktı ama bu yasak kalkmış galiba araştırdım bulamadım. ama yinede PTt ye sormak gerekiyor urunu alamama durumu olabilir saygılar.
  • quote:

Yurt dışından Posta yolu ile imei si olan cihazların (cep tlf vb) gelmesi kanunen yasaktı ama bu yasak kalkmış galiba araştırdım bulamadım. ama yinede PTt ye sormak gerekiyor urunu alamama durumu olabilir saygılar.

Alıntıları Göster
    merhaba meizu m8 de iphone daki gibi guitar çalma programı var mı sırf bu program yüzünden almayı düşünüyorum birde hızı nasıl mesela nokia xpressmusic modelindeki piano programı geç alglıyor meizu da da böyle sorunlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elniko

merhaba meizu m8 de iphone daki gibi guitar çalma programı var mı sırf bu program yüzünden almayı düşünüyorum birde hızı nasıl mesela nokia xpressmusic modelindeki piano programı geç alglıyor meizu da da böyle sorunlar varmı?

Alıntıları Göster
    şimdi kurdum gitar programını gec algılama sorunu yok gayet başarılı bir şekilde çalıyor. piano programıda cok iyi
  • quote:

şimdi kurdum gitar programını gec algılama sorunu yok gayet başarılı bir şekilde çalıyor. piano programıda cok iyi

Alıntıları Göster
    teşekkürler ilgilendiğin için şu getirtme problemlerini aşabilirsem inş bende bir meizu sahibi olacam

son olarak birşey daha soracağım iphone daki programlar meizu da çalışıyor mu?

mesela "pocket guitar" programı da çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elniko -- 3 Temmuz 2009; 2:39:57 >
  • quote:

teşekkürler ilgilendiğin için şu getirtme problemlerini aşabilirsem inş bende bir meizu sahibi olacam

son olarak birşey daha soracağım iphone daki programlar meizu da çalışıyor mu?

mesela "pocket guitar" programı da çalışıyor mu?

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım Çinliler bunun da çakmasını yapmışlar; MEYZU M8

http://urun.gittigidiyor.com/MEYZU-M8-V900I-WIRELESS-INTERNET-TV-JAVA-GARANTI_W0QQidZZ18683394

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Hadi bakalım Çinliler bunun da çakmasını yapmışlar; MEYZU M8

http://urun.gittigidiyor.com/MEYZU-M8-V900I-WIRELESS-INTERNET-TV-JAVA-GARANTI_W0QQidZZ18683394

Alıntıları Göster
    ewt daha önceden forumdan konuşulmuştu ilk baktığım da m8 i gördüm atladım ama baktım ki meyzu muş D

bu telefonda işletim sistemi yok sanırım o yüzden klon değil gerçekten çakma ama wi fi olmasına şaşırdım yalnız şöyle bir sorun var galiba cache hafızası düşük sanırım bu da internete girerken sorun yaratabilir.(açılan flash ve fotoların boyutlarıı vs)

birde bunun v900 versiyonu v900i ye göre dokunmatikliği daha hassasmış elle parmakla kullanılıyormuş v900i de kalem gerekiyormuş.

ama ben meizu m8 den şaşmam sabırla bekleyecem @uzakuzay arkadaşım temmuzda çine gideceğini söylemiştin noldu gidiyormusun?

• quote:

ewt daha önceden forumdan konuşulmuştu ilk baktığım da m8 i gördüm atladım ama baktım ki meyzu muş D

bu telefonda işletim sistemi yok sanırım o yüzden klon değil gerçekten çakma ama wi fi olmasına şaşırdım yalnız şöyle bir sorun var galiba cache hafızası düşük sanırım bu da internete girerken sorun yaratabilir.(açılan flash ve fotoların boyutlarıı vs)

birde bunun v900 versiyonu v900i ye göre dokunmatikliği daha hassasmış elle parmakla kullanılıyormuş v900i de kalem gerekiyormuş.

ama ben meizu m8 den şaşmam sabırla bekleyecem @uzakuzay arkadaşım temmuzda çine gideceğini söylemiştin noldu gidiyormusun?

