Şimdi Ara

Meizu MX5 ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
8.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gsmarena mx5 incelemesi yayınlamıs,okuyun isterseniz batarya performansı cok kotu ozellikle çift sim aktif halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

Gsmarena mx5 incelemesi yayınlamıs,okuyun isterseniz batarya performansı cok kotu ozellikle çift sim aktif halde.

hocam çift hatlı kullananlar pek fark etmiyor gayet iyi süreler alıyoruz diyorlardı.
  • selam arkadaşlar bende 2 gündür mx5 kullanıyorum benim beklentilerimin üzerinde çıktı telefon.son mesajlar da çift hat takılıyken ki batarya performansıyla ilgili konuşulmuş ben de çift hatlı kullanıyorum internetim de hep açık telefonla sadece bir tam gun kullanma fırsatım oldu ama sabah 7 de sarjdan çıkardıgım telefon gece 1 civarında yüzde 10 altında bir miktar daha vardı ama tan net hatırlamıyorum kaç kaldığını dogrusu .

çift whatsapp kuran varmı acaba ikisini aynı anda kullanabiliniyormu ben de onu merak ediyorum birde misafir modunda görülecek app lerı secemiyormuyuz telefonun kendı standart gösterdigi appler mi gorunuyor sade
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür_salih

selam arkadaşlar bende 2 gündür mx5 kullanıyorum benim beklentilerimin üzerinde çıktı telefon.son mesajlar da çift hat takılıyken ki batarya performansıyla ilgili konuşulmuş ben de çift hatlı kullanıyorum internetim de hep açık telefonla sadece bir tam gun kullanma fırsatım oldu ama sabah 7 de sarjdan çıkardıgım telefon gece 1 civarında yüzde 10 altında bir miktar daha vardı ama tan net hatırlamıyorum kaç kaldığını dogrusu .

çift whatsapp kuran varmı acaba ikisini aynı anda kullanabiliniyormu ben de onu merak ediyorum birde misafir modunda görülecek app lerı secemiyormuyuz telefonun kendı standart gösterdigi appler mi gorunuyor sade

Hocam bende almayı düşünüyorum mx5 ii de nasıl önerir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben samsung s3 gectıgım için bana uçuyomuş gibi geliyor alet öneririm fiyat performans daha ıyı bi telefon olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür_salih

Ben samsung s3 gectıgım için bana uçuyomuş gibi geliyor alet öneririm fiyat performans daha ıyı bi telefon olduğunu sanmıyorum

Kamera,çift hatla kullanimda ekran süresi falan nasil hocam merak ettiğim noktalar bunlar şöyle genel bir inceleme gibi yazabilir misiniz zahmet olmazsa

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    hocam dogrusu ben bu sorularına düzgün bir şekilde cevap verebilecegimi zannetmıyorum çünki s3 dısında baska hiçbir akıllı telefon kullanmadım oyuzedden bi karsılastırma yapmam mumkun degıl ama kamerayla alakalı şöyle bişey oldu dun gece note 3 ün simsiyah ekran olarak gösterdigi mekanda mx5 yüzler seçilebilecek sekilde foto çekti flaşsız.diger sorun kullanıcıya göre çok degişkenlik gösterebılıcek bişey vede daha sarj suresı ıle alakalı bişeyler şöyleyecek kadar kullanmadım telefonu daha alalı 48 saat anca olmuştur
  • türkiyeye geldi mi acaba ?
    fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

türkiyeye geldi mi acaba ?
    fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?

ay sonu gelecek diyorlar. Fiyat 1399 t olacakmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 17 Ekim 2015; 10:08:13 >
  • MX5'in kamerası için istiyorum. Fakat Türkiye'de getirenler 2. elini telefonun sıfır fiyatından fazlaya satıyorlar. Eğer sel felaketi olmasaydı Pro5'i beklerdim ama en az 2 ay ertelendi diyorlar. MX5 için de spot bir ürüne maksimum 1.000 TL verilmesi gerektiği kanısındayım. Sıfırı 350+- USD civarı olan bir cihaza neden 1.300 TL isterler bilmiyorum. Xseller bile 1155'e satıyor sıfınırı.

