Şimdi Ara

Meizu M9 severler için bir araya gelme vakti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Meizu M9 severler için bir araya gelme vakti!

Takip edenler az çok ne kadar harika bir marka ve ne kadar harika bir telefon olduğunu bilirler. Sanırım bu telefonu ülkemizde görebilmek bir hayal. Ancak 2 sene önce Meizu markasıyla tanışmam Next & Meizu ortaklığında bir Mp4 player almamla olmuştu. Bilmeyenler için söyleyeyim Çin malı diiyerek Meizu yu kötülemeyin. Sadece Çinde üretimi yapılan, aslında Çin Malı olmayan harika kaliteli bir Marka. Aynı iPhone gibi düşünebilirsiniz. Tekrardan bilmeyenler için biraz telefonun özelliklerinden bahsedeyim.

Çin'in en önemli akıllı telefon üreticilerinden Meizu, M8 adını verdiği iPhone klonunun serisini M9 modeli ile devam ettirecek. Meizu M9'un özellikleri hakkında daha önce bazı bilgiler verilmişti fakat işletim sistemi hakkında şu zamana kesin bir bilgi yoktu. Meizu M9 tasarım itibariyle iPhone klonu gibi görünse de sahip olacağı özellikler ve resmen açıklanan işletim sistemi ile iPhone klonu yakıştırmasından kurtulacak gibi görünüyor.

Meizu M9'da Android 2.1 işletim sisteminin kullanılacağı öğrenildi fakat Android işletim sistemininin farklı bir arayüzle Meizu M9'da yer alacağı belirtiliyor. 3 tane farklı tasarımda sanal klavye'nin yükleneceği telefonun özellikleri şu şekilde oluşuyor.

*
    1GHz Cortex A8- tabanlı Samsung S5PC110 işlemci
    *
    512 MB RAM, 512 MB ROM
    *
    5 mp kamera
    *
    MicroSD kart girişi
    *
    WCDMA/CDMA/TD-SCDMA bağlantı desteği
    *
    WiFi, GPS, Bluetooth
    *
    TV çıkışı
    *
    3.6 inç 720x480 çözünürlüklü dokunmatik ekran (Sharp marka)

Android 2.1 işletim sistemli akıllı telefon Meizu M9'un satış fiyatı Çin'de 366$ olarak belirlendi.

Asıl söylemek istediğim mevzuya geçelim. Eminim ki benim gibi birçok üye bu telefonu türkiyede marketlerde görmek istemektedir. O zaman bu noktada iş başa düşüyor. Meizu markasını Türkiye ile tanıştıran Next firmasının istek hattına ben mail attım ve yazdım herşeyi. Eskiden olduğu gibi Next & Meizu ortaklığı ile Bu M9 u Türkiyeye getirseniz ne kadar hoş olur diye mailler atıyorum. Bence ne kadar çok bu tarzda istek gelirse o zaman değerlendirmeye alınma ihtimali yüksek. Benim gibi düşünenlere adresi veriyorum sizler de bu konu hakkında mail atarsanız belki işi cidiye alırlar.

http://www.next.com.tr/default.asp?git=10

veya

info@next.com.tr

• bir iki hafta önce next'e ve turkcell e ben mail atmıştım ..next ten bir cevap gelmedi ama turkcell öneriniz için teşşekkürler değerlendirecez gibi standart bi mail atmıştı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

bir iki hafta önce next'e ve turkcell e ben mail atmıştım ..next ten bir cevap gelmedi ama turkcell öneriniz için teşşekkürler değerlendirecez gibi standart bi mail atmıştı....
    Türkcell ilgilenmez, orası kesin. Ama benim Next ' ten umudum var. Daha önce de mp4 player getirmişti Next & Meizu markası altında. O yüzden Next ' ten umudum var hala ( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbaysal -- 15 Ocak 2011; 23:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anilbaysal

Türkcell ilgilenmez, orası kesin. Ama benim Next ' ten umudum var. Daha önce de mp4 player getirmişti Next & Meizu markası altında. O yüzden Next ' ten umudum var hala ( :

