Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonu USB ile bilgisayara bağlayamıyorum. Kabloyu değiştirmeyi denedim usb portlarının hepsini denedim fakat başka pc de deneme şansım olmadı. Ne yapabilirim pc ile alakalı bir problem ise?
  • lKaraoqLanl L kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana oldu, kaldır sil yeniden kurmayı dene, telefon dilini ingilizce yap birde , bende o şekilde düzeldi.
  • Arkadaşlar MX4'üm önce softbrick oldu. Soft brick durumunda telefon şarj aletinin takılı olup olmadığını anlayamıyor. Bataryadaki şarj tamamen bitti. Eskişehirdeyim. Bataryamı geçiçi olarak şarj edebileceğim MX4 telefonu olan arkadaş arıyorum. %60 şarj ile tekrar rom atabileceğimi düşünüyorum. Eskişehir'de veya Ankara'da olup telefonunu 1-2 saatliğine verebilecek arkadaş arıyorum.

Not: Sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erostoreus -- 25 Ocak 2017; 11:4:37 >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    Aygıt Yöneticisini açın teli bağlar bağlamaz driverlar yüklü ise bağlantı noktaları (Com) altında meditek com prot X şeklinde belirmesi lazım. Aynı zamanda aygıt bağlanma sesinin gelmesi lazım. Ses yok, tray iconda driver yükleme simgesi v.b. emareleri yok, aygıt yöneticisinde görünüm değişmedi ise telin dilini ingilizce yapıp bir kez reboot edip tekrar takın. olmazsa kablo değiltirin. birşeyler yüklemeye çalışıyor ama düzgün yüklenmiyorsa android generic usb driver diye aratın google'dan onu kurun.
  • erostoreus kullanıcısına yanıt
    hocam sağolun cevap için. Sıkıntı büyük ihtimal telefonun usb girişinde. o yüzden dosya transferlerini wifi üzerinden gerçekleştiriyorum artık. uğraştırıcı ama en azından sinir bozucu değil. tam bitmek üzere transfer zınk bağlantı gidiyor temassızlık vs çıldırtıyordu (o da bağlantı sağladığı çok nadir zamanlarda). Neyse teşekkürler tekrar.
  • Arkadaşlar menü tuşum çalışmıyor sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx4 de eldiven modu varmı ,varsa nerden açılıyor bilen varmı.

• merhaba arkadaşlar
    mx4 ile samsung gear fit 2 yada benzeri akıllı bileklik kullanan var mı?
    ben yeni aldım fakat bağlantı sorunu yaşıyorum bi türlü yapamadım, acil yardım lütfen :(
  • journ4L kullanıcısına yanıt
    Geç oldu cevap ama ben xiaomi mi band 2 ile birlikte kullandim sıkıntısız olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

1. Bataryanın kasaya bağlanan ucu kopmuş,bu parçayı leğim yaptırma şansımız var mı? İlla sıfır batarya mı almak zorundayım? (Batarya temiz ama ucu batarya çıkışından kopmuş ve telefona bağlanan uç kısmı yok)

2. Bataryanın üstünde vidalanan parça kırık. Batarya ile arka plastik kapak arasındaki kasaya vidalanan sarımtrak parça. Bunu bulabilmem mümkün mü? Veya diğer cep telefonlarından bu parça uydurulabilir mi? Veya başka bir çözüm var mı?(Arka kapak değil, arka plastik kapak ile batarya arasında kalan parça)

• Arkadaşlar dediğim parça bu. Bu olmayınca hoparlör çalışmıyor, flash da çalışmıyor.Basit bir parça ama üstünde önemli parçalar var.

• MX 4 BEYAZ EKRAN OLAN VAR MIDIR ?
  • Flyme 6 7 3G beta bildirimi geldi , update dosyasıyla kurulum yaptım güzel olmuş fakat Google Play yok tabi ki, bunu nasıl kuruyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 7 Mart 2017; 9:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Flyme 6 7 3G beta bildirimi geldi , update dosyasıyla kurulum yaptım güzel olmuş fakat Google Play yok tabi ki, bunu nasıl kuruyorduk.

Yanlış hatırlamıyorsam İçinde yüklü gelen hot apps veya app store adındaki uygulama içinden "google services"i yüklüyorsun.
  • antbyotic kullanıcısına yanıt
    Ordan olmadı, Google a yazdım apk sini indirdim kurdum oldu.

• flyme 6 stabil sürüm global ne zaman çıkıo acaba bilen var mı ?
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    Beta sürümü de güzel, hata aksaklık yok, her yeri Türkçe. Sadece tema indiremedim. Google Play de kolayca halloldu. Ama oyunlarla hiç alakam yok bunu da belirteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Beta sürümü de güzel, hata aksaklık yok, her yeri Türkçe. Sadece tema indiremedim. Google Play de kolayca halloldu. Ama oyunlarla hiç alakam yok bunu da belirteyim

Şarj nasıl?

• turkismail T kullanıcısına yanıt
    Şarj öncekiler gibi, aynı yani.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Eyw.

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.