Alıntıları Göster
    http://urun.gittigidiyor.com/WIRELESS-8GB-MSN-KABLOSUZ-INTERNET-MEYZU-M8_W0QQidZZ18616244

arkadaşlar bende ilgileniyorum satıcı gayet iyi bir çok soru sordum hemen cevap aldım gps wifi java tv fln varmış windowsmuş vsvs bayıldım bu tele yahu ama ben ankarada oturuyorum hiç int. alış veriş yapmadım ist. olsam elden alabilrdim :d

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_darthy

http://urun.gittigidiyor.com/WIRELESS-8GB-MSN-KABLOSUZ-INTERNET-MEYZU-M8_W0QQidZZ18616244

arkadaşlar bende ilgileniyorum satıcı gayet iyi bir çok soru sordum hemen cevap aldım gps wifi java tv fln varmış windowsmuş vsvs bayıldım bu tele yahu ama ben ankarada oturuyorum hiç int. alış veriş yapmadım ist. olsam elden alabilrdim :d

Alıntıları Göster
    arkadaşlarhttp://forum.meizu.com/viewthread.php?tid=3102&extra=page%3D1 verdiğim linkte meizunun trdeki resmi distributorunu sordum. cevap olarak sadece çinde satıldığını soylediler.
    kısacası garantili cartlı curtlu diyen ilanlardakiler firmanın garantisinde değiller. bu arada meyzu meizu değil v900i diye googleda arama yaptığın zaman her sitede 100lerce CAKMA meizu satıldığını görürsün. 280e bile var illa ki cakmasını alıcam dersen o parayı verme.
    resmi olarak çin dışına satışlar başlamamış henüz başladığında alacağım ama bende en azından almayı istiyorum.

@uzakuzay kardeş ne zaman gidiyorsun çine sen olmazsa toplu alım yaptıralım sana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: teshub

arkadaşlarhttp://forum.meizu.com/viewthread.php?tid=3102&extra=page%3D1 verdiğim linkte meizunun trdeki resmi distributorunu sordum. cevap olarak sadece çinde satıldığını soylediler.
    kısacası garantili cartlı curtlu diyen ilanlardakiler firmanın garantisinde değiller. bu arada meyzu meizu değil v900i diye googleda arama yaptığın zaman her sitede 100lerce CAKMA meizu satıldığını görürsün. 280e bile var illa ki cakmasını alıcam dersen o parayı verme.
    resmi olarak çin dışına satışlar başlamamış henüz başladığında alacağım ama bende en azından almayı istiyorum.

@uzakuzay kardeş ne zaman gidiyorsun çine sen olmazsa toplu alım yaptıralım sana :D

Alıntıları Göster
    bu ürün tr ye resmı olarakta gelse çinde bu fıyata satılırken burdada iphone fıyatına yaklaşır zaten kaldıki şuan çinden getirdiiniz telefonun imei sorununu bıldığım kadarıyla yanlışım varsa düzeltin şöyle çözebilirsiniz.
    eskı kullanmadınız bı telefonunuz vardır elbet yada 20 tl ye bıle satılan 2. el eski tlf mevzut onların imesini alın bu tlf yükletin pasaporta falan gerek kalmaz tlf kapanmaz o eskı tlf imeisini sizden başka kımse bılmedıı için bı tek sız kullanırsınız ve kapanma derdıde kalmaz yenı telefonun ama bunu bıldıınız bi yerde yaptırın adam soradan aynı imei yi başka telefona klonlarsa sızın telefon yıne kapanır yanı ve o eskı tlf kullanılmaz imesini yenı tlf yukledıkten sonra imha edın
    buda mantıklı bır çözüm deıl tlf garantısıde yok bı bozulsa elınızde patlar bu para bu rıske atılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboy05 -- 8 Temmuz 2009; 1:44:05 >

• quote:

3G ve GPS yok malesef GPS sorun degil ama 3G olmamasi kotu. 3G neler getirecek bakalim fiyati ne kadar olacak Wap i yada gprs i yada Edge yi ne kadar kullandikki; sıra 3G de. İnşallah bu farklı olur ve ucuz. Adsl den ucuz olabilirmi? :)

NOT: 5 aydır meizuyu kullaniyorum asla hicbir sorunla karsilasmadim takilma hatali islem yurutme acilamama vb sorunlar asla yok..

birçok yönden iphone dan iyi en iyi tarafı kişiselleştirilebilir oluşu. bence super

