Şimdi Ara

Meizu MX5 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
8.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmei repair / tamir için engineer mode kodu *#*#3646633#*#* (SİM KARTINIZI TAKMADAN YANİ TELEFONU KULLANMADAN BU İŞLEMİ YAPMANIZ TAVSİYE OLUNUR) İLK OLARAK ENGİNEER MODE Sonra ENGİNER MODE (MTK) Sonra CONNECTİVİTY Sonra CDS Information Sonra Radio Information Sonra Sim1 için Phone1 Sonra Hurda güncel imei numarasını AT +EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak, AT İLE + ARASINDA BOŞLUK OLACAK) ZATEN E HARFİNİ TIKLAYINCA FORMUL OTOMATİKMAN ÇIKAR. SADECE TIRNAK İÇİNE 15 HANELİ İMEİ RAKAMINI YAZMANIZ YETERLİ

AT İLE + ARASINDA BOŞLUK OLACAK Sonra Send at command'a basıyoruz ve sonra reboot ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangunes -- 20 Ağustos 2015; 10:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1yolcu

A sürümü yükledikten sonra kok dizinde uptade zip dosyası silinebilir sanırım ne dersiniz ?

Evet dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün itibariyle cihazım elime ulaştı. uzun zamandır kullanmayı düşündüğüm bi cihaz. fakat ilk gün itibariyle cihazdaki çin karakterleri, çin uygulamaları canımı sıktı. ne zaman tamamıyla turkceyi destekler bilen var mı?
  • Cihazdaki birçok uygulama kaldırılabiliyor. kendi havadurumu gibi uygulamalardada çince karakter var bunlarıda kullanmayıp komple Türkçe bi uygulama ile neredeyse tamamen kurtuluyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

İmei repair / tamir için engineer mode kodu *#*#3646633#*#* (SİM KARTINIZI TAKMADAN YANİ TELEFONU KULLANMADAN BU İŞLEMİ YAPMANIZ TAVSİYE OLUNUR) İLK OLARAK ENGİNEER MODE Sonra ENGİNER MODE (MTK) Sonra CONNECTİVİTY Sonra CDS Information Sonra Radio Information Sonra Sim1 için Phone1 Sonra Hurda güncel imei numarasını AT +EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak, AT İLE + ARASINDA BOŞLUK OLACAK) ZATEN E HARFİNİ TIKLAYINCA FORMUL OTOMATİKMAN ÇIKAR. SADECE TIRNAK İÇİNE 15 HANELİ İMEİ RAKAMINI YAZMANIZ YETERLİ

AT İLE + ARASINDA BOŞLUK OLACAK Sonra Send at command'a basıyoruz ve sonra reboot ediyoruz.

neden sim kartı takmadan atmamızı öneriyorsunuz diğer imei sini tekrar kullanabilirmiyiz diye ?

güncelleme yeni imei ile alabiliyorumu ?

• Parmak izi nasıl deneyimledinizmi acaba hızlı çalışıyormu.? Ayrıca Ekran süreleri ne durumda bu arada? Nedense Meizu pek fazla arayüzde bir değişikliğe gitmiyor lolipop ile gelen arayüzde hiç bir değişiklik yok sanırım Flyme arayüzünde.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Parmak izinde problem yaşamadım. Arayüz çok sade katılıyorum biraz daha zengin olabilirdi. Ekran sürelerinden kastınız nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

İmei repair / tamir için engineer mode kodu *#*#3646633#*#* (SİM KARTINIZI TAKMADAN YANİ TELEFONU KULLANMADAN BU İŞLEMİ YAPMANIZ TAVSİYE OLUNUR) İLK OLARAK ENGİNEER MODE Sonra ENGİNER MODE (MTK) Sonra CONNECTİVİTY Sonra CDS Information Sonra Radio Information Sonra Sim1 için Phone1 Sonra Hurda güncel imei numarasını AT +EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak, AT İLE + ARASINDA BOŞLUK OLACAK) ZATEN E HARFİNİ TIKLAYINCA FORMUL OTOMATİKMAN ÇIKAR. SADECE TIRNAK İÇİNE 15 HANELİ İMEİ RAKAMINI YAZMANIZ YETERLİ

Hocam ben bu kodu lenovo k3 note telofonumda deniyorum ama telwfon tepkisiz kaliyor hic bir sey cikmiyor. Bazi lenovo k3 telefonlarda bu kodu girince calisiyor menu aciliyor ama beninkinde aciomiyor acaba sebebi nedir.

• mmaavii M kullanıcısına yanıt
    Aldığınız şarj süreleri,bekleme süreleri,genel olarak ekran açık kalma süresinden bahsediyorum bu zamana kadar almış olduğunuz ekran süreleri demek istedim.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bu tarz testlerim olmadı genel anlamda 1 gün rahatça kullanılıyor.
  • Yazılım, ön kamera ve arka kamera hakkında bilgi verebilirmisin ?

Yazılımda sıkıntı varmı ?

• olur da satan olursa talibim. beyaz 32gb olursa özellikle... mx4 pro kullanıcısı ve meizu nun bilimum cihazını kullanmış biri olarak tavsiye ederim (bu modeli kullanmadım ama yine de bugüne kadarki gelişim ile tavsiye ederim)
  • Xiaomi note 2 mi mx5 mi? Arada baya fiyar farki var. Mx5 daha iyi ama deger mi o kadar farka

• meizu mx5 Türkiye'de resmi olarak ne zaman satılacak bilgisi olan var mı ?
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    tek farkı kullanılan kamera. mx5 de işlemcinin özelliğine uygun slow montion ful hd kayıt ve 4k video kaydı yapan cameravar. redmi de eski tip kamera kullanılmış sadece full hd kayıt yapabiliyor

• Merhaba arkadaşlar Meizu MX5 i araştırırken Huawei P8 telefona denk geldim sizin görüşleriniz ne aralarında uçurum fark yok desem doğru olur sizce

Mx5 mi yoksa P8 mi ?
  • merhaba yeni rom yayınlanmış deneyen var mı ?

http://www.flyme.cn/firmwarelist-18.html
  • Kaç para olur fiyatı, kesinleşti mi?
  • Mx5 alalı 3 gün oldu cinden geldi. A sürümü rom yüklüydü play store yoktu. Xda da i surumu rom yukleme rehberini yaptım play store var ancak ota guncellemleri ve gesture wakeup olmuyo ne onerirsiniz ? Siz nasil yaptiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrevealingbme

Mx5 alalı 3 gün oldu cinden geldi. A sürümü rom yüklüydü play store yoktu. Xda da i surumu rom yukleme rehberini yaptım play store var ancak ota guncellemleri ve gesture wakeup olmuyo ne onerirsiniz ? Siz nasil yaptiniz

Yüklediğiniz sürüm hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.