Alıntıları Göster
    cihazla ilgili az çok araştırma yapmıştım, güzel ama türkiyeye getirilse bile satma ihtimali çok düşük
    çinde 366 $ gibi bir fiyata satılan cihaz türkiyede yüksek vergiler ve distrübitör/satıcıların yüksek kar marjı yüzünden 800 tl den daha ucuza satılmaz.
    e 800 tl ye (özellikleri çok güzel kabul ediyorum) meizu m9 alacak kişi galaxy s, desire vb cihazların temiz ikinci ellerini alır.
    keşke cihaz türkiyede satılsa, sadece meizu değil, huawei, pantech vb firmalar türkiyeye yatırım yapsalar da
    rekabet daha çok kızışsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

cihazla ilgili az çok araştırma yapmıştım, güzel ama türkiyeye getirilse bile satma ihtimali çok düşük
    çinde 366 $ gibi bir fiyata satılan cihaz türkiyede yüksek vergiler ve distrübitör/satıcıların yüksek kar marjı yüzünden 800 tl den daha ucuza satılmaz.
    e 800 tl ye (özellikleri çok güzel kabul ediyorum) meizu m9 alacak kişi galaxy s, desire vb cihazların temiz ikinci ellerini alır.
    keşke cihaz türkiyede satılsa, sadece meizu değil, huawei, pantech vb firmalar türkiyeye yatırım yapsalar da
    rekabet daha çok kızışsa.

Alıntıları Göster
    Ben X6 Nokia kullanıyorum. Telefonumdan müzik kalitesi ve çift hoparlörü olması açısından memnunum. Çok düşündm, bütün telefonları inceledim. Ben müzik dinleyen birisi olduğum için Meizu Tr!ye gelsin fiyatı çok uçuk olmaduğu sürece kesinlikle alırım. Çünkü Meizu bir Mp3- Mp4 player markası. Telefonda da aynı şekilde müzik çalar kullanılmış. Ses kalitesi çok iyi ve çift hoparlörü var. Benim ihtiyaçlarımı galaxys, xperiax10 fln karşılayamaz. Sadece meizu (:

• quote:

Ben X6 Nokia kullanıyorum. Telefonumdan müzik kalitesi ve çift hoparlörü olması açısından memnunum. Çok düşündm, bütün telefonları inceledim. Ben müzik dinleyen birisi olduğum için Meizu Tr!ye gelsin fiyatı çok uçuk olmaduğu sürece kesinlikle alırım. Çünkü Meizu bir Mp3- Mp4 player markası. Telefonda da aynı şekilde müzik çalar kullanılmış. Ses kalitesi çok iyi ve çift hoparlörü var. Benim ihtiyaçlarımı galaxys, xperiax10 fln karşılayamaz. Sadece meizu (:

Alıntıları Göster
    Bakarsınız bi ithalatçı huawei, meizu gibi markaların hepsini getirir türkiye'ye, teknoloji ve fiyat algılarımız bozulur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nevergonnabethesame

Bakarsınız bi ithalatçı huawei, meizu gibi markaların hepsini getirir türkiye'ye, teknoloji ve fiyat algılarımız bozulur :D

Alıntıları Göster
    Nerde öyle bir ithalatcı yaa , keşke olsa. O günleri bence göremeyiz biz (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nerde öyle bir ithalatcı yaa , keşke olsa. O günleri bence göremeyiz biz (:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende Next'e gönderdim umarım dikkate alırlar, Turkcell'e henüz mesaj göndermedim ama Turkcell bir ihtimal yapabilir Huawei ile anlaşytıysa Meizu neden olmasın belkide başka cesur bir yatırımcı çıkar.Telefon gerçekten çok güzel özelliklere sahip fakat Türkiye'ye gelse bile kaç para olacağı belli değil umarım çok pahalı olamazda daha tanıdık markalara yönlenmeyiz.Meizu olmazsa HTC olur ama fiayat olarak çok yüksek kaçıyor oda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Arkadaşlar bende Next'e gönderdim umarım dikkate alırlar, Turkcell'e henüz mesaj göndermedim ama Turkcell bir ihtimal yapabilir Huawei ile anlaşytıysa Meizu neden olmasın belkide başka cesur bir yatırımcı çıkar.Telefon gerçekten çok güzel özelliklere sahip fakat Türkiye'ye gelse bile kaç para olacağı belli değil umarım çok pahalı olamazda daha tanıdık markalara yönlenmeyiz.Meizu olmazsa HTC olur ama fiayat olarak çok yüksek kaçıyor oda...

