Şimdi Ara

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
8
Favori
30.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon için hem Y hem de galiba amerika için olan UY sürümü var. UY surumu deneyen var mı? İçinde türkçe var mıdır acaba?
  • Bu sitede firmware olarak veriliyor dosyayı indiriyorsun telefona attıktan sonra dosyaya tıkladığında direk soruyor yükleyeyim mi diye. Bu arada 4.5 kaldırılmış. Bir süre 4.5 olarak kullanın sonra sıkıldığınızda yükseltirsiniz.
    Ben UY görmedim ?
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    http://www.flyme.cn/firmwarelist-24.html
    Buradan gösterdiğim yere tıkla
    ★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 11 Ocak 2016; 22:15:41 >

• Gözden kaçırmışım bu gece denerim ancak pek fark olacağını zannetmiyorum. Flyme 4.5 bulabilirsem onu deneyecegim tekrar brick riski yoksa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Büyük ihtimalle fark yok ama hangi diller var ona bak ve bol bol ss at :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greylights

Telefon geldiğinde guncelleyeyim mi yoksa oyle bir sure kullanayım mı? Bir de beta yukledikten sonra normal surume nasıl geçiyorsunuz?

Betayi 1 hafta kadar önce kurdum sonra dedim telefon ilk geldiğinde ki sürüme döneyim sarjim azdi bir türlü güncelleme başlamadı ama iptalde edemedim sonra bugün tekrar sarjim varken sözde stabile döneyim dedim tekrar aynı şey ve kurtulmak içinde mecburen formatliyorsun bence kurma eski haline döndürebilmek için 1 saatini harciyorsun başka bir yolu varmı bilmiyorum.Varsa bilgilendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Gözden kaçırmışım bu gece denerim ancak pek fark olacağını zannetmiyorum. Flyme 4.5 bulabilirsem onu deneyecegim tekrar brick riski yoksa tabi

Bekliyoruz heyecanla.

• Dosya bir türlü inmedi hep zaman aşımına uğruyor. En yüksek olduğu an 68 kbps gibi bir indirme değeri var
  • Yeterli param olsa düşünmeden alacağım lakin işte

hiç uğraşmaya deymez UY yazan çin telekom şirketi için yapılmış bir yazılım ( unicom china )

bizim Turkcell için özelleştirilmiş versiyon gibi bir şey
  • Sizdede telefon auto modda iken yakın bir çekim yapmaya kalktığınızda odak uzakligini aygilayamama video çekim sırasında kendiliğinden odaklamama gibi sorunları varmı?Örnekteki ilk foto auto ikinci manuel ayarlarda odak en kisaya çekilmiş hali.

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★

• Şarjdan sonraki bütün batarya kullanımına bakamıyorum en fazla son 12 saatı gösteriyor benmi yanlışım?

• Dosya inmiyor arkadaşlar. Flymeos4.5 de kalkmis onuda bulamadim.

Genelde bu tip sorunlar cok oluyor. Denemedim hala ancak parayi macro cekimde cektim sonuc gayet iyiydi. İlk sayfada linkler arasinda var.
    Zaten bu tip sorunlar yüzünden manuel mod var. Çogu telefon manuel mod ile ayarlandiginda daha iyi sonuclar cikariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza456

Şarjdan sonraki bütün batarya kullanımına bakamıyorum en fazla son 12 saatı gösteriyor benmi yanlışım?

Dogrudur

• Sitede 2016 tarihli bir rom var onu indiriyorum. sonucu yazarim

• beta rom olanmı, yeni sürümü çıkmış
  • Romu yüklemeden önce 60 küsür mblık güncelleme geldi.

Sitenin linkini atarmısın?

• Bende zaten beta yüklüydü. Ekrana bildirim geldi 60 mb güncelleme var diye bende yükle dedim. Link yok yani 2016 romu diyorsan
    http://www.flyme.cn/firmwarelist-24.html
    Sitesindeki Flyme OS 5.1.0.4QY rom
  • Telefonun android sürümü şu an kaçta?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.