Şimdi Ara

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
8
Favori
30.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    m2note ve metal konularını başından beri takip ediyorum hocam

anladığım, sorunların %90 kullanıcı hatası yani cözülebilir problemler mesala bir arkadaş işcep uygulamasında bir sorundan bahsediyor alt menülere girecek tuş yok diye , sonuç bakmak istediğin şeceneğe uzun basınca alt menü şecenekleri çıkıyor

eski sürüme dönme için formatlamayı telfondan yaparsan bazen hata verebiliyor, sıkıntısız işlem için telefonu recovery moda alıp bilgisayar üzerinden sıfırdan kurmak vs,vs,vs

diğer yandan bi kaç arkadaş ta vadafone 3 g için tam stabil olmadığını ve kopmalar yaşandığını yazmış ( her vadafon kullanıcısında yok ) çözüm de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

m2note ve metal konularını başından beri takip ediyorum hocam

anladığım, sorunların %90 kullanıcı hatası yani cözülebilir problemler mesala bir arkadaş işcep uygulamasında bir sorundan bahsediyor alt menülere girecek tuş yok diye , sonuç bakmak istediğin şeceneğe uzun basınca alt menü şecenekleri çıkıyor

eski sürüme dönme için formatlamayı telfondan yaparsan bazen hata verebiliyor, sıkıntısız işlem için telefonu recovery moda alıp bilgisayar üzerinden sıfırdan kurmak vs,vs,vs

diğer yandan bi kaç arkadaş ta vadafone 3 g için tam stabil olmadığını ve kopmalar yaşandığını yazmış ( her vadafon kullanıcısında yok ) çözüm de yok

İş cepi öğrendiği iyi oldu açıp bilgisayardan bakıyordum bende

• Gerçekten,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bir süredir girmiyordum mesajinizi yeni gördüm ve sanirim birazda sürtüşme olmuş.
    Neyse konuya gelelim.

Öncelikle o saydığınız işlemlerin hepsini sıkıntısız bir sekilde artık tüm telefonlar yapıyor. Yani basit islemleri vs daha yapamayan bir telefon görmedim.

Galeri görünmeme gibi hic bir telefonda problem yok Türkçe seçili olduğunda bu tip entel dantel hatalar oluyor. Bu sorunda miui yani xiaomi cihazlarda oluyor. Türkçe iken galeriye kamera uygulamasindan geçilmiyor.
    Bu telefonlardaki tek sıkıntı dili Türkce sectiginde bu tip ufak buglar oluyor. Ancak kullanimi kesinlikle kisitlamiyor. Yapilacak iş sadece ekrana bir kere fazla dokunmak oluyor. Benim telefonda beta rom yüklü bir kez yaşamadim bu tip sorunlar.

Malzeme kalitesi meizu ve xiaomi gibi markalarda iyidir. Bu konuya atrintili girip konuyu dagitmayacagim.

Hiç bir cihazın özel ısınma sorunu olmuyor. Sonucta bu cihazlarda belli cpu lar kullaniliyor. Bu cpu yu kullanan tüm cihazlar ayni derecede ısınır yazilimsal ve yüklenen absürd bir sey yoksa. Kimi telefon cok incedir cabuk hissedersin kimi kalındır daha sonra hissedersin. Ayrica plastik telefondan metale gecenler ısı konusunda yanılgıya cok düserler. Metal deki iletkenlik farkindan dolayi.

Telefona benim gibi rom vs atanlar fanteziden atiyor. Yoksa htc, samsung marka farketmez tüm telefonların konularında rom konuşanlar vardır. Yoksa stabil romun bir sıkıntısı yok. Ben beta kullaniyorum ilk benim sorun yaşamam lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Merhaba bir süredir girmiyordum mesajinizi yeni gördüm ve sanirim birazda sürtüşme olmuş.
    Neyse konuya gelelim.

Öncelikle o saydığınız işlemlerin hepsini sıkıntısız bir sekilde artık tüm telefonlar yapıyor. Yani basit islemleri vs daha yapamayan bir telefon görmedim.

Galeri görünmeme gibi hic bir telefonda problem yok Türkçe seçili olduğunda bu tip entel dantel hatalar oluyor. Bu sorunda miui yani xiaomi cihazlarda oluyor. Türkçe iken galeriye kamera uygulamasindan geçilmiyor.
    Bu telefonlardaki tek sıkıntı dili Türkce sectiginde bu tip ufak buglar oluyor. Ancak kullanimi kesinlikle kisitlamiyor. Yapilacak iş sadece ekrana bir kere fazla dokunmak oluyor. Benim telefonda beta rom yüklü bir kez yaşamadim bu tip sorunlar.

Malzeme kalitesi meizu ve xiaomi gibi markalarda iyidir. Bu konuya atrintili girip konuyu dagitmayacagim.

Hiç bir cihazın özel ısınma sorunu olmuyor. Sonucta bu cihazlarda belli cpu lar kullaniliyor. Bu cpu yu kullanan tüm cihazlar ayni derecede ısınır yazilimsal ve yüklenen absürd bir sey yoksa. Kimi telefon cok incedir cabuk hissedersin kimi kalındır daha sonra hissedersin. Ayrica plastik telefondan metale gecenler ısı konusunda yanılgıya cok düserler. Metal deki iletkenlik farkindan dolayi.

Telefona benim gibi rom vs atanlar fanteziden atiyor. Yoksa htc, samsung marka farketmez tüm telefonların konularında rom konuşanlar vardır. Yoksa stabil romun bir sıkıntısı yok. Ben beta kullaniyorum ilk benim sorun yaşamam lazım :)

evet sağolsunlar küçük çaplı bi linç oldu. hocam bakın o saydıklarımızı malesef her telefon yapamıyo. xperia m5 misal efsane hatalı bi telefon yine xperia c5 ultrada öyle. sürekli kapanmalar ani şarj düşüşü ve el yakıcak ısınmalar bişey yaptırmıyo. snapchat in çalışmasında ne sorun olabilir her telefon açar diyosun bazı telefonlar özellikle snapchat i açamıyo.

meizu tam bir f/p markası. malzemede kaliteli ama dediğiniz absürt hatalar korkutuyo beni. ben bi telefonu aldıkdan sonra '' arkadaşlar bu sürümde şunu yaşadım şu sürümde şu olmadı '' diyp durucaksam ve birileride bana bak bide bu sürüm var onuda yükle bide onu dene diyecekse bi anlamı yok diyorum sadece. ömrümüz rom atmayla geçicek :)

sataşma yada marka kötüleme yapmıyorum öğrenmeye çalışıyorum sadece

• Xperia m5 de var ve hic bir problem yok. O dediginiz programi bilmiyorum.

Dedigim gibi rom işi fanteziden ibaret tüm telefonlarin konularinda o konuşmayi görürsün.

Sosyal ağ gibi yerlere üye degilim o yüzden programların ıvır zıvırlarını bilmiyorum. Çalışmıyorsa da programda vardır sonucta donanım belli ayni donanım htc m9+ da da var.

Sizin dediginiz gibi sorunlarla 4.0.4 den beri karşılaşniyorum. Arada absürd istisnalar oluyor. Bu telefonda o istisnalardan biri degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 18 Ocak 2016; 21:53:07 >
  • 720 tlye metal sıfır alınır mı arkadaşlar
  • Alınır neden alınmasın?

• Bugün itibariyle Meizu Metal siparişi vermiş bulunmaktayım.

Galiba telefona ekran koruyucu ve kılıf bulmak biraz sıkıntı.

Ekran koruyucu ve kılıf alanlar link paylaşabilir mi?

Telefon gelmeye yakın o da gelsin istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur bende yeni sipariş verdim geç kaldım
    Meizu m1 metal Drawing Case High Quality Luxury Ultra thin Hard Back Case Cover
    http://s.aliexpress.com/U7BVnEbu
    (from AliExpress Android)
    Premium tempered glass screen protectors for Meizu MX4 /MX5/MX4 Pro/Pro5/Metal Protector film 2.5D Arc edge 0.26mm thickness
    http://s.aliexpress.com/Q7RjiaQJ

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Buyur bende yeni sipariş verdim geç kaldım
    Meizu m1 metal Drawing Case High Quality Luxury Ultra thin Hard Back Case Cover
    http://s.aliexpress.com/U7BVnEbu
    Premium tempered glass screen protectors for Meizu MX4 /MX5/MX4 Pro/Pro5/Metal Protector film 2.5D Arc edge 0.26mm thickness
    http://s.aliexpress.com/Q7RjiaQJ

Sağolasın.

• Telefon pazartesi geliyor. Tel geldiğinde son stabil sürümü temiz kurulum yaparak kullanıp sonraki güncellemeleri direk update yapmayı düşünüyorum. Son sürümde imei yazmada sıkıntı olur mu yoksa ilk geldiğinde imei atıp update mi yapayım? Ayrıca şarj aletleri hızlı şarjı destekliyor mu?

• 1.5 amper 5 voltluk şarj cihazı ile geliyor hızlı şarj dediğimiz olayda 2 amper 5 volt yanı sıkıntı yapamazsınız büyük ihtimalle yaklaşık 2 saatte şarj oluyor.

• Beyler bende Facebook hala olmuyor nede messenger

Açıyorum direk kapanıyor. Nedir bunun çözümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bug sorunları var. Ondan dolayı bazı uygulamalarda acmiyor fixlenmede sorun var.

• rap0666 R kullanıcısına yanıt
    Çinden meizu şipariş edenlerin şarj cihazları 9v hızlı şarj destekliyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 22 Ocak 2016; 18:47:12 >
  • Hocam bendeki 5 volt 1.5 amper

• 2 haftalık Xiaomi redmi note 3 16 GB gold ile takas etmek isteyen olursa ozelden yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 22 Ocak 2016; 23:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Beyler bende Facebook hala olmuyor nede messenger

Açıyorum direk kapanıyor. Nedir bunun çözümü

nasıl yani facebook ve messenger a giremiyomusunuz ?
  • bende almak istiyorum kardesime alacam ama türkçe dil desteği yokmus sanırım yenı yazılımda varmı acaba türkçe dil desteği bırde parmak izi nasıl hızlımı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.