Şimdi Ara

Meizu mx5 ~ Meizu mx Pro 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ulkemizde suan satista olan mx5 ile satışda olmayan henuz gelmemis bir ust modeli mx5 pro arasinda cok buyuk fark var midir ? Pro modeli ulkemize ne zaman gelir ?
    arasinda fiyat farki ne kadar olur ?
    Teknik olarak pek bir bilgim yok fakat gonul pro yu istese bile beklemek istemiyorum kisa sure icinde almayi dusunuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picoo -- 16 Şubat 2016; 22:31:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam MX5 Pro yeni bir model midir yoksa Meizu Pro 5 ile isim karisikligi mi yaptiniz?

• http://m.gsmarena.com/meizu_pro_5-7573.php Burdaki Pro 5 de eger oysa karistirmissiniz da arkadaslar anlayamayabilir benim gibi dogru cevap veremeyebilirler. Buysa eger ismi duzeltirseniz guzel olur.

• Meizu mx 5 ve meuzi mx pro 5 modelleri arasindaki fark hocam . Ayni cihazin bir ust modeli .

• hocam evet bayağı fark vardır.
    Pro modelinde note 5 teki işlemci var exynos 7420
    mx5 te helio x10.Normal kullanımda fark belli olmaz ufak tefek işlerde ama ağır oyunlarda kendini belli eder ve zaman geçtikçe
  • Uçurum kadar fark vardır aralarında. Pro 5 piyasadaki en iyi, en hızlı modellerden biri(SD820'den önce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 13 Mart 2016; 23:47:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.