Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükseltmenizi tavsiye ederim şarj konusunda oldukça başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 27 Ekim 2016; 16:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman adam son sürümü yüklemiş zaten başka rom yükleme düzelirim diyor
    Kardeş launcher yüklümü telefonun da bende de oluyordu launcher kaldırdım bir daha kurmadım. Şu an pek sıkıntı ve kasma yok. Ve 360 antivirüs yüklü arada bir tarayıp bakıyorum işime....

• besthawk B kullanıcısına yanıt
    Launcher, antivirüs vs. yok. Şuan chrome tarayıcıyı kaldırdım düzeldi. Sorun gidince 20 uygulama geri yükledim problemsiz çalışıyor telefon artık ne zaman donar bileyorum. Şans eseri buluyorum her seferinde bir uygulamayı silince düzeliyor. Ama o uygulamayı bulana kadar çoğu programı silmek zorunda kalıyorum. Yeni uygulama yüklemeye korkar oldum acaba kastıracak mı diye. S3 minide bile böyle sorunum yoktu sayısız program kuruyordum. Bence flyme sisteminde bir bug var. Brick olabilir diye farklı romlardanda şüpheliyim. Telefondan çok memnunum şu ara sıra kastırma olayı olmasa.

Bu arada bazen sinsice hafif kasma yapıyor farkına varamayabiliyorsunuz. Ben şu şekilde kasıp kasmadığını anlıyorum sizinde işinize yarayabilir. Güç modunu değiştirdiğiniz zaman anlık değiştiriyorsa kasmıyor, 1 veya 2 saniye bekletiyorsa kasıyor anlamına geliyor.

• Sonunda Meizu MX4'den geçmeme değecek bir cihaz çıktı. Bakalım 1500-2000 TL civarına düşerse bir Xiaomi Mi Mix kaparım Ancsk baya beklemem gerekecek o fiyatlara gelmesi için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Bence de gecilebilecek bir telefon ama o fiyatlar icin coookk bekleriz sanirim. Bir de sinirli sayida uretilecekmis herhalde oyle olursa bu sure uzarr giderr

Ben hedefi kuculttum o yuzden mi note 2 bekleyecegim ya da mi5s plus da olabilir.

• JohnA kullanıcısına yanıt
    Mi Note 2 de güzel cihaz ama 1080p ekran yakışmamış bu saatten sonra. MX4'de zaten 1080p ye alıştık, en az 2k olmalı geçtiğime değmesi için.

• Merhaba arkadaşlar daha önce soruldu ise mazur görün ama nette bir türlü problemime çare bulamadım.
    Şunaki yüklü yazılım 5.1.9.0G
    Herhangi bir apk yı marketten indirme-kurma-güncellemede sorun olmazken "EzaN Vakti Pro" programında SD kart çıkartıldı tekrar deneyin hatası almaktayım. Tekrar deneme yaptığımda error code 492 hatası almaktayım. Bu konuda yardım edebilirmisiniz.
  • ediz70 E kullanıcısına yanıt
    Denedim uygulamada hata var gibi, bende de indirme başarısız yazdı
  • Selamlar , telefon en son guncellemeyi ne zaman aldi .su an os 4.5.7I dayim sarj konusunda memmnun degilim ozellikle %20 den asagi cok cabuk iniyor
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: viva revolution

Selamlar , telefon en son guncellemeyi ne zaman aldi .su an os 4.5.7I dayim sarj konusunda memmnun degilim ozellikle %20 den asagi cok cabuk iniyor
    Tesekkurler

Aynı durumdayım hocam varmı bi gelişme
  • Ekranda ısınmaya bağlı sararma oldu. Nerede uaptirabilirim? Kaça yaparlar bilgisi olan var mı?

• Düşük ışıkta resimleri biraz daha iyi çekebilmenin yöntemi var mı.

ayar olur uygulumu olur ?.

Birde bende ekran süresi açık 1,5 saati hiç geçemedim .

Şarj için yüksek ekran süresi alan arkadaşlar ayarlarını paylaşşabilir mi
  • gaybo55 G kullanıcısına yanıt
    ekran parlakligini otomatige al
    guvenlik>izinler'den isine yaramayan uygulamalarin otomatik baslatmasini durdur
    tel de gereksiz fotolari videolari temizle

daha da uzun gitmesini istiyorsan ayarlar>pil>pil tasarufunu isaretle.

dengeli ile yuksek performans arasinda bir fark gormedim. oyun oynamiyorum sadece web'de ve sosyal medyada takiliyorum.4.2.8.2l surumundeyim.

full wifide pil tasarufu modunda 5-5.30 arasi ekran suresi aliyorum. dengeli modda 4-4.30 arasi oluyor.

full 4g 3-3.30 arasi ekran suresi aliyorum.

• Ufak bi güncelleme gelmiş

• ufak izlenimleri yazayım 5.1.10.0g sürümü için

öncelikle sanal tuşumuz geri butonu olmuş en başa gelmek isterseniz sanaltuşu basılı tutup üste sürüklüyorsunuz
    şarj fena degil 4.2.8 kadar iyi
    kamerada bi sıkıntı var daha kötü çekiyor eski versiyona göre

2isim görenler telefon hafızası flyme hesabı google hesap ne varsa hepsini kaldırıp sadece 1 hesap secin rehber icin
    bende hala whatsup girince yazılanlar geliyor widget yüklemedim bu sıkıntıyı atlatamadım
    hava durumu fena degil kullanılabilir

ve bugün 5.1.11.0g sürümü gelmiş simdilik yapmadım

bu arada kırılmaz cam ve kılıf arıyorum 1 ay beklememek icin bulamassam mecbur ae alacagım bilginiz olsun
  • 5.1.11.0g Ye yükselttim, bakalım biraz kullanınca ne olacak...

• 5.1.10.0G sürümünü 2 haftadır kullanıyorum, gayet hızlı ve şarj konusunda iyi, 5.1.11.0g güncellemesi otomatik geldi ve denemek için yaptım fakat daha yavaş geldi, ekran kilidini açarken bile bu yavaşlık fark ediliyor, 5.1.10.0G sürümüne geri döndüm, şuan memnunum.
  • Bu cihazın ubuntu versiyonu ayrı mı yoksa düz modele de ubuntu yüklenebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: besthawk

5.1.11.0g Ye yükselttim, bakalım biraz kullanınca ne olacak...

Yeni sürümden memnunmusunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirs8 -- 18 Kasım 2016; 12:37:54 >
  • Arkadaşlar şu an mevcut en güncel, güzel, stabil sürüm hangisi? Şarj konusunda özellikle

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.