Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum mx4 cihazıma yeni aldığım başka bir türkcell hat taktım. Kendi hattımla sorunsuz kullandığım 4.5g yi yeni hatla kullanamıyorum. Türkcell hesabım uygulamasında salla kazan kampanyasına tıkladığımda cihazınız 4.5g uyumlu değil diyor. Hat uyumlu ama cihaz uyumsuz diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar meizu mx4 kullanıyorum. Telefonun üstündeki güç tuşu etki etmiyor yani çalışmıyor.
    Telefonu kapatamıyorum. Şarjı tamamen bitince telefon kendini tekrar açmaya çalışıyor. Tuşta herhangi bir takılma yok,olsa açıkken de kapa gibi bir şeyler gelirdi.
    Bu güç tuşunun ayarı falan var mı? Ya da bu işin bir çözümü?
  • Beyler mx4 pro bataryası mx4'lere uyar mı? Bilgisi olan var mı?

• Şarjı bana iyi gibi geldi. Önceki global sürümden daha fazla gidiyor

• arkadaşlar son sürümü yükledim önceden geri gitmek için ortadaki tuşun üzerinden yukarı kaydırınca geri gidiyordu şimdi direk ana sayfaya dönüyor. bunu nasıl düzeltirim
  • simsar7 S kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bendede olmaya başladı. Çok zor çalışıyor o tuş yakında tüm vasfını yitirir nasıl düzelteceğiz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: son1nefes

Arkadaşlar kullanmakta olduğum mx4 cihazıma yeni aldığım başka bir türkcell hat taktım. Kendi hattımla sorunsuz kullandığım 4.5g yi yeni hatla kullanamıyorum. Türkcell hesabım uygulamasında salla kazan kampanyasına tıkladığımda cihazınız 4.5g uyumlu değil diyor. Hat uyumlu ama cihaz uyumsuz diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edermisiniz.

Sorunu çözdünüzmü, daha önce de yazılmıştı hatırlıyorum, turkcell dekiler 4.5 g desteklemiyor diye msj almış, bende tt dan turkcell e geçeceğim merak ettim

• haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Destekliyor hocam sorun başka bişe dır. Vodafon 4G desteklemiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 21 Nisan 2017; 13:18:48 >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Flayme 6 yüklerken telefon hata verdi şimdi meizu yazısından öteye gidemiyorum recovery mod da birsürü G ve a rom denedim ama hepsinde frimeware corput hatası alıyorum. Telefon G romluydu. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.

• Yanlışlıkla A sürümüne geçtim geri dönemiyorum. G sürümüne geri dönmenin yolu yok mu
  • emphhre, telefonda ve kartta tek update. zip dosyası olsun, yoksa hata verir.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt

talsuv61 yukarıdaki adreste ayrıntılı anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 23 Mayıs 2017; 1:19:41 >

• Bataryam öldü. %70'e inince direk kapanıyor. Annem kullanıyordu kötü zamanda öldü batarya...

• YouTube videolarını karartarak oynatıyor sanki ışığı sonuna kadar kısmışım

• arkdaşlar iyi ramazanlar
    dün benim meizuyu takasladım bir telefonla lakin telefon arızalı ıcktı aldıgım...aldıgım adamın numarası sureklı kapalı ben meizuya id şifresi filan eklemiştim onu nasıl aktıf edıp o telefonu kıtleyebılırım aceba bılgısı olan varmı ?
  • Bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum, yeni bataryayı Aliexpress'den mi sipariş edeyim yoksa Türkiye'den önerdiğiniz uygun bir yer var mı?

• Kulaklık simgesi takılı kaldı. dışarı sesi alamıyorum.

Bu sorundan nasıl kurtulurum. Basına böyle bişi gelen var mı ?
  • iyi günler. mx4 pro cihazım 2 gün önce birden bire kapandı ve meizu yazılı ekranda kaldı. güç düğmesine bastığımda kapanıp tekrar açtığımda sadece meizu yazısı geliyor 2 kez titriyor ve öylece kalıyor. bi şekilde kapatmayı başardım güç düğmesi+ses açma ile clear data bölümüne geliyorum lakin clear data da yapmıyor. bilgisayara bağladım. mx4 pro diye bağlandı diyor ama başka bişey yapamıyorum. alcatel adn diye çıkıyor. sanırım telefonum çöktü :( bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı acaba ? mxp4 pro için flash tool uygulaması da bulamadım nette. bir uygulama ile belki tekrar rom atabilirim içine. bilgisi olan varsa lütfen yardım!..
  • PH_Ganso kullanıcısına yanıt
    Naptınız batarya işini hocam?
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.