Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son stabil versiyonu yukledim. Fakat google servisleri kurduktan bir sure sonra silinmeye basladi. Fikri olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas konum gonderdi maps yuklu olmasina ragmen browser ile acmaya calisiyor. Normalde sormasi gerekirdi. Neden boyle oluyor yardim edebilecek olan var mi?

• Son versiyona xposed yükleyebilen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam,

4.2.8.2A yi 5.1.9.0A yukledim.

appmarketren google play installer yukledim daha sonra bircok uygulama.yukledim ama simdi google playde 4g den birsey indirmeye calistigimda yukleniyor diyor oyle bekliyor.

internet.gezintilerinde falan sorun yok.

• Merhaba arkadaslar , bu telefonu nasil nereden satin alabiliriz? Lg g4 ile bunun arasinda kaldik bu daha mantikli geliyor

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Bunun devri kapandı ithakatçısı iflas etti. 2.el alacaksan başka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Bunun devri kapandı ithakatçısı iflas etti. 2.el alacaksan başka tabi

Tesekkurler hocam. 2 el dusunmuyoruz. O zaman baska alternatiflere bakmak gerekecek

• Arkadaşlar Meizu MX4 ile yolculuğumuz buraya kadarmış, Xiaomi Mi5 aldım. MX4'ü de satmayı düşünüyorum, ilgilenen olursa pm atabilir...
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    hocam
    pil konusunda ve genel olarak yorum bekliyoruz
    4.2.8.2I surumunde cogu insan batarya sorunu yüzünden gecemiyoruz diger sürümlere
  • Bende FlymeOS 4.5.7 sürümü varken şarjı inanılmaz kötüydü şöyle bir kıyaslama yapayım arkadaşımda Lenovo Vibe X2 var Pokemon GO oynarken aynı şarj oranındayken neredeyse aynı hızda bitiyordu.Ama 5.1.5 yükledim ve aynısını denedim arkadaşın şarjı %15lere kadar düştüğünde benim şarjım %37 38 civarındaydı ayrıca yeni G4 almış arkadaşımla POKEMON GO'yu denedim ve onun şarj %10'a gelirken benimki %14 15 civarlarındaydı günlük kullanımımda da şarj oldukça iyi gidiyor 4.5.7 sürümüne göre farkı hissettiriyor.
    Merak ettiğim ve sormak istediğim 5.1.9 kullananlar varsa şarj kısmında herhangi bir değişme var mı varsa + veya - hangi yönde olduğunu paylaşırlarsa sevinirim.Çünkü ona göre yapacağım güncellemeyi.

*Ayrıca Google Play Oyunlar tüm çözümlerini denememe rağmen 505 hatası alıyorum yüklenmiyor.
  • android:5.1
    flyme : 5.1.5.0 G
    Play store gitti arkadaşlar bunun çözümünü bilen var mı? Birde eskiden flyme hesabımız vardı bu sürümde yok nasıl root açacağız?
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    merhabalar daha önceki mesajlarımda anlatmıştım umarım yardımı olur

Öncelikle cihaza mzaccount.apk dosyasını indiriyoruz (meizufans.eu da mevcut ararsanız bulursunuz mobilden yazıyorum zor oluyor eklemek) daha sonra apk yi kurduktan sonra ayarlardan güvenlik sekmesini açıp root iznini açıyoruz cihaz yeniden başladıktan sonra kendi sitesinden Lucky patcher indiriyoruz mutlaka kendi sitesinden indirin başka yerlerde saçma sapan şeyler var :) indirdikten sonra alt tarafta araçlar var (ingilizce olursa ki türkçe olarak geliyor otomat olarak toolbox sekmesi) karşınıza yeşil yazılı imza doğrulama var ona tıklayıp karşımıza çıkan menüden ilk üçünü (yeşil olanlar) seçip uygulaya basıyoruz aynı anda üçünüde sevemiyorsanız ilk ikisini seçip yeniden başladıktan sonra telefon diğer üçüncüyü de seçip uygulaya basın telefon her uygulaya bastıktan sonra 5-10dk max bekledikten sonra kendi kendine yeniden başlıyor ve isterseniz apk mirror.com dan yada Google playdan Google play oyunlari indirebilirsiniz uygulama tamamen türkçe destekliyor ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım bu haliyle bu telefon daha bi güzel oldu bu sürüm baya iyi görünüyor herkese iyi günler

Lucky patcher ın kendi sitesi download yazan yerden en alttakini indirin
    lucky-patcher.netbew.com

Konunun orijinali
    https://forum.meizufans...-0-stable-mx4/67?page=5

• Öncelikle merhaba sayın donanımhaber kullanıcıları;

Bu telefonu 2.el olarak geçen sene Martda temiz bir şekilde satın almıştım. Fakat yazılımsal olarak bir çok sorunla karşılaştım. Telefonu malesef her zaman 4.4.2 olarak kullandım hiçbir şekilde güncelleme yapamıyordum. Flyme hesabına giremiyordu. Şimdi de durup dururken google play services siliniyor ve neredeyse her gün oluyor ben de en eski sürümü kuruyorum tekrar. Artık gerçekten bıktım 4.4.2 den ve google playin silinme durumundan. Yardım edecek varsa gerçekten makbule geçer. İyi forumlar...
  • arkadaşlar acil !!!!!!!

telefon dik şekilde düştü ve aramalarda mikrofon çoğu zaman çalışmıyor. tamire ihtiyacı var ama digital market batmış galiba. nerde/nasıl tamir ettirebilirim, bilen varsa yardıma açığım. yoksa aliexpressten mikrofon aramaya başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitalpy

arkadaşlar acil !!!!!!!

telefon dik şekilde düştü ve aramalarda mikrofon çoğu zaman çalışmıyor. tamire ihtiyacı var ama digital market batmış galiba. nerde/nasıl tamir ettirebilirim, bilen varsa yardıma açığım. yoksa aliexpressten mikrofon aramaya başlıyorum.

facebook meizu grubundan bahariye mobile'a sormam önerildi. aradım, tamirini yapamadıklarını ve bi ay içinde çıkacak yeni meizu distribütörü onlara da bakacak dedi.

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitalpy -- 20 Eylül 2016; 16:20:19 >

• Şehrinizde mutlaka iyibir tamirci vardır sor soruştur. Bazen ses gelip gelmemesi parça arızası değilde lehim atması yada soketin gevşemesi gibi geldi bana. Açıp bakılması lazım. Ehil bir elktronikçi hertürlü sıkıntını halleder rahat ol. Geçmi olsun

• arkadaşlar sıfır temiz kurulum nasıl yapılıyordu herşeyi silip kurmak istiyorum bu yeni güncellemeyi.
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Dosyayı indir çalıştır yeniden başlarken soracak kutucuğu işaretle devam et. İşlem tamamdır

• turkismail T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

Birde arkadaşlar yeni sürümde şu whatsupp sorununu nasıl hallederiz.

bildirimler arka plan hep açık olmasına rağmen mesajlar çok geç geliyor ve bazı mesajlar bekleniyor yazısı yazıyor.

Arkadaşlar orta tuşu hep tek tek bastığında geri gidiyor.

Direk ana menüye geçişini nasıl ayarlayabilirim.

bir uygulamada iken geriye gitmeden direk ana menüye nasıl dönebilirim bu yeni sürümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaybo55 -- 22 Eylül 2016; 21:08:24 >
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Parmağını orta tuştan yukarı doğru kaydırırsan, ana menüye döner

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.