Şimdi Ara

Meizu MX5 inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furi

Söylenen bilgilere göre 16gb modellik olan 1399TL fiyat etiketiyle gelecek

Söylenen bilgiler derken nerede söylenen bilgiler? Ben şahsen DG ile görüştüm görüşen insanlar ve meizuyu satacak olan DG bayisinin sahibi ile de yazıştık 32 GB versiyon 1.400 TL fiyatında geleceği bildirilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcivan

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz2010 yılında çıkan Nokia N8in 8 mpx kamerası şuan çıkan amiral modellerin kameralarından kat kat daha iyi!!!Öyle bir Gece video çekim kalitesi vardı ki aklınız durur...Yapamıyorlar değil malesef bu şerefsiz firmalar YAPMIYOR. O kadar çeşit çeşit kamera teknolojisi duyuruyolar ama hiç biri 2010 yılında çıkan 8 mpx N8 kamerasından daha iyi değil!!!Bu yılda alacak telefon yok anasını satim. Xaomi note2 gelsede alsak...
    Hocam aynı yourumu bende yapmıştım daha önce bir incelemede benim evde nokia n8 var şuanda kullandığım chaz ise sony z3 compact....ikisi ile fotoğraf çekip full hd 106 ekran tv de bakıyorum nokia n8 daha önde zaten sensör farkı iki cihazda...nokia da 1/1.8 ....sony de 1/2.3 sensör var ....kaldıki yeni çıkacak olan z5 de yine görüntü algılayıcı sensör ufak ...tabiri caizse mercimek kadar sensör var :) milleti kandırıyorlar her seferinde...o sensörler büyümediği sürece büyük değişimler olmaz....tabi büyük sensör demek daha kalın cihazlar demek buda işlerine gelmiyor olabilir...n8 lumia 1020 ve nokia 808 cihazlarının kalınlığını bilenler bilir ama fotoğraf kalitesi ve zoom olarak şuanki bütün cihazlardan iyiler

merhaba. bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünerek birşey sormak istiyorum. benim önceliğim telefonda kamera kalitesi. bu telefonda sony imx220rs f2.2 sensör olduğu yazıyor. kameranın kaliteli fotoğraf çekmesinin bu f2.2 değerinin daha düşük olmasıyla mı ilgisi var? ben ucuz olması nedeniyle çin telefonlarına ilgi duyuyorum. mesela xiaomi mi4c telefonda da sony imx258 kamera varmış. yani sony imx258 sensör imx220rs sensörden daha iyi bir sensör müdür?http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z5-Mobile-review-Best-mobile-photo-video-scores-to-date bu linki bir yerde görmüştüm. bu site sanırım profesyonel bir fotoğraf sitesi. burada telefonlar fotoğraf çekim kalitesine göre sıralanmış. fakat çin ürünlerini incelememiş ve sıralama içinde belirtmemiş. bu konuda tecrübeli biri bu sıralamaya çin telefonlarını da dahil ederek bir sıralama oluşturabilirse çok memnun olurum.

Hocam geç gördüm ama şöyle bir durum var 1 numaralı kural sensör büyüklüğü

En büyük sensör
    Panasonic lumix cm1 sonra 1 inç

Nokia 808 pureview de. 1/1.2 inç

Sonra lumia 1020 1/1.5 inç

Nokia N8 var sonra 1/1.8 inç

Şimdiki telefonlar sony samsung htc Lg diğerleri 2/2.3 sensöre sahip

F 2.2 gibi.sayılar diyafram değeridir bu değerin düşmeside resimin kalitesine olumlu katkı yapar daha fazla ışık toplar diyafram genişledikçe mesela çok övülen LG G4 F1.9 diyafram açıklığına sahip

Çin malı telefonlar siz çok ileriye taşımaz tavsyem LG G4 almanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi şu teli alanın aklına şaşarım oyunları görmüyomusunuz nasıl kare atlıyor fps düşüşü yaşatıyor ben mx4'e çok güvendim aldım yüksek güç modunda bile cihaz oyunlarda berbat performans sunuyor aman abi uzak durun kamerasının mpx'ine aldanmayın anti aliasing sıfır gibi görüntüler çıkıyor tamamen çin malı gibi fotoğraf çekiyor sadece çözünürlüğü yüksek.

• Yorumunuz beni şaşırttı. 7 aylık mx4 kullanıcısıyım oyunlarda kare düşüşü yaşamadım. Gündüz ve aydınlık alan çekimlerinde çok iyi kareler yakalanabiliyor. İnstagram hesabımdan bazı fotoğraflara bakabilirsin. Bir kaç fotoğraf farklı bir makineyle çekildi.

https://instagram.com/harunucar_/

• quote:

Yorumunuz beni şaşırttı. 7 aylık mx4 kullanıcısıyım oyunlarda kare düşüşü yaşamadım. Gündüz ve aydınlık alan çekimlerinde çok iyi kareler yakalanabiliyor. İnstagram hesabımdan bazı fotoğraflara bakabilirsin. Bir kaç fotoğraf farklı bir makineyle çekildi.

