Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mx4 cihazimda 5.6.7.5 beta surumu yuklu. Ben 4.2.8.2 ye donmek istiyorum I surumu indiriyorum ama corruptlu bir hata veriyor lutfen yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oshim kardeşim geri versiyona dönüşle ilgili geçmiş sayfalarda bilgi vardı, bir bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

S.a arkadaşlar size bir sorum var sizce elimdeki mart ayında alinma Huawei p8 lite ile meizu mx4 ü takas etmeli miyim başa baş sadece 1 2 çizik var

Meizu MX4 sizdeyse kesinlikle değiştirmeyin. En basitinden 1920x1152 ekrandan sonra 720p ekranda bunalırsınız...
  • Selam Arkadaşlar,

Ben Meizu MX5 telefon sahibiyim. Bildiğiniz gibi telefonlar LTE(4G)'de 800Mhz(Band 20) desteklemiyor. Bu da özellikle baz istasyonuna uzak ve kırsal kesimde 4G kullanamayacağınız anlamına geliyor. Telefonlar aslında donanım olarak bu özelliğe sahip gözüküyor, yazılımsal olarak firmanın geliştirme yapması gerektiriyor. Şu linkten destek verin. Login olup "I Agree" tıklayın bir kaç yorum yazın. Bu işlemi mutlaka yapın, bizim telefonlar için çok önemli bir geliştirme.
    forum.flymeos.com
    MessageFlyme Official Forum
    http://forum.flymeos.com/forum.php?mod=viewthread&tid=565

• Linkteki bataryayı alsam orjinal midir acaba şarj sorunu yaşıyorum. flym os 4.2.8.2i kullanıyorum 2-2.5 saat ekran süresi alıyorum 3g yi bile açamıyorum süre dahada düşüyor.

• Arkadaşlar uzun süredir 4.2.8.2i kullanıyorum. Telefon bazen(20 günde bir falan) kasma nöbeti geçiriyor. Ekrana dokununca sanki parmağımı uzun süre ekranda tutuyormuşum gibi işlev görüyor, mesela linke tıkladığımda yeni sekmede aç seçeneği çıkıyor. Ayrıca geç açılma falan da oluyor onla birlikte. Önceden kısa sürede düzeliyordu ama şimdi 2-3 gündür bu kasma devam ediyor ve beni rahatsız etmeye başladı. Daha önce sürüm değiştirmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam sorun düzelmemişti. Sorunun kaynağını bilen var mı?

• Ekran takarken ses açma kapama tuşunun kablosunu koparttık iyimi :S var mıdır temin edebileceğimiz bir yer ?
  • Snapchat son güncellemeden sonra kapanıyor google play açılmıyor çözümü var mıdır?

• Aliexpress ten alacan, burda zor, bulsanda anasının nikahı

• Yok mu çözümü? Son güncellemeden sonra google play açıomıyor bazı uygulamalar apkdan bilr kurunca açılıp kapanıyor.

• 5.1.5 0G romunu kullanıyorum.
    Gelen çağrılarda isimler 2şer kez görünüyor, 3 er görünen de var.
    Diğer sorunum da, yine gelen çağrılarda tuş kilidi açılmıyor elimle açmam gerekiyor.
    Bunları nasıl düzeltebilirim yada format nasıl atıyorduk.

• Arkadaşlar uzun süredir telefonu kullanamıyordum. Bugün çinden batarya geldi. Taktim açtım.

Fakat Flyme OS 4.2.8.2A var bende güncelleme yapmak istiyorum.

Nedeni.
    1) Bu versiyonda Türkçede hatalar var.
    2) Pili çabuk bitiyor.

Şunlara güncelleme yapmak istemiyorum. 4.5.5 veya 4.5.7I
    NEDEN:
    1) Türkçe olmuyorlar.
    2) Daha üst versiyonda IMEI atamıyorum

ne yapmalıyım
  • benim telefonda flyme 4.2.8.2U versiyon yüklü
    bi sürü rom denedim hepsinde firmware corrupt hatası veriyor
    ne yapmam lazım acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 17 Temmuz 2016; 13:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

benim telefonda flyme 4.2.8.2U versiyon yüklü
    clear data yı seçmiyorum ama sorun ondan mı kaynaklanıyor acaba

Hocam A, I ve G serisi arasında geçiş yapmak mümkün, temelleri aynı ama U kodlu sürümlü telefonlar diğerlerinden ayrı. O yüzden geçemiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

benim telefonda flyme 4.2.8.2U versiyon yüklü
    clear data yı seçmiyorum ama sorun ondan mı kaynaklanıyor acaba

Hocam A, I ve G serisi arasında geçiş yapmak mümkün, temelleri aynı ama U kodlu sürümlü telefonlar diğerlerinden ayrı. O yüzden geçemiyorsunuz.

ne olacak şimdi usta
  • up
    yokmu bilen birisi yahu
  • M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Adam cevaplamış geçemiyormuşsun ya

• Video çekerken 1 dakika civarı geçtikten sonra sistem ısısı yüksek uyarısı ile çekim duruyor. Bunun bi çözümü yokmu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon video çekerken 10-15 saniye sonra kasarak çekiyor videoyu. Takılıyor yani video. İzlerkende öyle. Ne yapıcaz?
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    Ben en yüksek çözünürlükde telefon kasıyor diyo en düşük çözünürlüğe 480p ayarlamıştım. Isınma problemi olunca 720 ye aldım .hem kasmıyor hemde ısınmıyor şimdi ,ne alaka anlamadım belki denk gelmiştir kendi kendine düzelmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.