Şimdi Ara

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
8
Favori
30.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burak cevap için çok sağol. Peki xseller dan nasıl aldın :d mail ile mi sipariş verdin. Siparişi verirken kapora vs. bir ön ödeme yapılıyormu? Yoksa telefon gelince elden alırsak ödemeyi elden mi yapıyoruz? Ayrıca bildiğim kadarı ile telefon kutusuz geliyor. Telefonu sana nasıl bir şekilde teslim ettiler. Bunlardan da bahsedebilir misin?
  • Xseller den aldım. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum dil ingilizce.işimi ingilizce de görüyorum. İlerde inşallah türkçe romlar gelir. WhatsApp ta sıkıntı yok. Facebook lite kullanıyorum. Diğer ini yükleme dim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Xsellerden nasıl alacağız onu biraz anlatır mısın?
  • MeizuMetall M kullanıcısına yanıt
    Ön bir ödeme yok. Telefon geldiğinde bilgi veriliyor. Havale veya elden teslim ediliyor. Ben havale ile aldım.

• MeizuMetall M kullanıcısına yanıt
    Xseller 1 sayfada tüm detayları yazıyor. Gmail ile mail atıyor sun. İstediğin telefon ve özellikle rini belirtip gönderiyorsun hocam.

• Anladım. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Bende havale ile aldım gayet güvenilir bu ay da arkadaşa m2 note siparişi verdik neden metal almadin dersen adam türkçe zor kullanıyor.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    :D :D . Meizu Metalde bildirim ışığı varmı? Bildirim ışığı benim için önemli noktalardan biri :D. Eğer varsa bildirim ışığının yanık olduğu bir anı fotoğraflamanız mümkün mü :d???
  • Var beyaz renk gece bir odayı aydinlatabiliyor.

• Aynen bildirim Işığı oldukça kuvvetli ama beyaz renkli telefonda ışık on panelde kırılıyor yani bildirim Işığı olan kısımda 1 cm² kadar bi ışık var gibi ama kötü durmuyor

• ceza456 kullanıcısına yanıt
    Telefon 2g de veri bağlantısı kapalı, arkaplan uygulamaları kapalı

Yaklaşık 1 saat ekran ve 30 dk kadar görüşme ile toplam 5, 5 gün bekleme süresi aldım

Sarj 100 den 10 hiç durmadan, internet video 5 saat kadar ekran süresi aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    Ben 6 saat civari internet kullanımı ile alabiliyorum internet kapalı video izlersem bayağı uzuyor.

• Batarya süresi mi4den bayağı düşükmüş. Elime bir tane metal geçti, kullandığım mi4 ü satarsam kullanırım diyordum. Çokta merak ediyorum cihazı ama ben mi4 ile 24 saat içinde yoğun kullanımla 7.30 saat ekran süresi alıyorum. Kullanım şekli : 3G kapalı, wifi ile ağırlıklı internet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm hocam 6 saat alamiyorum ben 4 ile 5 saat arası bide telefonu balance modundami yoksa power save demi kullaniyorsunuz

• arkadaşlar bişey sorcam ama kızmayın. meizu,xiaomi ve diğer çin markalarını niye tercih ediyosunuz ? bir sürü yazılımsal sorun ve sürekli rom atma uğraşmalarının nesi güzel geliyo tam ? meizuda sürekli stabil flyme sürümü arıyo herkes ve her yükleyne bir sürü hatadan bahsediyo. xiaomi zaten türkiyede yok ama ondada sürekli bi rom arama ve kurma derdinde insanlar . nedenini bi anlasam :)

bende meizuyu beğenmiştim ama o kadar aptalca hataları varki ve kullananlar sürekli rom arıyo ve bir sürü insanın telefonu brick olmuş açılmıyo.

cidden beni bilgilendirirmisiniz
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Kapitalist sisteme tepki koyuyuruz vallahi kardesim param yok ogrenciyim ve kaliteyi ucuza alıyorum. suanki telim meizu metal ve ilk defa sikinti yasiyorum ki sinir bozucu bi sıkıntı degil. Onceki telefonum m2 note ve bi kere bile rom isleriyle ugrasmadan 1 sene kullandim ve suan ablamda oda catir catir kullaniyor.

