Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1500 TL civarı yeni cihaz bakıyorum ama bir türlü MX4'ten geçtiğime gerçekten değecek model bulamıyorum. Şuan en uygun Xiaomi Mi 5 var geçilecek ama ekranı aynı çözünürlükte ve daha düşük boyutta, Snapdragon 820 performansı çok iyi ancak zaten girdiğim sosyal ağlarla, Google Chrome sadece. Onlar içinde 820 olsa ne olur olmasa ne olur...

Bilemiyorum değiştiresim var ama boşa değiştirmiş olucsm galiba...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi mi mix çok güzele benziyor yurt dışı alma imkanın varsa bir değerlendir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshim_kg

Hocam xiaomi mi mix çok güzele benziyor yurt dışı alma imkanın varsa bir değerlendir bence

Bende çok beğendim oan geçmeye gerçekten değer ama 1500 TL altına şuan için mal etmek imkansız gibi bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryphos

5.1.10.0G sürümünü 2 haftadır kullanıyorum, gayet hızlı ve şarj konusunda iyi, 5.1.11.0g güncellemesi otomatik geldi ve denemek için yaptım fakat daha yavaş geldi, ekran kilidini açarken bile bu yavaşlık fark ediliyor, 5.1.10.0G sürümüne geri döndüm, şuan memnunum.

Hocam bencede kesinlikle en iyi sürüm 5.10

Kendi kendine güncelleme yaptı 11 e geçti .

Hiç beğenmedim.

Tekrara geri dönmek istiyorum ama ses tuşu ile kapama tuşunu aynı anda basdığımda fastboot yazıyor sonra ekran kararıyor hiç bişi olmuo.

Nasıl eski sürümü yüklerim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Son sürüm gayet güzel bence. 5.1.11

1500 TL civarı yeni cihaz bakıyorum ama bir türlü MX4'ten geçtiğime gerçekten değecek model bulamıyorum. Şuan en uygun Xiaomi Mi 5 var geçilecek ama ekranı aynı çözünürlükte ve daha düşük boyutta, Snapdragon 820 performansı çok iyi ancak zaten girdiğim sosyal ağlarla, Google Chrome sadece. Onlar içinde 820 olsa ne olur olmasa ne olur...

Bilemiyorum değiştiresim var ama boşa değiştirmiş olucsm galiba...

meizu pro 5 araştırmanızı tavsiye ederim. 1500e pasaport kayıtlı rahat bulursunuz.

+'ları
    1.Amoled Ekran (Renkler Çok Canlı)
    2.Anfi Mevcut Ses + Kulaklık Sesi İnanılmaz Yüksek ve Temiz.
    3- 5.7 İnç Fakat Tam Tek El Telefonu.
    4. Sarj Konusunda İnanılmaz Başarılı.
    5. Performans ve Deneyim Çok Çok Üst DÜzeylerde (Note 5 İşlemcisi Mevcut)
    6. Usb C-Type 1.0 Var. Cihazın Okuma Yazma Hızı Saniyede 40 Mb ve Üzeri.
    7. C-Type Sayesinde Çok Daha Seri ve Hızlı Sarj Süresi.

Daha Sayarda Sayarım 64 Gb'lik Öneririm 4 Gb Ram'lı Model Çok Memnunum

Çok Ucuz Fiyattan Xiaomi Mi Max Denk Geldi Ona Geçtim.
    Mi Max'dan da Eğer Pro 7 Çıkmaz İse Mi Mix'e Geçeceğim Taib Dolar Durursa.

• Merhabalar
    Bu telefonun servisi ile ilgili durum nedir acaba?
    Firmaya ulaşamayanlar var sanırım. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • Arkadaşlar 5.1.11 yüklü mx4'ümde.Bilmiyorum güncellemeyle alakalı mı ama Birkaç gün oldu biriyle konuşurken ahizede sesini duyamıyorum ama benim sesim gidiyor ayrıca hoparlöre alınca ben onun sesini duyuyorum ama bu seferde benim sesim gitmiyor çok ilginç birşey acaba neyle alakalı olabilir :D
  • arkadaşlar meraba ikinci elden mx4 buldum birtane almayı düşünüyorum ne dersiniz alınır mı. telefon. herhangi bir kronik sorunu var telefonun. bide mx4 mü lg g3 mü alayım tavsiyelerinize ihtiyacım var.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmazhar -- 27 Kasım 2016; 22:28:17 >
  • FLYME 6 GELİYOR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Kasım 2016; 10:40:50 >
  • Arkadaşlar telefohda sürüm olarak 10 a geri döndüm. Kesinlikle en iyi sürüm olduğunu düşünüyorum.

Yalnız güncelleme kapalı olmasına rağmen bildirim çubuğunda 11 e güncelleme uyarısı çıktı ve birtürlü kapatamadım nasıl kapatırım ?
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne zaman gelir.

• şu telefonun en berbat yanı kamerası.

önce cam gibi açıyor sonra kendiliğinden ekranı karartıyor deli oluyorum
  • Kolay gelsin. Flymeden şöyle bişe geldi "forum uygulamasını indirin, flyme 6 ultimate paket kazanın" bu ne anlama geliyor bilgisi olan varmı
  • Merhabalar,

mx4 telefonu root ladım, root'u kaldırmak istiyorum yardım eder misiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ededemen

Merhabalar,

mx4 telefonu root ladım, root'u kaldırmak istiyorum yardım eder misiniz? Teşekkürler.

root'u kaldırmanın tek yolu tekrar yazılım atmaktır.

bilgileriniz gitmeden root kaldırmak istiyorsanız kullanmakta olduğunuz sürümün yazılımını cihazınızın hafızasına atıp tekrar yükleyip yüklerken verileri temizle seçeneğini kseçmemeniz yeterli olacaktır.

herhangi bir kayıp olmadan cihazınız rootsuz olarak acılacaktır.
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM, SORUN ÇÖZÜLDÜ. BEN BAYA TAŞ DEVRİNDEKİ SÜRÜMÜ KULLANIYORMUŞUM :) TELEFON BAYA DEĞİŞTİ.

YALNIZ GOOGLE STORE AÇAMIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR?
  • ededemen E kullanıcısına yanıt
    App storeden google installer yazip indirip kurun gerisibi cozersiniz

Hangi surumu yuklediniz

yanlışlık mı yaptım acaba. ben flyme yükledim.

Flyme 5.1.10.0G OLANI YÜKLEDİM.
    yüklemeyi başardım. :)

şimdi telefondan root kalktı değil mi?
    market sorununu çözdüm ama dediğim gibi flyme yazılımını güncelledim, anladığım kadarıyla telefon hala rootlu. sizin dediğiniz güncelleme hangisi? nereden indirebilirim?

aşağıdaki link doğru adres midir?
    https://downloads.meizufans.eu/?dir=mx4/firmware/stable/5.1.11.1/a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ededemen -- 23 Aralık 2016; 16:3:57 >
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.