Alıntıları Göster
    azcık sabredin beyler ingilizce versiyonu yayılsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 17 Mayıs 2011; 18:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

azcık sabredin beyler ingilizce versiyonu yayılsın . Ben 5 ocak pekindeyim 9 ocakta shanghai da bulup alacam o meretten bir tane. bir elimize alalım dokunalım inceleyelim bakalım nasılmış...

Oh süper sen kendine aldın kurtuldun peki biz napalım yine sefalet yine sefalet :D next e mail attım cevap gelmedi sanırım hiç iplemediler bile!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

azcık sabredin beyler ingilizce versiyonu yayılsın . Ben 5 ocak pekindeyim 9 ocakta shanghai da bulup alacam o meretten bir tane. bir elimize alalım dokunalım inceleyelim bakalım nasılmış...

Oh süper sen kendine aldın kurtuldun peki biz napalım yine sefalet yine sefalet :D next e mail attım cevap gelmedi sanırım hiç iplemediler bile!!

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 2 aydır Meizu M9 kullanan şanslılardan biriyim. Gerçekten Çinliler çok güzel bir telefon yapmışlar. Telefonu iphone 4 ve Samsung Galaxy ile kıyaslama şansı buldum. Özellikle hız konusunda her ikisinden çok daha iyi bir telefon. Ayrıca Meizu firması telefonu Android 2.2 den Android 2.3 Gingerbread e yükseltti. Şuan ben de 2.3 e yükselttim ve sorunsuz kullanmaktayım. Zaten şu sıralar telefonla ilgili tüm deneyimlerimi paylaşmak için meizum9android.com isimli bir forum hazırlamaktayım. Telefonla ilgili merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz.

Meizu M9 2.3 Gingerbread ekran görüntüleri

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdicap

Yaklaşık 2 aydır Meizu M9 kullanan şanslılardan biriyim. Gerçekten Çinliler çok güzel bir telefon yapmışlar. Telefonu iphone 4 ve Samsung Galaxy ile kıyaslama şansı buldum. Özellikle hız konusunda her ikisinden çok daha iyi bir telefon. Ayrıca Meizu firması telefonu Android 2.2 den Android 2.3 Gingerbread e yükseltti. Şuan ben de 2.3 e yükselttim ve sorunsuz kullanmaktayım. Zaten şu sıralar telefonla ilgili tüm deneyimlerimi paylaşmak için meizum9android.com isimli bir forum hazırlamaktayım. Telefonla ilgili merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz.

merhaba

iphone 4 ve samsung galaxy s ile karşılaştırdığınızda cihazın bunlara göre artı ve eksileri yazabilirmisiniz?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

Orijinalden alıntı: hamdicap

merhaba

iphone 4 ve samsung galaxy s ile karşılaştırdığınızda cihazın bunlara göre artı ve eksileri yazabilirmisiniz?

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Cihaz gayet iyi duruyor peki nereden temin edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Cihaz gayet iyi duruyor peki nereden temin edilebilir

Alıntıları Göster
    cihazın özelliklerini ezberledik artık. Bize bunlar değil, cihazın kendisi lazım ama temin edemiyoruz
  • quote:

cihazın özelliklerini ezberledik artık. Bize bunlar değil, cihazın kendisi lazım ama temin edemiyoruz

Alıntıları Göster
    bende meizu m9 aldım.

2.3 yükseltmesini yaptım.

ürünü meizu mağazasından aldım.

mağazadan ayrıca bonnie marka ön ve arka kapak aldım. kasa daha dikdörtgen hale geliyor. yaklaşık 20 $ patladı. Çİn ucuz diye düşünmeyin. Kalite ürün Çin de de iyi para :) ayrıca yabancı kredi kartları geçmiyor. kendi paraları ile ödemek zorunda kaldım :)
    ayrıca yanında yedek pil, meizu sarj adaptörü aldım. ayrıca bir soft silikon kılıf aldım buda yaklaşık 9$.

