Şimdi Ara

9T için kötü haber: OnePlus, bu sene T serisi üretmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9T için kötü haber: OnePlus, bu sene T serisi üretmeyecek

OnePlus, fiyat performans telefonları olan T serisini üreterek, kullanıcılar arasında büyük ses getirmeyi başarmıştı. Bu yılın başında 8T’nin şarj hızları iki katına çıkarken, 7T’nin ekran yenileme hızı 90Hz’e arttırılarak telefonlara büyük güncellemeler verilmişti. Bunun yanı sıra Şirketin CEO’su Pete Lau gazetecilere verilen röportajında, “Bu yıl T serisi bir ürün çıkarmayacağız” dedi.

Yeni T serisi üretilmeyecek

Görünüşe göre şirket, OnePlus 9’u takip eden bir 9T modelini piyasaya sürmeyecek ve OnePlus’ın T serisini üretmediği ilk yıl olacak. Şirket 2016'dan bu zamana kadar her yılın ikinci yarısında yeni bir T serisi telefon piyasaya sürüyordu. Oppo'nun android arayüzü OxygenOS ile ColorOs'u birleştirerek daha verimli hale geleceklerini söyleyen Lau, Ar-Ge kaynaklarını düzene sokacaklarını bildirdi.

Kaynak:https://www.theverge.com/2021/9/20/22677640/oneplus-9t-cancelled-oppo-coloros-oxygenos-merger

• Zaten T serisi deneysel özellikler taşıyordu, bu sene içinde deneysel bir özellik sunulabileceğini düşünmüyorum. Çipset krizi vurdu yeterince piyasayı. Olan telefona bile zor ulaşılıyor. Bu sebeple telefon üreticilerinin böyle kararlar almaları normal hatta elzem.

• Oppoya geçişin alametleri koskoca one plus’da bitti vay be

• 8T kullanıyordum 9T modeli ile ilgili bir beklentim vardı . Bu üzdü biraz.. gerçekten çok kaliteli ve zarif cihazlar.

• Bu marka cihaz övenler ne aldığını bile bilmiyor 3 4 senelik kamera sensörü son model cihaza takıp yeni diye kaktırıyor. Kullanıcıda aa negüzel mp çok süper deyip kullanıyor. Donanım koy yazılım koy 2side yok. Zaten satışlar ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus'un ruhunu Poco devam ettiriyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.