Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir şekilde kabul etmiyor, yeni rom yükledim denedim olmuyor. Eski hesabın sıfırlanmasını istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyme 6 da su gibi şarj gidiyor.. oyunlarda ekran açık kalma süresi pil 100 den 0'a resmen 3 saat 15-20 dk. falan. flyme 5 de bu kadarda kötü değildi.. Resmen çuvalladı bu sürüm..

• Mx5 cihazım var, ilk önce ilk hattı, sonra ikinci hattı 6 şar ay kullandım. Telefonu aldığım arkadaş şifreyi unuttuğu için root yapamıyorum. Bu yüzden imei atamadım. Bende iki aydır oğluma oyun oynaması için verdim.

Bir yerde okudum ve denedim oldu. Eski kullandığım hat telekom du, oğluma vodafon hat açtırdım, kendi adıma ve son kullandığım tarafa değil öbür tarafa taktım ve ta taaa, hat çalışıyor. İmei blokajı kalktı.

4 ayda bir simi hatlar arasında değiştirirseniz sorun olmuyor, 2 yıldır değiştirerek kullanıyorum yazmış bunu öğrendiğim kişi, burada yazayım, birilerinin işine yarar dedim.

• Arkadaşlar benim mx5 cihazın arka kamerası berbat. Hatta ön kamerası arka kameradan daha iyi çekiyor. Biraz uzaktaki yazıları yakınlaştırınca bulanık çıkartıyor. Aynı mesafedeki yazıyı ön kamera daha net çekiyor. Ayarları ne kadar kurcaladıysam çözemedim. Güya 25 mp. Sizde de aynı sorun var mı. Mesela birinci görüntü örneği arka kameraya, ikincisi de ön kameraya ait. Bakın sizde farkı görün. ★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

• s2min3u S kullanıcısına yanıt
    Hocam manuel fotoğraf çekim modunda manuel netleme var. Ordan netliği kendiniz ayarlayarak dener misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Hocam manuel fotoğraf çekim modunda manuel netleme var. Ordan netliği kendiniz ayarlayarak dener misin ?
    Bu cihazın en berbat özelliği belkide kamerası. Çocuğa evde oynasın diye verdiğim eski gm dicovery telefon bile yeminle bundan daha iyi çekiyor. Sırf kamerası yüzünden yeni cihazlara bakmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 22 Eylül 2018; 12:23:40 >
    Sa. Hocam telefonu nerden aldiniz ? Bende de var cok net cekiyor. Ama eşime başka satıcıdan aldim çin sürümü çıktı. Onunkinde hafif bulanıklık var. Ben avrupa sürümü yukledim ona sorun duzelmedi tabiki ama aldiginiz yerle alakali olabilir. Bir de esimin telefonunda sarja takinca kapanip acilma sorunu vardi. O sorun sürüm yükleyince duzeldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6720

Sa. Hocam telefonu nerden aldiniz ? Bende de var cok net cekiyor. Ama eşime başka satıcıdan aldim çin sürümü çıktı. Onunkinde hafif bulanıklık var. Ben avrupa sürümü yukledim ona sorun duzelmedi tabiki ama aldiginiz yerle alakali olabilir. Bir de esimin telefonunda sarja takinca kapanip acilma sorunu vardi. O sorun sürüm yükleyince duzeldi.
    as hocam. cihaz çinden gelme. ikinci el olarak birinden almıştım. şuanda en sevmediğim özelliği fotoğraf çekmesi. b.k gibi çekiyor. flyme 6.2.0.0G son sürümünü yükledim. acaba sürümle ilgili mi bilemiyorum. donanımsal olarak olduğunu tahmin ediyorum.
    Sürümden degildir. Ben eşiminkini de guncelledim ama hala benimki az farkla iyi çekiyor. Muhtemelen donanimsal. Hepsi oyle değil çünkü.

• Flyme 6.2.0G de galeri sorununuz yokmu. Bende guncelledim. Galeri acilmiyor.

• emre6720 kullanıcısına yanıt
    galeri sorunu bende de var bir türlü çözemedim
  • Hala Android 5.1

Yakın zamanda, yazılım firmaları 5.1'den desteğini çekmeye başlar...
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Haklsın hocam, benim mx5 e dair pek bi güncelleme beklentim kalmadı. Flyme 5 in baya eski bi sürümünden flyme 6.2.0.0G sürümüne geçtim akıcı ve güzel olmuş.
    Ama en azından flyme 7 verip android 7 de falan jübile yapsalar mx5 için çok güzel olur. Telefonun ömrü uzar dediğiniz gibi.
  • Arkadaşlar merhabalar ben de bir süredir mx5 kullanmaktayım ancak telefonda şu an kırılmaz cam yok. Malum piyasada da pek bulunmuyor bu model için. Tavsiye edeceğiniz ürün veya satıcı varsa paylaşır mısınız?

