Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemdogdu

Aynen hocam. IMEI kayıt dışı kaldı. Nereye başvurmam gerekiyor?

Hocam 4 yıl önce Samsung telefonda başıma gelmişti. Faturayı bir yere götürdük ama hatırlamıyorum hiç. Nette ararsanız bulursunuz mutlaka...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Ekranı kırdım yine. Aksi bir şekilde bulamıyorum ekran. Aliexpress dışında alabileceğim bir yer bilen var mı?
  • Eski telefonlarınızdan birisinin imeisini 2 dakikada engineri modda atıverin uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bendeki mx4 te 5.1.5.0G yuklu ve root menusunden gamecih gibi programlara izin vermeme ragmen gamecih root deny hatasi veriyor. Hangi oyun hack programini kursam sanki telefon rootlu degilmis gibi programlar calismiyor. Siz bu sorunu nasil cozdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

Arkadaslar bendeki mx4 te 5.1.5.0G yuklu ve root menusunden gamecih gibi programlara izin vermeme ragmen gamecih root deny hatasi veriyor. Hangi oyun hack programini kursam sanki telefon rootlu degilmis gibi programlar calismiyor. Siz bu sorunu nasil cozdunuz?

Flyme için root işlemini bu şekilde yaptım ben 5.X.X.X sürümünde:
    www.siberyardim.com
    siberyardim.com - Bu web sitesi satılıktır! - siberyardim Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.siberyardim.com/2016/01/meizu-mx5-flyme-os-5-1-2-0-g-surumunde-root-etme-yapma-resimli-videolu-anlatim.html

Bu şekilde yapınca her hangi bir problem oluşmadı. Rahat rahat kullanıyorum...

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Usta o islemi ilk yazilimi yukledigim gunden itibaren kullaniyorum ama nedense hangi game hack programi yukledim ise hicbiri root a erisemedim hatasi verdi.sende musait ise gamecih programini kurup test edebilirmisin

• Ekranın sağında sarı leke oluştu bir günde. Digital markette kapanmış sanırım. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?

• Cümleten selamın aleyküm
    Meizu m3 not telefonum bazen çekmiyor sanki WhatsApp dan yazdıklarım bazen hemen gitmiyor ordan anlıyorum o ara tarayiciya giriyorum aynı problem ne yapmamı önerirsiziniz hattım Vodafone

• Arkadaşlar selam, acil mx4 32 gb anakarta ihtiyacım var. Elinde olan, satan birileri varsa irtibata geçerse çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem205 kullanıcısına yanıt
    mtk kaynaklı sanırım hocam bu sıkıntı
    whatsapp icin hala düzgün bi cözüm yok
    ben 2gye alarak cözdüm simdilik sıkıntı yok bende bazen arama esnasında hat gidiyordu kopma azalma vardı simdilik iyi

4.2.8.2I sürümdeyim 4.4.2 yani andr sürümü yeniye gecmeliyim millet 6 aldı biz hala batarya vs kötü yazdılar diye gecmemistim yeni sürüme simdi nasıl acaba
  • Arkadaşlar hayırlı geceler.Bende mx4 var bugun cebimden cıkardıgımda telofon kitli yazısını gördüm.Benden flyme hesabımın şifresini istıyo giriyorum ama telefon açılmıyor ne yapmalıyım bilgisi olan varmı?
  • 1 aydır cihaza hiçbirşey indiremiyorum. Formatlıyorum, düzeliyor 3-4 uygulama kuruyorum yine aynı, uygulamalar güncellenmiyor, yenisini kuramıyorum. 5.1 g roma geçtim, aha düzeldi dedim 2 saat sürdü. 45 kb belgeyi indiremiyor. Çarpıcam gidicek telefonu, gmail hesabını değiştirdim yine aynı yokmu bunun çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 29 Ağustos 2016; 15:27:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustik61 kullanıcısına yanıt
    indir diye bir uygulama var yada indirilenler ordadan izin verirsen sorun düzelir diye düşünüyorum. ayarlarında sadece wifi indir seçili olarak geliyor. mobil veriyede izin vermen gerek
  • meizu mx4 için 5.1.9.0 G sürümü çıkmış yükleyen varmı acaba play storede sorunlar vardı. flyme hesabı yoktu türkçesi felan nasıl acaba yorumlarınızı bekliyorum.
  • Linkini yazsan evde yükler denerim

• Yeni güncellemeyi indiriyorum bakalım. Bizi unutmadıklarını görmek güzel. Keşke Android 7.0'ı falanda zorlayıp verselerdi. O zaman gözümde Meizu'dan başka firma kalmazdı

Bu arada telefona sahip arkadaşlar olarak artık kenara çekildik galiba hepimiz. Konu baya hareketsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 31 Ağustos 2016; 14:06:38 >
  • 5.1.9.0G Güncellemesi Gözlemlerim(Sürekli güncellenecek)

• Google Play Games sorunsuz yükleniyor.

