Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteroldoktor

Naptınız batarya işini hocam?

tumsarf.com'dan sipariş verdim hocam, gelince yorum yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PH_Ganso kullanıcısına yanıt
    Tamamdır haberlerinizi bekliyorum hocam...
  • PH_Ganso kullanıcısına yanıt
    usta hangisinden sipariş verdiniz?

Aliexpress sitesinde mx4 için önerdikleri model: BT40 modeli fakat tumsarf sitesinde BT40 için bir marka yazmamışlar

• Orjinal bataryam %40 a düştüğünde tlf kapanıyordu. Tumsarf sitesinden batarya aldık taktım. Hiç sarj etmeden kullanmaya basladım. Ilk acılısta %61 idi.

Navigasyonu actıgımda %52 idi. 5 dl navigasyon kullanırken tlf cagrı geldı tam konusurken kapandı. Tekrar açtığımda %6 idi.

Sanırım problem bataryadan degıl.

Aliexpressten aldıgım gelince birde onu deneyecegım

• Benimde batarya almam lazım. Tumsarf dan geleni tam şarj edip bir daha deneyebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkismail -- 18 Haziran 2017; 10:1:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PH_Ganso

quote:

Orijinalden alıntı: profiteroldoktor

Naptınız batarya işini hocam?

tumsarf.com'dan sipariş verdim hocam, gelince yorum yazarım

Batarya için yorumuzu bekliyoruz?

• Bataryayı değiştirdim, hiçbir şey düzelmedi. Şarj %50 nin altındayken ya çok hızlı düşüyor ya da telefon aniden kapanıyor. Üstelik bataryayı değiştirirken hoparlörü de bozdum ama bu benim hatam.

• Bende de anI kapanma başladı... Özellikle internette bir şeylerle ilgileniyorsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besthawk -- 18 Haziran 2017; 20:41:55 >

• besthawk B kullanıcısına yanıt
    Annemde aynısını söyledi bana. Batarya aldım Hepsiburada'dan. BT40. Değiştiricem şimdi ama sanki hiçbir şey değişmeyecek gibi.

İnterneti açınca şarjı düşüyor kapanıyor diyor. Durmadan şarj etmek zorunda kalıyor. Neyse umarım batarya değişince bir işe yarar. Bilgilendiririm burayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler mx4 pro var sitesinden son guncellemeyi yukledim tel flyme yazan yerde kaldi kapatip tuslarrla reset attim ama sorun cozulmedi kafayi yiyecem sorun hakkinda cozum onerisi bekliyorum selametle..

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    kardeşim hatırladığım kadarıyla yeni bataryalar 10-15 şarjdan sonra 4,5-5 saat ekran süresi veriyordu ...
  • Selamun aleykum arkadaslar dun mesaj yazmistim flyme ekraninda kaliyordu telefon artik hic acilmiyor ne.yapmak lazim servis yolumu gozukuyor..

• senol28 kullanıcısına yanıt
    Servis yok ki, battılar

• senol28 kullanıcısına yanıt
    Bunun çözümünü önceki sayfalarda paylaşmışlardı ama nerde bilmem... Telefon kapalıyken Bilgisayara USB kablo ile bağlayıp ses ve açma kapama tuşlarına aynı anda basıp açtığında pc de bir klasör açılıyor bu klasörüniçine romu atıp temiz kurulum yaparsan düzeliyor diye hatırlıyorum, bir dene istersen.

• Bende yeni batarya sipariş ettim gelince dener haber veririm... Eskiyi de bir telefoncuya şoklatayım diyorum belki biraz kendine gelir 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: besthawk

Bende yeni batarya sipariş ettim gelince dener haber veririm... Eskiyi de bir telefoncuya şoklatayım diyorum belki biraz kendine gelir &#128514;

Şoklatınca patlar matlar neme lazım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de tumsarf'dan aldım bataryayı fakat sorun bataryada değil şarj soketindeymiş. Yeni şarj soketi bulmam lazım fakat sadece mobilmalzeme.com'da vardı adamlar da resmen dalga geçer gibi cevaplar verip yollamadığı ürüne yolladım falan dediler yani kısacası dolandırıcılar anladığım kadarıyla. Acaba şarj soketi nerede bulabilirim bilgisi olan var mı?
  • sizin problem usb soketinde mi yoksa anakarta giden baglantida mi? soketdeyse sonucta hepsi standart herhangi bir yerden alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.