• karekoT K kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz cam ve kılıflara cok para vermeyin kardeşim. AliExpress sitesinden sipariş verin guvenli sıkıntısiz ürün gelince onay veriyorsunuz. Ben genelde 3-5 tane sipariş veriyorum zaten 1 ayda geliyor 😀. Yada n11 gibi sitelerden uygun fiyata bulabilirseniz alabilirsiniz.

• Telefonun ekranı kırılmıştı, piyasada çakma ekran çok izlenimi oluşunca distribütörde ekranı yaptırttım, sağolsunlar ekran koruma camı da takmışlar. Ekranda sıkıntı yok ama dokunmatik hem yavaş çalışıyor hem de bazı noktalarda basılı kalma yapıyor. Ekran görüntü kalitesi ise aynı orjinaliyle birebir.

Telefonu ilk aldığım zamanlar, 2 yıl önce, ekran koruma camı taktığımda dokunmatik biraz sapıtmıştı. Distribütör de cam takınca yine öyle olduğunu düşündüm bir hafta sonra ekran camını çıkarınca gerçekle yüzleştim. Şimdi klavyede birşeyler yazmak tam bir zulüme dönüştü, sanki giderek kötüleşiyor, Tarzanca yazıp karşıdakinin anlayacağını umuyorum. Yazı yazma dışında ufak tefek donma basıp algılama vs. de yapsa çok fazla uyuz etmiyor. Telefon ekran kırılmadan önce tüm ihtiyaçlarımı karşılıyordu, fazlasıyla yetiyordu ve dokunmatik ekran açılması en sevdiğim özelliğiydi.

Şimdi, sizlere sorum;

1) ekran tamiri sırasında dokunmatik konektörü tam oturmamış olabilir mi?
    2) ekran kırıldığında acaba dokunmatik flexi ya da onunla ilgili başka bir bölüm hasar almış olduğundan dokunmatik saçmalıyor olabilir mi?
    3) ekran tavsiyesi olan var mı?
    4) Ekranı değiştireceksem bataryayı da değiştireyim diyorum, son güncellemeden sonra az gitmeye başladı. Tavsiye batarya var mı? Da Da Xiong 3650maH düşünüyorum ne dersiniz?

• Çerçeveli ekranlardan alın. Yoksa aynı şeyleri yaşarsınız. Ben mx4 te 2,mx5 te bir kez değiştirdim. Çerçevelide sorun çıkmıyor.

• arkadaşlar merhaba, eski mx5 kullanıcısı olarak mx6 konusu cansız olduğu için buraya yazmak istedim. Eşimin kullandığı mx6 telefonun ekranı düşüp kırıldı, telefonda yada dokunmatiğinde her hangi bir sorun oluşmadı, ekranı kendim değiştirmek için aliexpresten 30$' yeni bir ekran siparişi verdim, satıcının yorumları iyiydi. Ürün geldikten sonra youtube'den nasıl sökülüp takıldığını izleyerek kırık ekranı söktüm, yeni ekranı taktım. Takarken yada çıkartırken her hangi bir zorlukla karşılaşmadım ancak yeni ekranın dokunmatiği çalışmadı, sorunun yeni ekranda olup olmadığını anlamak için eski ekranı tekrar taktım ama bu kez onunda dokunmatiği çalışmadı. flex kablolara çok dikkat ettim, özenerek çıkarttım taktım. Sorun sizce ne olabilir? kendim halledebilir miyim? yoksa istanbulda (Küçükçekmece-Bakırköy tarafları) bu telefonlardan anlayan tavsiye edebileceğiniz güzel bir servis varmıdır?

• merhaba arkadaşlar.

çok çok acil yardıma ihtiyacım var. kanser olucam

telefon 6.2.0.0 g flyme sürümüne güncelledi kendini.
    google play açılmıyordu. "bilgiler kontrol ediliyor" diyip kalıyordu. dolayısıyla hiç bir uygulamayı yükleyemiyordum.
    internetten araştırıp telefonu hard reset yapıp başlattıktan sonra dili ingilizce yaparak bazı uygulamaları yükledim. sonradan google play tekrardan açılmamaya başladı.

bunun bir çözümü var mı? yoksa eski sürüme nasıl dönücem?
  • Dili ingilizce yap, gogle playı sil, meizu app programına gir, yeniden google play yükle, güncelle, daha sonra türkçe yap, sonra istediğin proğramları kur.

Bunları yapmadan, ayarlar, programlardan, google playe gir, tüm verileri sil, düzelirse ilk anlattığım yolla uğraşma, düzelmezse ilk anlattığım yolu dene

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.