Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mx4' lere 5.1.6.0G sürümü gelecek mi acaba? Hala tam Türkçe değil, menülerde gezerken ingilizce kelime dolu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran alsam benim ekranı da değiştirseniz ya :D korkuyorum telefoncuya vermeye mahveder diye.
  • beyler mx4 satıp. pro 6ya geçicem. talip olan varsa mesaj atsın detayları konuşuruz. piyasadan ucuza vericem ilgililere duyurulur.
  • meizu hakkında bilgim yok.kasma donma vs yönünden nasıldır tavsiye edermisiniz arkadaşlar. samsung gibiyse hiç araştırmayalım
  • Eski Samsung kullanıcısı olarak kendi düşüncelerimi aktarayım,yaklaşık 6 ay önce 2.el olarak aldım telefonu kasma donma yok cihazda ben güncelleme yapmadım ilk sahibi yapmıştı şuan ki sürüm Flyme OS 4.5.7I Android sürümü 5.0.1 ve çok memnunum yoğun kullanımda bile 1 günü çıkarıyor şarjı yoğun konuşma ve internet WhatsApp kullanıyorum oyun pek oynamıyorum.Fakat son 1 haftadır rehber açılırken bi takılma yaşıyorum henüz nedenini çözemedim

• suleymankahveci kullanıcısına yanıt
    Rehber bende de geç açılmaya başladı

• Merhaba,
    Telefonuma 5.1.5.0G sürümü ile ilgili güncelleme uyarysy geldi, ?uanda 4.2.8.2I sürümünü kullanyyorum. 5.1.5.0G sürümü ?arj konusunda nasyldyr, geçmeye de?er mi? ayryca temiz kurulumdan bahsediliyor , tam olarak nedir, güncelleme i?lemi nasyl yapylmaly? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Temiz kurulum tam olarak nasıl yapılıyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cryphos

Merhaba,
    Telefonuma 5.1.5.0G sürümü ile ilgili güncelleme uyarysy geldi, ?uanda 4.2.8.2I sürümünü kullanyyorum. 5.1.5.0G sürümü ?arj konusunda nasyldyr, geçmeye de?er mi? ayryca temiz kurulumdan bahsediliyor , tam olarak nedir, güncelleme i?lemi nasyl yapylmaly? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

aynı uyarı bana da geldi. bir önceki sürümü şarj konusunda beğenmemiştim, o yüzden 4.2.8.2'ye döndüm. kuran arkadaşlar 5.1.5.0 nasıldır?
  • Arkadaşlar telefonu ilk aldıgım gunden bu yana asla guncellemedım. Bugun otomatık guncelleme geldıgı ıcın turkce stabıl surumdur yoksa sımdıye kadar otomatık guncelleme uyarısı gelmemıstı dıye onayladım. suan Telefonda 5.1.5.0G sürümü var ama google play calısmıyor :( [RH-01] hatası alıyorum :( Bunu nasıl çözebilirim
  • Şarjı vasat kullandığınız sürümden iyi değil

• Arkadaslar bu 5.1.5.0G. Surumunde meizu hesabimiza nasil girip rehberimizi gorebiluyoruz? Rehberimi bulamiyorum

• Ben de indirip güncelledim.uyarı için geri.tuşu geri çıkarmıyor.tamamem çıkıyor

• Bugün son güncellemeyi yaptim ve kisilerim silinmis sanirim flyme hesabinda yedekliydi ama ayarlarda flyme bolumu yok nasil geri yukleyebilirim?

• Benimde rehber gitti. Flyme internet sitesinden Rehberiniz yokmudur? Nasıl rehberi geri getirebilir?

• Cloud.flyme.cn sitesine girin. Orada rehberınızı export edip daha sonra indirdiginiz dosyayi direk rehbere alabilirsiniz

• Google play güncelleme uyarısı veriyor ama güncelleme yapmıyor, hata veriyor. Nasıl halledeceğiz

• Güncellemeyi kurdum şimdi görsel olarak çok güzel.

Ama whatsapp mesajları düşmüyor. Oyunları açmıyor. Google Play'e girmiyor. Çözüm bulanlar bilgi verirse çok iyi olur.
  • 5.1.5.0G versiyonunda whatsapp uyarılarını almak için aşağıdaki işlemleri yaptım sorun kalmadı
    In settings>wlan>advanced settings>“lock screen (I’ve deseble it)”
    And in settigns>notifications and bar status>I keep all the "“buttoms” enable.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Şarjı vasat kullandığınız sürümden iyi değil

tesekkurler, o zaman 4.2.8.2'den devam

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.