Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WhatsApp için widget lardaki WhatsApp olanı ekle iş görüyor.

Orta tuşu yukarı yaparsan ana ekran. Geri ile ana ektan hareketi yer değiştirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu meizu mx4 lere anroid 6 veya 7 gelmicek herhalde. Millete 7 cikti bize daha 6 bile gelmedi.
  • erdemm18 E kullanıcısına yanıt
    Gelcek lakin oldukça geç geliyor diğer güncellemelerde olduğu gibi

• Sorunlarım

1 Gelen çağrılarda isimler 2 tane yan yana yazıyor.
    2 Gelen çağrılarda bazen ekran açılmıyor tuş kilitini açıyorum da öyle cevaplıyorum
    3 Bazı isimleri rehberde göremiyorum anladığım gruplar var ya onun yüzünden böyle bi sorun yaşıyorum. numarayı yazıyorum ki rehberde var ama rehber göstermiyor.

Bu sorunları varsa yaşayanlar bunlara çare bulabildi mi
  • turkismail T kullanıcısına yanıt
    hocam doğru düzgün yorum yazan da kalmadı size sorayım
    şuan 4.2 küsür sürümdeyim
    yeni sürüme gecilmelimi batarya konusunda kötü yorumlar okudum gecmedim
    bi sıkıntısı varmı yeni sürümün
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Yeni sürüm batarya konusunda iyi 4.4.2 ile aynı diyebilirim. Geçmekte fayda var görseller ve kullanım gerçekten çok daha iyi yeni sürümde.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Bana da oldu ilk güncellemede sonra ama nasıl yaptım hatırlamıyorum. Rehber ayarlarından birşeyler yapmıştım. Kusra bakma açıklayıcı olamadım.

• Micro mu mini mi sim kullanıyor?

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Mini

• erdemm18 E kullanıcısına yanıt
    su anda bu olay cok tartisiliyor. Piyasada bir resim var, resimde meizunun 6 dagitmadan direk 7 ye gececegi ve 7 alacak telefonlar yer aliyor ve mx4 de bu telefonlar arasinda gosteriliyor ama resmi bir yazi degil, meizu ya da flyme biz yayinladik demedi fotograf icin. Tartismali bayagi cunku listeye gore mx4 alirken guncelleme mx4 pro alamiyor. (Cpu ve gpu ya gore duzenlenmis bir liste)

• JohnA kullanıcısına yanıt
    Hadi canım Olurda Meizu bize 7.0 falan verirse ailemdeki herkese Meizu dışında telefon aldırmam hayatta

• Lütfen yadım 2.el aldım A sürümü var yani çin romu global sürüme nasıl gececem ?Yardımmmm
  • Ücret karşılığı son sürüm global ROM yükleyecek arkadaşlar arıyorum.YARDIM. ...telefon çin romunda.
    Bu mesaja eklenen görseller:

05062760632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanSal -- 1 Ekim 2016; 1:19:35 >
    yanlış hatırlamıyorsam ya burda ya diğer mx4 konusunda nasıl geçileceği anlatılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Ücret karşılığı son sürüm global ROM yükleyecek arkadaşlar arıyorum.YARDIM. ...telefon çin romunda.
    Bu mesaja eklenen görseller:

05062760632

merhabalar meizu nun kendi orjinal sitesinden 4.0.4 romunu yükleyin sonra istediğiniz romu yükleyin hata vermez bu şekilde para vermenize gerek yok elim,zden geleni yapmaya çalışırız

• Hocam yardım için sağolun şimdi telefonda çin romu var ve global roma izin vermiyor sizin dediğiniz romu yüklersem bu hangi romdur çin mi global mı bide bu çin romu ise üzerine global yükleniyormu?
    4 0 4I romu olacak eski romlardan biri. I romu yani.
    Kaça aldığını sorabilir miyim

Tm indirdiğindir forumu baştan sona bakarsan bi yöntem olacak fakat çok zordu. Keşke almadan buraya baksaydın, Türkçeyse kullanmaya devam. Burda da Çin romunu tercih eden çok vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Hocam yardım için sağolun şimdi telefonda çin romu var ve global roma izin vermiyor sizin dediğiniz romu yüklersem bu hangi romdur çin mi global mı bide bu çin romu ise üzerine global yükleniyormu?

kendi telefonumda (tr den alınma) global den çin sürümlerine rahat geçebiliyorum tam terside olur heralde globalden çin sürümlerine geçmek için 4.0.4 e downgrdade yapıp geçiyordum ben tam tersi de olur heralde biraz ingilizceniz varsa meizufans.eu sayfasını kontrol etmenizi tavsiye ederim bu konuların hepsi ve çözümleri daha detaylı bi şekilde mevcut orda
  • Başka bir yöntemle hak ettim .ama hiçbir çin sürümünden globala geçilmiyor.Meizu bunu galiba çin telefon da engellemiş.teşekürler.

• 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.