Bu arada GSM arenanın pil hakkında yazdıkları çok kötü değil. Hatta eğer böyleyse benim için mükemmel olur.

"The rating of 55 hours isn't bad at all - it means you can use the MX5 for two full days and then some if you are to make an hour of 3G talks, web browsing and video playback each day. Putting a second SIM card drops the rating down to 46 hours. Such usage pattern is of course entirely artificial, but we've established it so our battery results are comparable across devices."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 17 Ekim 2015; 1:41:15 >

• Arkadaşlar elimde yurtdışından gelme mx5 var. Türkçe rom yüklenmiştir. Renk beyaz gridir. Fiyat 1200 TL'dir. Sanalpazar linki açılır. Daha ayrıntılı için p. M. Atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmaavii M kullanıcısına yanıt
    kardeşim linki bana da atabilir misin özelden...
  • DONANIMHABER KULLANICILARINA ÖZEL MEIZU CEP TELEFONLARINDA 40TL ANINDA İNDİRİM !

ALMAK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ SEPETE ATTIĞINIZDA İNDİRİM UYGULANMIŞ OLACAKTIR.

NOT: HER ÜYE İÇİN İNDİRİM 40 TL'dir, ÜRÜN BAŞI İNDİRİM DEĞİLDİR.

DONANIMHABER KULLANICILARINA 40 TL ANINDA İNDİRİM !
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Asus güncelleme veriyorda genel olarak her güncellemede bir şeyleri bozuyor ondan güncelleme veriyor o yüzden. Çinli firmalar yazılıma önem verir sistem güncellemesine değil yani 6.0 alması mx5in veya diğer modellerin bir 6-7 ayı bulur bana göre.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Güncellemeye önem bçverir diyorsun 6 7 ayı bulur diyorsun bir de . Biraz çelişkili olmuş Meizunun sistemi stabil zaten gerek yok pek sistem güncellemesine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Yazılım dedim yalnız. İkisi aynı değil sistem güncellemesi diyince akla Android güncellemesi gelsin yani 6.0 gibi. Hiç gördünmü mesela Xiaomi,Meızu,Huawei,Oneplus gibi firmalar önce sistem güncellemesi verdiğini genel olarak çok geç verirler. Ama mesela Meızu Flymeye hep güncelleme verir artık aylıkmı haftalıkmı onu bilmiyorum tam olarak. Xiaomi haftalık veriyor mesela Huaweide aylık veriyor bunun gibi.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Sistem güncellemesi çok genel bir tabir yanlış olmuş o zaman . Ben zaten çok önceden yazmıştım diğer yorumu fikrim değişti meizu ile ilgili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnm cihazım performans modda donuyor kullanamıyorum kilitleniyor kapanıyor neden olabilir farklı romlar yukledim sonuc aynı
  • Meizu MX5 satın almak isteyen arkadaşlar varsa 1370 TL

http://www.albuda.com/meizu-mx5-32gb-gri-cep-telefonu-15922
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhAn...

Merhaba arkadaşlar Meizu MX5 i araştırırken Huawei P8 telefona denk geldim sizin görüşleriniz ne aralarında uçurum fark yok desem doğru olur sizce

Mx5 mi yoksa P8 mi ?

Meizu da 1/2.3 inch kamera sensörü var.Lazer otofokus var. Telefonda en önemli şey benim için fotoğraf çekiminin olabildiğince iyi olması. Meizu fiyat performans olarak iyi. Dezavantajı servis desteği yazılım desteği konuları bana güven vermiyor. Kullanıcı kitlesi kalabalık değil bu da yedek parça sıkıntısını doğurabilir. Keşke en azından batarya çıkarılabilir olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.