Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle Xiaomi Mi5'e geçtim arkadaşlar. MX4'üde annem teslim alacak. Konudaki tüm dostlara teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar benim mx4 arada bir ekran sapıtıyor dokunmadan menüler arası geçiş yapıyor uygulama açıp kapatıyor. Sanki basılı kalmış gibi. Neden olabilir
  • mesutpeker M kullanıcısına yanıt
    Bendede oluyordu ekran suyu yerse sapıtıyordu .

terden sudan uzak tutmak lazım.

senin sebebi o mu emin değilim .

bana uzun zamandır olmuyor
  • Son fly me güncellemesi ile home tuşu kolay kullanım işlevini yitirdi ayrıca telefonda menü geçişleri yavaşladı
  • Arkadaşlar zor bir soru ama inşallah bilgisi olan vardır. Yabancı kaynaklarda da bişey bulamadım. Mx4 cihazıma twrp yükleyip cm13 rom kurdum. Şimdi stock recovery ye dönmek istiyorum. Nasıl yaparım?
  • hocam nasıl trwp yükledin bu telefonda bootlader kilidi var mı? benimle paylaşabirmisin yaptıkalrını
  • İnternette var kolay ama risk her zaman var. Haberin olsun. Geri dönüş yolunu da bulamadim. Cm13 de sadece dengeli mod çalışıyor. Çok fazla bir artısı da yok. İlla yüklemek isterseniz anlatırım ama tavsiye etmiyorum.
  • ben miui rom denemek istiyorum bana twrp yüklemeyi gösterirseniz sevinirim...
  • Hocam cm13 geçmeden önce 4.2.8.2 romuna geçmişmiydin. TWRP ye girip o update dosyasını bir seçip yüklermisin belki tekrardan flyme os yükler...
  • https://forum.meizufans.eu/topic/6009/cm13-to-flyme-5-mx4/3

hocam şu siteye bi bak istersen orda verilen recovery dosyasını yüklersen olur...
  • yadi.sk
    recovery.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/GGyZGQDrjkG6Q
    sitesinden recovery.mg dosyasını bilgisayarına indir ve oradan telefonun hafızasına yükle flyme os hangi versiyonunu yükleyeceksen indir (internette forum sitelerinde başka versiyonlarda var) ve telefonun hafızasına yükle
    Google marketten flashify programını telefonuna yükle
    cm 13 geliştirici ayarlarından root yetkisini aç
    flashify programı çalıştır ve indirdiğin recovery dosyasına telegonun hafızadan programla göster
    yükleme bitince o seni uyaracaktır yeniden başlatma konusunda yeniden başlat
    telefonuna yüklediğin flyme os (update.zip) dosyasını artık yükleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertancay -- 11 Ocak 2017; 17:41:40 >

• Güncelleme ile home tuşu geri işlevi görüyor bunu değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar
  • sertancay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Halledebildiniz mi?
  • Arkadaşlar bu en son çıkan 5.1.12g sürümü yükleyen oldu mu denediniz mi 11 sürümünü kimse beğenmemişti bende şimdi cm13 var yanlız ilk yüklediğimde kamera ayarlarındaa odaklama modu aktifti bir daha temiz kurulum yapayım dedim şu an o kısım aktif değil. Bunu yazmamın sebebi odaklamayı süreklide otomatiğe akdığım daja neet fotoğraflar çekmiştim. Bu arada flyme os ta hangi ssürümde hem batarya hemde kamera performansı iyi yardımcı olursanız sevinirim...
  • sertancay kullanıcısına yanıt
    5 1 12 yi nerden yükledin.

Eskiden çok hevesli olurdum da, nasılsa fark yoktur OTA ya düşmesini beklerim.
  • artık konu çok fazla dikkat çekmiyor herhalde ilgilenen düşüncesini paylaşan yok
  • Çoğu telefonunu sattı
  • 5.1.12.0G 'ye yükseltince google play kayboldu . hot apps'tan google apps installer indirdim google firmwaremidir nedir yüklenmiyor %82'de takılıp kalıyor . Acil bi yardım ederseniz memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.