Şimdi Ara

Meizu M9 severler için bir araya gelme vakti!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Meizu M9 severler için bir araya gelme vakti!

Takip edenler az çok ne kadar harika bir marka ve ne kadar harika bir telefon olduğunu bilirler. Sanırım bu telefonu ülkemizde görebilmek bir hayal. Ancak 2 sene önce Meizu markasıyla tanışmam Next & Meizu ortaklığında bir Mp4 player almamla olmuştu. Bilmeyenler için söyleyeyim Çin malı diiyerek Meizu yu kötülemeyin. Sadece Çinde üretimi yapılan, aslında Çin Malı olmayan harika kaliteli bir Marka. Aynı iPhone gibi düşünebilirsiniz. Tekrardan bilmeyenler için biraz telefonun özelliklerinden bahsedeyim.

Çin'in en önemli akıllı telefon üreticilerinden Meizu, M8 adını verdiği iPhone klonunun serisini M9 modeli ile devam ettirecek. Meizu M9'un özellikleri hakkında daha önce bazı bilgiler verilmişti fakat işletim sistemi hakkında şu zamana kesin bir bilgi yoktu. Meizu M9 tasarım itibariyle iPhone klonu gibi görünse de sahip olacağı özellikler ve resmen açıklanan işletim sistemi ile iPhone klonu yakıştırmasından kurtulacak gibi görünüyor.

Meizu M9'da Android 2.1 işletim sisteminin kullanılacağı öğrenildi fakat Android işletim sistemininin farklı bir arayüzle Meizu M9'da yer alacağı belirtiliyor. 3 tane farklı tasarımda sanal klavye'nin yükleneceği telefonun özellikleri şu şekilde oluşuyor.

*
    1GHz Cortex A8- tabanlı Samsung S5PC110 işlemci
    *
    512 MB RAM, 512 MB ROM
    *
    5 mp kamera
    *
    MicroSD kart girişi
    *
    WCDMA/CDMA/TD-SCDMA bağlantı desteği
    *
    WiFi, GPS, Bluetooth
    *
    TV çıkışı
    *
    3.6 inç 720x480 çözünürlüklü dokunmatik ekran (Sharp marka)

Android 2.1 işletim sistemli akıllı telefon Meizu M9'un satış fiyatı Çin'de 366$ olarak belirlendi.

Asıl söylemek istediğim mevzuya geçelim. Eminim ki benim gibi birçok üye bu telefonu türkiyede marketlerde görmek istemektedir. O zaman bu noktada iş başa düşüyor. Meizu markasını Türkiye ile tanıştıran Next firmasının istek hattına ben mail attım ve yazdım herşeyi. Eskiden olduğu gibi Next & Meizu ortaklığı ile Bu M9 u Türkiyeye getirseniz ne kadar hoş olur diye mailler atıyorum. Bence ne kadar çok bu tarzda istek gelirse o zaman değerlendirmeye alınma ihtimali yüksek. Benim gibi düşünenlere adresi veriyorum sizler de bu konu hakkında mail atarsanız belki işi cidiye alırlar.

http://www.next.com.tr/default.asp?git=10

Veya

info@next.com.tr

• güzel diyosunda nasıla alacaz?
  • madem birilerini bir araya getirmek istiyorsun, doğru bilgiler etrafında toplamaya çalış insanları.
    meizu m9 da 960x640 retina ekran var. ayrıca android versiyonu 2.1 değil 2.2 dir...
    http://www.meizume.com/general-meizu-m9/12178-meizu-m9-specifications.html
  • bu telefon bu fiyatla ülkemizde satılsa yer yerinden oynar.

Bu sitede ön sipariş alınmaya başlanmış

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.511~page.9~pagesize.52~pagesort.price

449$' dan satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollverine -- 20 Ocak 2011; 20:09:17 >
  • Sayın Salagil adlı üye! Telefon hakkında senin tahmin edemeyeceğin kadar bilgim var arkadaşım sen hiç kafanı yorma. Yaklaşık 7 aydır bu telefonu takip ediyorum ben.
    Dikkatli okusaydın şu yazılanı rahatca görürdün, sana farklı bir arayüzden bahsetmiş:
    quote:

"Meizu M9'da Android 2.1 işletim sisteminin kullanılacağı öğrenildi fakat Android işletim sistemininin farklı bir arayüzle Meizu M9'da yer alacağı belirtiliyor.""

Telefon hakkında bilgileri elimle yazmamak için üşengeçlikten dolayı bu adresten kopyaladım. İstersen kendin de bakabilirsin kaynağa:

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/meizu-m9'un-kullanacagi-isletim-sistemi-ve-ozellikleri-aciklandi.htm

Ayrıca meizu nun resmi olarak desteklemediği, sadece bir üyesi olup takip ettiği meziume adlı forumdaki herhangi bir üyenin mesajını burda bana sanki Meizu nun resmi yayınlanmış mesajı gibi sunman ayrı bir konu.

İnternet üzerinden satış yapan sitelere güvenemiyorum ben. Hele ki dealextreme hakkında da pek iyi şeyler duymadım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbaysal -- 28 Ocak 2011; 0:48:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.