Hocam fotoğraflara baktim cidden güzelmiş bende mx5 i bekliyorum ozellikler guzel kamera da güzeldir mx4 ün böyleyse aklima takilan güncelleme desteği meizuda güncelleme nasıl hocam mx4 e sık güncelleme geliyor mu yazılımsal sıkıntı varsa çözüyorlar mı hemen misal?deneyimlerini paylasabilir misin mx5 alacagim en azindan firma hakkinda bilgi paylasirsan sevinirim.bir de garantiye işin düştü mü nasıllar?

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için özür dilerim :). Hocam 7 aylık süreç içerisinde 3-5 civarı güncelleme verildi. Yazılımsal problem hemen hemen yok gibi, her zaman türkçeleştirmeyle ilgili eksiklikler vardı. Onlar parça parça gideriliyor. Hala bir kaç yerde yanlış/eksik çeviri var (ben rahatsız olmuyorum). Garanti konusunda sıkıntı yaşayan duymadım. Yanlız firmaya, bazı saatlerde ulaşmak oldukça güç oluyor. Parça tedariği ve ürün ithal etmede ciddi problemleri var. Verilen sözlere karşı ürünler veya cihaz parçaları her zaman geç getirildi. Örneğin ekran sararması yaşadım, ücretsiz değişim yapılacak ama panelin gelişini bekliyoruz gibi...

• quote:

Geç cevap için özür dilerim :). Hocam 7 aylık süreç içerisinde 3-5 civarı güncelleme verildi. Yazılımsal problem hemen hemen yok gibi, her zaman türkçeleştirmeyle ilgili eksiklikler vardı. Onlar parça parça gideriliyor. Hala bir kaç yerde yanlış/eksik çeviri var (ben rahatsız olmuyorum). Garanti konusunda sıkıntı yaşayan duymadım. Yanlız firmaya, bazı saatlerde ulaşmak oldukça güç oluyor. Parça tedariği ve ürün ithal etmede ciddi problemleri var. Verilen sözlere karşı ürünler veya cihaz parçaları her zaman geç getirildi. Örneğin ekran sararması yaşadım, ücretsiz değişim yapılacak ama panelin gelişini bekliyoruz gibi...

Napalım ona da katlanacagiz cihaz güzel yani mx5 alsam cihazla yazilimsal olarak bir sıkıntı yaşamam o zaman.

• quote:

Yorumunuz beni şaşırttı. 7 aylık mx4 kullanıcısıyım oyunlarda kare düşüşü yaşamadım. Gündüz ve aydınlık alan çekimlerinde çok iyi kareler yakalanabiliyor. İnstagram hesabımdan bazı fotoğraflara bakabilirsin. Bir kaç fotoğraf farklı bir makineyle çekildi.

hocam instagramdan fotoğraf kalitesini anlamak imkansızdan öte biliyosunuz instagram küçültüyor resimleri size gerçekten hoş gelebilir mx4'ün çektiği resimler bende çok fotoğraf çektim fakat aşırı kötü denilecek kadar kötü kamerası resmi yakınlaştırdığında aşırı derecede bozuyor fotoğraf kalitesini çoğu renkte patlama oluyor gece fotoğraf çekmek zaten full noise ile karşılaşıyorsunuz valla ben iPhone kullanan birisiydim Meizuya geçtikten sonra çok kötü izlenimlerim oldu bir iPhonede oyun oynamak var birde Meizuda oynamak var ikisinin arasında dağlar kadar fark var iPhone 8 Mpx kamerayla harikalar yaratıyor Meizuda'da sony lens olmasına rağmen 20 mpx kamera var fakat sonuçlar vasat bana göre zaten Meizunun FlyOS başlı başına bela full bug daha türkçe yaması bile tam değil çoğu oyunun desteği yok yazılımla uyumsuz karışık ekranlarla karşılaşıyorsunuz cidden vasat bi cihaz bana göre.

https://www.flickr.com/photos/130997811@N03/16148035644/in/dateposted-public/ bende bi kaç tane çekmiştim meizuyla flickr kaliteyi bozmuyor bakabilirsiniz.

Bidaha meizu gibi cihazlara bulaşırmıyım bulaşmam tabi şuan LG G2 kullanıyorum G2 bile daha seri geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

quote:

Napalım ona da katlanacagiz cihaz güzel yani mx5 alsam cihazla yazilimsal olarak bir sıkıntı yaşamam o zaman.

