Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başta biraz garipseniyor ama alışınca bu daha mantıklı hocam. Yani basınca geri yapması kullanımda bariz hızlandırıyor insanı. 1 hafta kullanın sizde ohh be dünya varmış diyeceksiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona Hard format nasıl atılıyordu, rehberdeki hatalar sinirimi bozmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    İsimler sizde de mi gelmiyor hocam?

• wolfhowl W kullanıcısına yanıt
    Aynen,
    isim rehberde ama gözükmüyor, bazen gelen çağrılarda ekran açılmıyor, kiminin ismini 2-3 defa yazıyor dün de birini arayacaktım ismi var ama numarası yok. Rehberden birini siliyorum WhatsApp tan silinmiyor orda kalıyor.

Rehberde görünmeyen isimleri hallettim. Rehber ayarlarında, gruplar da Google seçtim tüm isimler geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 15 Ekim 2016; 8:41:34 >
  • Dokunmatik bozuk Türkiye garantisi 6 ay daha var kutulu cihaz ne kadar eder sizce ?

• Merhaba arkadaşlar Şuan biz beta sürümde miyiz bir şeyler güncelledim forum sayesinde sağolun ama kafam karıştı. şuan kendi kendine ara sır ayeniden başlıyor. hız konusunda sorunumuz yok. en son çıkan kararlı sürüm hangisidir böyle hataları olmayan yeniden başlamayan yardımcı olabilirseniz sevinirim

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturbikonusalim -- 16 Ekim 2016; 3:47:45 >

• Android sürümü 5.1
    Yapı numarası 5.1.10 OG

En son ki kararlı sürüm

• 5.1.10.0G sürümünü kuralı bir kaç gün oluyor, genel anlamda beğendim, özellikle şarj konusunda 4.5.7 den sonra süper oldu. 4.2.8 kadar iyi şarj, hatta daha iyi diyebilirim.
    Kamera sanki biraz karanlık çekiyor, bunu da düzeltmenin bir yolu vardır sanırım.
    hava durumu ve tema app geldi bu sürümle, benim hoşuma giden bir özellik.
  • 5.1.10 ile çok şükür whatsapp bildirim rezaleti sona erdi. Güzelde bir tema kurdum. Benden iyisi yok artık.

• Gelen çağrıda ismin 2 defa yazması veya ekranın açılmaması gibi sorunlar sizler de yok mu bi bende mi var bunlar

• evet isimler iki tane yazıyor ama en başından beri pek dert etmediğimden alıştım artık.Ekran acilmama sıkıntısı yok.

• Arkadaşlar isimlerin çift çıkması rehberde iki tane olmasından kaynaklanmıyormuydu? Bende iki tane çıkanlara baktım sildim şimdi tek

• besthawk B kullanıcısına yanıt
    bi google rehberi bi telefon rehberi bi sim rehberi bi whataps rehberi bi de gruplar. bunlar karışıklık yapıyor bence
  • Şu whatsapp bildirim gelmeme olayının widget haricinde çözümü yok mu? Widget eklemek istemiyorum. Sürüm 5.1.10.0 G
  • S.A. arkadaşlar, Uygulama Yönetimi diye bir yere girdim sanırım. Oradan beklemedeyken engelle saçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam, o kısımda bütün uygulamaları engelledim. Tabi radyo programını da. Şimdi telefon beklemeye geçince radyo kapanıyor. Radyoyu kaldırdım tekrar yükledim yine aynı şekilde kapanıyor.
    Telefonu altına üstüne getirdim o menüyü bulamıyorum. Yardımcı olursanız radyo dinleye bileceğim :))
  • ededemen E kullanıcısına yanıt
    yanlis anlamadiysam aradiginiz yer

Security/power/standby management

(Ben ingilizce kullandigim icin bu sekilde yazdim tam turkcesini bilemiyorum)

Ama aradiginiz ayarlarda degil de guvenlik icerisinde olmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnA kullanıcısına yanıt
    Güvenliğe de baktım yine bulamadım .
  • ededemen E kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir video var,
    https://www.youtube.com/watch?v=ZddrPRbmIzY

burada tek tek anlatıyor, gerçi sorunu çözer mi tam olarak bir şey söyleyemeyeceğim ama denemekte fayda olabilir.
  • JohnA kullanıcısına yanıt
    tamamdır bu iş!!!! Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ededemen -- 20 Ekim 2016; 14:53:34 >
  • Arkadaşlar rom konusunda yardıma ihtiyacım var. Telefonun şöyle bir problemi var. Ara ara kasılmalar yaşıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bazen yeniden başlatsam da düzelmiyor 5, 6 uygulama kaldırıyorum düzeliyor. 2 Gün sonra tekrar donmaya başlıyor. Sıfırdan rom kuruyorum verileri sil diyerek düzeliyor ama 1 ay sonra yine aynı problem. Kurduğum fazla bir uygulama yok çoğu resmi uygulamalar ve bana lazım olduğu için silemiyorum. Şuan sadece 3 uygulama var hala kasma yaşıyorum. Bu sorun aldığım ilk günden beri olan tüm romlarda oldu şuan son sürümdeyim. Her seferinde telefonu sıfırlamak işkence gibi ayda bir sıfırlamaktan sıkıldım. Farklı bir rom yüklersem bu sorundan kurtulabilir miyim? Cyanogen, miui tarzı romlar var hangisi daha stabil ve global sürümden geçerken bir problem yaratır mı? Teşekkürler.

Not:Cihaz mx4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 27 Ekim 2016; 12:20:2 >
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.