Şimdi Ara

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
8
Favori
30.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flyme uyeliği nasıl oluyor. Bi türlü yapamadım.web sitede n de olmuyor. Mail adrese kod gonder diyor gönderdim mail e gelmiyor. 4 5 farklı mail girdim yine olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google play dan dosya indirme veya guncelleme yapamıyorum hata mesajı veriyor. Bu sorunu nasıl cözebilirim arkadaslar.

• http://m.youtube.com/watch?v=KLtdC_6jusk

Deneyin hocam, faydalı olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun hocam sükür hallettim google play güncelleme yapıyor artık

• Telefona gelen son yazılım güncellemelerini alabiliyorsunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 10 Ocak 2016; 22:01:59 >
  • Alamasak neden güncelleme gelsin ki?
    Neden öyle düşündün türkiyede olduğumuz için mi

• En son 5.1.2 geldi Update den. Telefon A baska gelmedi. Guncelleme yi siteden indirip ota ile yapıcam.

• Sadece çine özel bir telefon, ayrica deneysel (yunOS), o yuzden sordum. Yani ota ile geliyor mu yoksa siz mi indirip guncelliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 11 Ocak 2016; 0:12:17 >
  • Otadan geliyor da sen zaten başka güncelleme kuramazsın en son o geldi.

• telefon isinma sikintisi var ve akici gelmedi bana dengeli modda donuyor o uygulamadaki saniselik takilmalar sinir bozuyor m2 note boyle bi sikintim yoktu kullanan arkadaslar sizdede boyle bi sikinti varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza456 -- 11 Ocak 2016; 1:21:38 >
  • ceza456 kullanıcısına yanıt
    Bence Metal kasa + o islemci isinmaz (oyun haric). Ama kullananlar yorum yapsin gercekten var mı boyle birşey?

• ceza456 kullanıcısına yanıt
    telefonda oyun oynamam, şarjı bitinceye kadar internet ve film izledim ısınma, m2note kadar ( eşime ve abime aldım)

akıcılık m2note dan daha iyi ama bellek çok dolunca nadiren anlık takılmalar oluyor
  • Telefonu ilk aldığımda 5.1.2 sürümünden 2 sürüm önceydi o zaman ısınma yoktu.Bir güncelleme geldi veri bağlantısı acilmiyordu 1 gün sonra yeni update düzlettiler ama telefon arkadaşın dediği gibi internette iken dahi el yakıyordu bende en son çıkan beta romu kurdum şuan iyi ama çok da soğuk sayilmaz tüm çekirdekler stress testinde iken 70 dereceye ulaşıp thermal throttling yaşıyor 2 ghz 1300 e 1600 e daha sonra da 2 ghz arasinda gidip geliyor.

• alperenugur kullanıcısına yanıt
    belkide metal kasadir ondan sicaklik hisediliyordur ama m2 not bu kadar isinsa dahi hisetmiyordum. Akicilik illaki daha iyi ama iste cok anlik takilmalar oluyor gibi

• 2. Sayfada genel olarak yorumlarımı yaptim. Her hangi bir ısınma sorunu yok. Telefon diger telefonlar ne kadar ısınıyorsa o kadar ısınıyor. Ancak plastik kasali telefonlara gore daha cok hissettire bilir metalin iletkenliginden dolayi. Isınan kısım ise kameranin oldugu yer batarya vs ısınmıyor.
    Oyunlarda herhangi bir donma veya takılma yok power saving de real racing gibi oyunlarda kasma oluyor ancak balance modunda günlerce real racing oynadım. Her hangi bir sıkıntı olmadı.
    Bu arada beta rom kurulu bende ancak ondan öncesinde de hatirlamiyorum boyle bir sorun. Denemenizi tavsiye ederim. Önceki sayfalarda link mevcut

M2 note daki cpu 6753 bu cpu cok hantal 6752 den bile daha az performans gosteriyor. 6753 ısınmaya bilir ancak performans konusunda berbat 6795 ile arasinda ciddi fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 11 Ocak 2016; 10:24:59 >
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ben plastiğe alıştığımdandır ısınıyormuş hissetmem diye düşünüyorum. Betayıda diğer sürümüde denedim aynı bakalım belki motoru daha açılmamıştır zamanlar düzelir :)
  • FlymeOS 5 biraz pazarlama icin aceleye geldi. 4.5 teyken biraz daha rahat idi cihaz. Yeni güncellemeler gelecek zaten

• YasinCC kullanıcısına yanıt
    İnsaallah düzelir.

• Flyme OS 4.5 var hala internette belki yüklene biliyordur ama brick riski varmi bilmiyorum

• Telefon geldiğinde guncelleyeyim mi yoksa oyle bir sure kullanayım mı? Bir de beta yukledikten sonra normal surume nasıl geçiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.