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de aldım. gerçekten harika bir cihaz. bence artık meizu m8 ve diğerleri diye bahsetmek lazım, hatta diğerlerinden hiç bahsetmeye gerek yok :) bu ürün Türkiyede piyasaya çıkmayacak. yeni geliştirilen 3gli modelini uluslararası piyasaya sunacaklar o da ne zaman çıkar bilemiyorum. bu arada 700tl den isteyenlere temin edebilirim. bu işi yapıyorum, ayrıca fotoğraf makinesi ihtiyacınız olursa mesaj atabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: turranor

arkadaşlar ben de aldım. gerçekten harika bir cihaz. bence artık meizu m8 ve diğerleri diye bahsetmek lazım, hatta diğerlerinden hiç bahsetmeye gerek yok :) bu ürün Türkiyede piyasaya çıkmayacak. yeni geliştirilen 3gli modelini uluslararası piyasaya sunacaklar o da ne zaman çıkar bilemiyorum. bu arada 700tl den isteyenlere temin edebilirim. bu işi yapıyorum, ayrıca fotoğraf makinesi ihtiyacınız olursa mesaj atabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    güle güle kullan @turranor senden de incelemeler bekliyoruz.

sana ve işine lafım yok yanlış anlama ama 700 tl biraz çok gibi garantsiz ürün için tabi çinden alma şansı olmayanlar düşünebilir diğer multitouch telefonlarla karşılaştırdığımızda meizu m8 gerçekten çok kaliteli bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: leoing

Telefonda 3g ve gps yok mu? Daha önceki konuda var deniyordu!

Alıntıları Göster
    çinliler kendilerine gelince döktürüyor dünyaya çöplerini kakalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43F737972

çinliler kendilerine gelince döktürüyor dünyaya çöplerini kakalıyor

Alıntıları Göster
    ürünün fiyatını zaten biliyosunuzdur elniko. üstüne bende biraz koyunca 700 tl oluyor malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turranor

ürünün fiyatını zaten biliyosunuzdur elniko. üstüne bende biraz koyunca 700 tl oluyor malesef..

Alıntıları Göster
    evetbiliyorum. siz üzerine koyacaksınız tabiki ben kendi adıma konuştum zaten
  • quote:

evetbiliyorum. siz üzerine koyacaksınız tabiki ben kendi adıma konuştum zaten

Alıntıları Göster
    Meyzu'yu alıp övenlerin sayısı çok ama kopyası gibi duran Digiphone m8 (aynı özellikleri var) i de kötüleyenlerin sayısı çok fazla. Acaba farklı teller mi ??? Veya birileri yalan söylüyor... Ve Meizu markasının sahte hali. Bu ürünün markası MEYZU; diğer duyulan marka ise MEIZU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 13 Temmuz 2009; 12:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkalac

Meyzu'yu alıp övenlerin sayısı çok ama kopyası gibi duran Digiphone m8 (aynı özellikleri var) i de kötüleyenlerin sayısı çok fazla. Acaba farklı teller mi ??? Veya birileri yalan söylüyor... Ve Meizu markasının sahte hali. Bu ürünün markası MEYZU; diğer duyulan marka ise MEIZU.

Alıntıları Göster
    Next firması, meizu m6 gibi kaliteli bir media playeri uzunca bir zamandır Türkiye de satıyor.. Meizu m8 telefonu da Türkiye ye getirip, garantili olarak satışa sunsa, kesinlikle satış patlaması yaşar.. Next garanti olarakta çok sağlam bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Next firması, meizu m6 gibi kaliteli bir media playeri uzunca bir zamandır Türkiye de satıyor.. Meizu m8 telefonu da Türkiye ye getirip, garantili olarak satışa sunsa, kesinlikle satış patlaması yaşar.. Next garanti olarakta çok sağlam bir firma

Alıntıları Göster
    türkiye ithalatçılar çinde nekadar dandik telefon varsa getirirler türkiyeye.
    birisi de çıkıp bu kadar güzel bir telefonu getirmiyor sinir oldum valla.
    bu alete android yüklene biliyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=UAlOnblu3Qo
    bence bu alet türkiyede garantili olarak satılmaya başlasa birçok kişi iphone almaktan vazgeçebilir.(fiyat bakımından ben alırdım açıkçası)
    http://en.meizu.com/m/m8.html
    gavur yapıyo be

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.