android telefonu alip sadece alo ve internet icin kullanacaksaniz uzerindeki rom gayet yeterlidir

Sizinki araciniza neden celik jnt,renkli cam,genis teker yada motora neden chip attiriyorsunuz demek gibi birsey

Kimi romlar sadece goruntu iken,kimileri telefonu cok daha kullanisli hale getirebilir

Kaldiki meizu kendisini en az kurcalattiran markalardan biridir

• beni yanlış anlamayın sataşma vb bişey yapmadım sadece merak ediyorum. 2.5 saat ekran süresi alanda var galeri sorunu alanda var ısınma sorunu alanda. ama sürekli stabil rom arayanları görüyorum hatalarından dolayı

beta versiyonu çıkıyo zar zor flayme os un farklı sürümünü bulup indiriyolar bir sürü hatası oluyo ama hala insanlar almaya devam ediyo bunu meral ediyorum belki ben yanlış biliyorum ama
    Farklı ROM'lar denemeyi sevmeyen veya cihazında sorunu olmayan kişinin bu konuda işi olmaz zaten. Onlar alır normal şekilde kullanılır. O yüzden onların mesajlarını göremezsiniz.

Android cihaz kullanıyorsanızda en stabil ve performanslı arayüz o beğenmediğiniz Xiaomi ve Meizu'ya aittir. Beta versiyonu dediğiniz şeyde hiçbir firmanın yapmaya dahi cesaret edemediği haftalık güncellemelerdir. Yani Meizu ve Xiaomi her hafta güncelleme gönderir ama bunu sadece isteyen kişilere yükletir. Ana güncellemeler ise belirli tarihlerde yapılır. Siz Samsung, LG veya benzeri marka telefonda aylarca güncelleme beklerken bizden haftalık küçük paketler bile beta olarak sunulur.

Tüm bu kaliteli hizmetin yanında diğer markalara göre çok daha az miktarda para ödeyerek sahip oluyoruz cihazlarımıza. İnsanlar Meizu, Xiaomi almayacakta ne alacak hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Farklı ROM'lar denemeyi sevmeyen veya cihazında sorunu olmayan kişinin bu konuda işi olmaz zaten. Onlar alır normal şekilde kullanılır. O yüzden onların mesajlarını göremezsiniz.

Android cihaz kullanıyorsanızda en stabil ve performanslı arayüz o beğenmediğiniz Xiaomi ve Meizu'ya aittir. Beta versiyonu dediğiniz şeyde hiçbir firmanın yapmaya dahi cesaret edemediği haftalık güncellemelerdir. Yani Meizu ve Xiaomi her hafta güncelleme gönderir ama bunu sadece isteyen kişilere yükletir. Ana güncellemeler ise belirli tarihlerde yapılır. Siz Samsung, LG veya benzeri marka telefonda aylarca güncelleme beklerken bizden haftalık küçük paketler bile beta olarak sunulur.

Tüm bu kaliteli hizmetin yanında diğer markalara göre çok daha az miktarda para ödeyerek sahip oluyoruz cihazlarımıza. İnsanlar Meizu, Xiaomi almayacakta ne alacak hocam?

bakın bu konuda haklısınız ama kronik sorunları olmasından bahsettim ben. mx4 proda galeri görünmüyodu misal. bende istiyorum meizu almak ama telefon alakasız zamanlarda ısıncaksa. ekran süresi 4 saati bile zor görücekse , galeriye giremeyeceksem yada ne bileyim sürekli sorun çıkartıcaksa ne anlamı var dedim.

ben misal meizuyu alsam. donmaz,kasmaz ısınmaz ve şarj süresi iyi diyebileceğiniz bir model ve rom varmıdır ? tek istediğim ön kamerasının iyi arka kamerasının süper olmasada iyi olması ve stabil olması. yani batarya ısınma ve donma sorunu yaşamadan rahatça instagram,facebook ve twitter kullanabilmek ve video izleyebilmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.