• Hot Apps isimli bir mağaza gelmiş ama pek öyle mağaza gibi değil. En popüler uygulamaları listelemiş yükle deyince yüklüyor. Mesela telefon ilk açıldığında Google Play yoktu. Yukarıdan bildirim geldi Hot Apps uygulaması aracılığıyla Google Play Hizmetleri'ni yüklemek ister misin diye. Onu onaylayınca yüklendi Google araçları.

• Formattan sonra başlangıç ayarlamaları yaptığımız bölümü biraz değiştirmişler.

• Ara çubuğunun tasarımı değişmiş.

• Daha önce vardı da ben mi fark etmedim bilmiyorum ama ekran parlaklığına göre menü tuşu da parlaklığını değiştirmeye başlamış.

• Hava durumu uygulaması gelmiş.

• Chrome, YouTube v.b. bir çok uygulamaya daha çoklu pencere özelliği gelmiş.

• Gelen aramada flash ışığı yanıp sönme özelliği gelmiş [Çevirici - Ayarlar - Gelen arama yanıp sönen ışığı) @talsuv61 ]

• Buldukça eklenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 1 Eylül 2016; 9:30:42 >

• Ama hala çekilen fotolarda konum Çin yazıyor

Şu düzelmiş, Ekran açınca wifiye geç bağlanıyordu şimdiyse WiFiye bağlı oluyor.
    Gelen çağrılarda flaş ışığı yanıp sönüyor önceden yoktu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 31 Ağustos 2016; 20:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

5.1.9.0G Güncellemesi Gözlemlerim(Sürekli güncellenecek)

• Google Play Games sorunsuz yükleniyor.

• Hot Apps isimli bir mağaza gelmiş ama pek öyle mağaza gibi değil. En popüler uygulamaları listelemiş yükle deyince yüklüyor. Mesela telefon ilk açıldığında Google Play yoktu. Yukarıdan bildirim geldi Hot Apps uygulaması aracılığıyla Google Play Hizmetleri'ni yüklemek ister misin diye. Onu onaylayınca yüklendi Google araçları.

• Formattan sonra başlangıç ayarlamaları yaptığımız bölümü biraz değiştirmişler.

• Ara çubuğunun tasarımı değişmiş.

• Daha önce vardı da ben mi fark etmedim bilmiyorum ama ekran parlaklığına göre menü tuşu da parlaklığını değiştirmeye başlamış.

• Hava durumu uygulaması gelmiş.

• Chrome, YouTube v.b. bir kaç uygulamaya daha çoklu pencere özelliği gelmiş.

• Buldukça eklenecek...

bu sürüme geçmeden önce hangi sürüm yüklü idi sende bende 5.1.8.0 A sürümü yüklü herhangi bir sıkıntı olurmu acaba A sürümüne kendim geçmiştim. 5.1.5.0 G sürümünde play oyunlar yüklenmiyordu herhangi bir sıkıntı varmı birde flyme hesabına giriş yapabiliyorumusun ?

evet mx4 çüler iyice azaldı konu baya yavaşladı sürüm cıkmasa giren yok :)

• amrothmiriel A kullanıcısına yanıt
    5.1.5.0G'den geçtim bu yeni Global sürüme. Cihazınız Çin'den alınma değilse Global sürüme geçmeniz konusunda bir sıkıntı yok. Yani ilk aldığınızda A sürümü ile geldiyse A sürümünde kalıyorsunuz ama I/G sürümüyle geldiyse ve kendiniz A yüklediyseniz geri I/G sürümlerine dönmek sıkıntı yaratmıyor.

Google Play Oyunlar sorunu çözülmüş. Sıkıntısız yüklendi. Flyme hesabı konusunda da bir sıkıntı görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.