ilk izlenimlerim;

cihaz ekranı çok güzel
    touch screen mükemmel çalışıyor, hassas
    oynatmadığı video formatı yok gibi
    hoparlör çok başarılı
    ses kaydı hassas
    pil kullanımı umduğumdan iyi (1nci gün sonunda %80 de)
    kamera sıradan, ancak tatmin edici (düzeltme: 29.05.2011 çekilen görüntüler ekranda öyle görünüyormuş. çekimler gayet başarılı. örneklerini aşağıda görebilirsiniz)
    kendilerine göre modifiye ettikleri 2.3 güzel. ve stabil. ancak bazı programlar çalışmıyor
    cihaz üzerinde direk wifi üzerinde SIP ayarı ile bedava telefon görüşmesi yapmanızı sağlayacak ayarlar mevcut.
    cihaz bana hafif geldi.

htc desire göre karşılaştırırsak daha hızlı, daha şık, daha başarılı

tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 29 Mayıs 2011; 18:15:17 >

• quote:

bende meizu m9 aldım.

2.3 yükseltmesini yaptım.

ürünü meizu mağazasından aldım.

mağazadan ayrıca bonnie marka ön ve arka kapak aldım. kasa daha dikdörtgen hale geliyor. yaklaşık 20 $ patladı. Çİn ucuz diye düşünmeyin. Kalite ürün Çin de de iyi para :) ayrıca yabancı kredi kartları geçmiyor. kendi paraları ile ödemek zorunda kaldım :)
    ayrıca yanında yedek pil, meizu sarj adaptörü aldım. ayrıca bir soft silikon kılıf aldım buda yaklaşık 9$.

ilk izlenimlerim;

cihaz ekranı çok güzel
    touch screen mükemmel çalışıyor, hassas
    oynatmadığı video formatı yok gibi
    hoparlör çok başarılı
    ses kaydı hassas
    pil kullanımı umduğumdan iyi (1nci gün sonunda %80 de)
    kamera sıradan, ancak tatmin edici (düzeltme: 29.05.2011 çekilen görüntüler ekranda öyle görünüyormuş. çekimler gayet başarılı. örneklerini aşağıda görebilirsiniz)
    kendilerine göre modifiye ettikleri 2.3 güzel. ve stabil. ancak bazı programlar çalışmıyor
    cihaz üzerinde direk wifi üzerinde SIP ayarı ile bedava telefon görüşmesi yapmanızı sağlayacak ayarlar mevcut.
    cihaz bana hafif geldi.

htc desire göre karşılaştırırsak daha hızlı, daha şık, daha başarılı

tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Meizu nun çift çekirdeklisi v.b çıkacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Alıntıları Göster
    bugün çektiğim fotoğraf örnekleri
    yer : Hindistan

zorlu ışık koşullarına dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 17 Mayıs 2011; 15:09:06 >

• quote:

bugün çektiğim fotoğraf örnekleri
    yer : Hindistan

zorlu ışık koşullarına dikkat!

Alıntıları Göster
    Çok ho fotograf kareleri. Telefonun özelliklerini anlattıkça sizler iyice hasedimden çatlıyorum. Bu mereti neden Türkyeye getirmiyolar ya :(
    Çinde çocuklaaar, ellerinde Meizu m9 laar, televizyonun karşısına geçmiş oynayıp şakalaşıyorlar. Anne benim de bir meizum olsa, bana neden almıyorsunuz, Bizde niye yoooook !
    :D :D :D :D :D

• quote:

Meizu CIO'su açıklama yapti hatta nete bir kaç fotoda düştü M9II adı altında çift çekirdekli 4" IPS ekran ama ne zaman çıkacağina dair pek bir bilgi yok malesef görüşmek üzere lazloo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

quote:

Meizu CIO'su açıklama yapti hatta nete bir kaç fotoda düştü M9II adı altında çift çekirdekli 4" IPS ekran ama ne zaman çıkacağina dair pek bir bilgi yok malesef görüşmek üzere lazloo

Alıntıları Göster
    bu telefonu dhgate de buldum 850 tl ye aldım harika bişey cok hızlı ve cok fonkiyonlu . her video formatını oynatıyo ve çözünürlük cok iyi . cok hassas ve tasarım cok güzel.
    herkeze tavsiye ederim alacaklarwww.dhgate.com dan aramaya "meizu m9" yazsınlar sağdanda cell phones i secin ordan bulursunuz. site sağlamdır bir kac alışverişim olmuştur memnunum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.