Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkismail

WhatsApp için widget lardaki WhatsApp olanı ekle iş görüyor.

Orta tuşu yukarı yaparsan ana ekran. Geri ile ana ektan hareketi yer değiştirdiler

whatsupp sorunum hala çözülmedi arkadaşlar . belli bir dk geçtikten sonra mesajlarıalmak için whatsupp a girmem gerekiyor yoksa gelmior.

halbuki tüm izinler açık.

son sürümde whatssup ı nasıl kitlioz arka planda
  • Widget ekledin mi?undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkismail -- 3 Ekim 2016; 18:26:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkismail T kullanıcısına yanıt
    widget nasıl eklenio yükledim simgesinden kullanıyorum
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Ekranda boş biryere basılı tut. Alt sağda widget ekle gelir ordan WhatsApp bulur eklersin.

• arkadaslar telefonu ablama almıştım. şu an arka kamerası sanırım çalışmıyor. veyahut şöyle söyleyeyim. kamera uygulamasını açınca ön kamera açılıyor ve arka kameraya döndürme ikonuna bastığınızda yine ön kamera geliyor. farklı uygulamalarla da denedim çözüm yok. bir çözüm önerisi bekliyorum konuya hakim arkadaşlardan

elinde kamera modülü olan veya yönlendirebileceğiniz bir yer varmı. Garantisi hala devam ediyor aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 4 Ekim 2016; 22:14:54 >
  • Uygulama lardan kamera uygulamasını bul verileri temizle de ,olmasa fabrika ayarlarına dön.

• gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    ekledim sorunu yine aşamadım .

update ettiğimde goole play yüklimmi soru ekranı geldi bende yükle dedim. ama wifi den bağlıydım ve vpn den girmişdim sonuç olarak google playde ingilizce kaldı install falan yazıo bunu düzeltmenin yolu var mı son çare bu kaldı belki bundan oluodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

ekledim sorunu yine aşamadım .

update ettiğimde goole play yüklimmi soru ekranı geldi bende yükle dedim. ama wifi den bağlıydım ve vpn den girmişdim sonuç olarak google playde ingilizce kaldı install falan yazıo bunu düzeltmenin yolu var mı son çare bu kaldı belki bundan oluodur

Vpn işlemini nasıl yapıyorsunuz? Son sürümlerde vpn programları sürekli kapanıyor

• Telefona ara güncelleme gelmiş, OTA üstünden yapabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar.
    Mx4 ü aldığım günkü sürümü ile kullanıyorum. Bir ara yükseltmiştim ama şarjı pek iyi gitmediğinden geri yüklemiştim. Bu 4.5.7I sürümünün şarj durumu performansı nasıl??
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Telefona ara güncelleme gelmiş, OTA üstünden yapabilirsiniz

Son güncelleme gayet akıcı ısınmaya yok. Uygulama verileri sil dedim daha sağlıklı oldu sanki.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Uygulama verilerini sil seçeneğini görmedim direk güncelledim bende memnunum. Telefonumuz hala iyilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Uygulama verilerini sil seçeneğini görmedim direk güncelledim bende memnunum. Telefonumuz hala iyilerden

Güncellemeyi indirdikten sonra kurarken soruyor zaten, uygulama verileri silinsin mi diye onu işaretledim. Ama tüm uygulamalar silinir dikkat edin. Yedek almayı unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbank direkt iyi calismiyor yardim

• güncelleme bende görünmüyor

• yilmazk1977 Y kullanıcısına yanıt
    5.1.9. OG mi
  • => Yazılımın yükseltilmesi için orjinal site burası mı arkadaşlar?

Listede Flyme 5.1.10.0G görünüyor.
    Bende 4.5.7I sürümü mevcut ve şarj konusunda berbat. Bu son sürümü kuran oldumu, performans nasıldır?
  • cryphos kullanıcısına yanıt
    Evet resmi site, performans aynı

• 5.1.10.0G güncellemesini yaptım, görünüm olarak güzel görünüyor, pil performansı için henüz bişey söyleyemem, güncelleme henüz bitti.
    Ama hoşuma gitmeyen 2 özellik var. Birincisi ekran kapalı iken ekrana çift dokunup ekranı açınca eskiden direk şifre ekranı geliyordu, şimdi ekranı açmak için yukarı kaydırın ekranı geliyor, yukarı kaydırdıktan sonra şifre ekranı geliyor, bu benim tabletimde de bulunan ve sinir olduğum bir özellik. İkincisi ana tuş eskiden yukarı kaydırdığımızda "geri işlevi", dokunduğumuzda "ana ekrana dönme işlevi" görüyordu, bu da dokununca geri işlevi olarak değişmiş. Bu iki özelliği değiştirmenin bir yolu var mı, bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Edit: 4.5.7I ye göre bariz bir pil performans artışı var 5.1.10.0G de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 13 Ekim 2016; 17:01:35 >
  • 5.1.5.OG sürümüne geçtikten sonra o iki özellik o şekilde bende de... Yani Android 5 in özelliği galiba...

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.