Elite kullanıyorsunuz sanırsam elite oldukça performanslı bi cihaz bayağı kullanma deneyimim oldu markası hariç kendisi oldukça süper bi telefon meizuya geçmeye değmez kanımca :)

Bu arada garantisi berbat seviyede sıfır gelen cihaz 2 kere değiştirildi ölü pixel yüzünden cihazı gönderip servisten geri almak dert çağrı merkezine ulaşmak dert bu arada en ufak kötü yorumunuzda facebook sayfasında sizi engelliyorlar zarla zorla cihazı değiştirdiler ardından direk sattım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 23 Ekim 2015; 20:45:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

quote:

Elite kullanıyorsunuz sanırsam elite oldukça performanslı bi cihaz bayağı kullanma deneyimim oldu markası hariç kendisi oldukça süper bi telefon meizuya geçmeye değmez kanımca :)

Bu arada garantisi berbat seviyede sıfır gelen cihaz 2 kere değiştirildi ölü pixel yüzünden cihazı gönderip servisten geri almak dert çağrı merkezine ulaşmak dert bu arada en ufak kötü yorumunuzda facebook sayfasında sizi engelliyorlar zarla zorla cihazı değiştirdiler ardından direk sattım cihazı.

Hocam elite kullaniyorum kitkatla sictilar cihaza mobil veri sıkıntım var yazılımsal bunaldim düzeltilmiyor ayrica da cift hatli tele ihtiyacim var o yüzden degistirmeyi düşünüyorum.ayrica elitede 4g destegi yok diye de degistirmeyi dusunuyorum bir neden de o

• Oyun akıcılığı konusunda iphone ile karşılaştırılmasını pekte doğru bulmuyorum. Keza android dünyasındaki büyük markaların
    amiral gemilerinde de pek fark yok. Alanım ve okuyup çalıştığım bölüm sayesinde, az çok bu işlerden anladığımı düşünüyorum.
    Gece çekimleri-düşük ışıkta vasat sonuçlar verebiliyor ancak, sizin dediğiniz kadarda kötü durumda değil :)

Başka bir arkadaş için 30 küsur resim yüklemiştim sizlerle de paylaşmış olayım.
    Resimlerin hepsi otomatik modda çekildi. Resimler HDR veya normal

http://we.tl/Me30S4bIJM
  • quote:

Oyun akıcılığı konusunda iphone ile karşılaştırılmasını pekte doğru bulmuyorum. Keza android dünyasındaki büyük markaların
    amiral gemilerinde de pek fark yok. Alanım ve okuyup çalıştığım bölüm sayesinde, az çok bu işlerden anladığımı düşünüyorum.
    Gece çekimleri-düşük ışıkta vasat sonuçlar verebiliyor ancak, sizin dediğiniz kadarda kötü durumda değil :)

Başka bir arkadaş için 30 küsur resim yüklemiştim sizlerle de paylaşmış olayım.
    Resimlerin hepsi otomatik modda çekildi. Resimler HDR veya normal

http://we.tl/Me30S4bIJM

Yalnız LG G2 discovery elite gibi cihazlar iPhone ile aynı performansı sunuyorlar oyunlarda :) Zaten MX4 antutuda nasıl en üstte oda akıl karıştırıyor samsungu bilen bilir zamanında bayağı para ödemişti antutuya yükseklere çıkabilmek için zaten çoğu çin malı telefonların özellikleri düşük bile olsa antutuda 40 küsür puan alabiliyor :) Bana göre hala berbat hocam o cihaz tamamen facia.

• Letv x600'de aynı cpu var, kamera daha düşük, parmak izi okuyucu yok ve daha ucuz.

• Arkadaşlar yurtdışından gelen htc one m9 ile meizu mx5 arasında kararsız kaldım. Yurtdışından gelen telefon ıle mx5 in fiyatı aynı olacak.Sizce hangisi arkadaşlar?

• Meizu MX5 cıktımı ben sabırsızlıkla bekliyorum asus zenfone 2 alıcaktım bu telefonu gördügüm anda vaz geçtim bu arada gold modeli bulunuyormu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Meizu MX5 cıktımı ben sabırsızlıkla bekliyorum asus zenfone 2 alıcaktım bu telefonu gördügüm anda vaz geçtim bu arada gold modeli bulunuyormu :D

Bende zenfone 2 kullanıyorum hocam bu meizu mx5 prosuna yada xiaomi nin yeni çıkan telefonu redmi note 3 e gözü diktim hadi hayırlısı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DONANIMHABER KULLANICILARINA ÖZEL MEIZU CEP TELEFONLARINDA 40TL ANINDA İNDİRİM !

ALMAK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ SEPETE ATTIĞINIZDA İNDİRİM UYGULANMIŞ OLACAKTIR.

NOT: HER ÜYE İÇİN İNDİRİM 40 TL'dir, ÜRÜN BAŞI İNDİRİM DEĞİLDİR.

DONANIMHABER KULLANICILARINA 40 TL ANINDA İNDİRİM !
  • Mx5 iyi de aksesuar sikinti olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala alınır mı bu cihaz ne diyorsunuz
  • Arkafaşlar mx5 4.5 g ye geçmiyor aranıza geçen varsa yardım edebilir mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.