bu telefonu dhgate de buldum 850 tl ye aldım harika bişey cok hızlı ve cok fonkiyonlu . her video formatını oynatıyo ve çözünürlük cok iyi . cok hassas ve tasarım cok güzel. herkeze tavsiye ederim alacaklarwww.dhgate.com dan aramaya "meizu m9" yazsınlar sağdanda cell phones i secin ordan bulursunuz. site sağlamdır bir kac alışverişim olmuştur memnunum :)
arkadaşım o sitedeki hangi satıcıdan aldın kaç günde eline ulaştı?
sitedeki chinameizu adlı satıcıdan aldım ve ''chinameizu'' yazdıgına bakma bildigimiz orjinal meizu herşeyi burada anlatıldıgı gibi ve 7 günde elime teslim oldu cok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: AzureDrake
sitedeki chinameizu adlı satıcıdan aldım ve ''chinameizu'' yazdıgına bakma bildigimiz orjinal meizu herşeyi burada anlatıldıgı gibi ve 7 günde elime teslim oldu cok memnunum.
Gümrük?
agustos ayının 22 si itibariyle alime bu telefondan 1 adet gececek almayı dusunen varsa irtibata gecsin onur_b3@hotmail.com
Zamanında ne heveslenmiştim bu telefon için :)
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
quote:
Orijinalden alıntı: AzureDrake
Gümrük?
Gerçektende gümrük?
arkadaşlar bende de bi tane var almak isteyen benimle irtibata geçebilir 0535 7440022, hiç kullanılmamış sıfır kutusunda 700 liraya verebilirim.
istanbulda elden verebilirim veya komisyon alıcıdan olacak şekilde gg veya sahibinden ilan acabilirim ki zaten bi ilanım var onaylanınca güncellerim
buda kendi cektiğim cihaza ait resimdir,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyarruh -- 17 Aralık 2011; 0:45:33 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme