Şimdi Ara

Meizu MX4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar . MX4 almak istiyorum ancak kafamda önemli bir soru var . Bu telefon bozuldu diyelim . Türkiye'de servis var mı ? Türkiye'de yoksa bile illa Çin'e mi göndermek lazım ? Kuzen de aynı şeyi söylüyor ben olsam Z2 alırdım diyor . Ne yapmalıyım bi akıl verin . Telefonun fiyatı 1100 lira çok oyun falan oynamadığım için pro modelinde gözüm yok . Hafızayla zaten işim yok Google Drive sağolsun . Bu arada telefonda radyo yok ekstra bir şey yapıp radyo özelliğini ekleyebilir miyiz telefona acaba ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

• Hocam xiaomi'nin Türkiye entegrasyonu daha başlamadı o yüzden Çin'e bile gönderemeyebilirsiniz.Xiaomi gibi büyük bir firmanın yaptığı telefon anca defolu olduğundan yada kullanıcı hatasından dolayı bozulur,o yüzden satıcı güvenilirse ben garanti var mı yok mu bakmam.Ama siz yinede biraz bekleyin belkide genpa anlaşması gelmiştir.Kolay gelsin.
    Edit:Meizu ile miui karıştırması yapmak, o bile yakın değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaosy -- 3 Nisan 2015; 22:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaosy kullanıcısına yanıt
    Bro sen marka karıştırmışsın. Arkadaş meizu mx4 modelini türkiye distribütöründen almayı düşünüyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99055419/tm.htm
    Bu linkten kullanıcı ve yorumlarından nedir ne değildir veya konudaki soruyu kullanıcılara iletirsen yardımcı olurlar.
  • Konu mafolmuş, yanlış bilgiden geçilmiyor neyse sorun yok açıklayayım

-Öncelikle MX4, Meizu firmasına ait bir telefondur Xiamoi ile alakası yoktur.

-Türkiye'de Meizu'nun distribitörü mevcut yani telefonu tamir için Çin'e felan göndermeyeceksiniz, yani servis Türkiye de.

-Radyo'yu internet üzerinden dinleyebilirsiniz uygulamaları mevcut Google Play'de. Dahili radyo anteni yok.(İyiki de yok bence vergisi çok fazla telefonun fiyatını yükseltirdi.)

-Z2 konusuna gelirsek telefonların fiyat segmentleri farklı bir kere o bakımdan tam bir karşılaştırma yapmak mümkün değil ama Meizu MX4'ün aşağı kalır yanı pek yok.

Not: Aceleniz yoksa 1 hafta bekleyin haftaya kendi detaylı Meizu MX4 incelememi paylaşıcam forumda çoğu kullanıcının aklındaki soruları çözüme kavuşturur umarım.

• lel kafa karışık olunca, yanlış bilgi doğru ama yüze vurmaya gerek yok.Açıklama güzel olmuş ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC U12+
    3 yıl önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    8 ay önce açıldı
    Redmi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.